- 15 Şubat 2009
- 3.942
- 1.890
- 723
Sen sıhhıyeye mi gittin zuzum... Gelmicekmiymiş şu sert olanlardan, eğer gelmiicekse ben de ilk baktığımız yerden alırım artık.. Ben de bugün yarın gideyim diyodum
rabbim bana senin tarafindan cok temiz bir nesil cocuk nasip et muhakkak sen duayi hakkiyla i$itensin
bu duayi gecen nihat hoca okudu tvde cok hosuma gitti
kızlar hepınızın kandılı mubarek olsun mevlam dıger kandıllerde bebıslerımızle gecırmeyı nasıp etsın :Saruboceq:
kızlar bu sabah hafıf belımden kasıklarıma dogru agrım vardı sabahtan bebısımı dınlıyorum hareket etmedı fazla ara arada kasılmalarım var acaba dr arasammı acele cevap verın ıhtıyacım var benneyaptımki
sızdede oluyomu boyle fisfisfis
yok canım duzenlı degıl :sinifsinif:canım bu dediğin doğum sancısı..ama önemli olan düzenli girip girmediği..düzensizse aramana gerenk yok yalancı sancıdır..ama düzenliyse bebikkk geliyooooo delikafadulden
burcu onlar alistirma sancisi korkma sonuna yaklasiyosun sen ben ve digerleri ama icn rahat degilse dok git
benim dün karnim 4saat araliksiz ta$ gibiydi normal yani
benimkide dün hic kipirdamadan 4saat kasildi kaldi öyle :) valla bak bende sasirdim göbegimin üstü yumruk gibi sisti ta$ gibiydi ve hiiiic oynamadi kahve ictim cukulata yedim cit yok
uyuyoda olabilir
hadi ya kaç gündür bebek yokk burcu sen dour bari..heycanlı oluyo kaydirigubbakcemile3 du gerçi gözdeden gelebilir haber..bugün bekle o dourmassa yarın öbür gün sen dour:)))))
burcucum sbahtan beri 10 kere oynamadımı ama bence sen genede ara yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?