2009 Ekim Anneleri

kızlar hepınızın kandılı mubarek olsun mevlam dıger kandıllerde bebıslerımızle gecırmeyı nasıp etsın :Saruboceq:
kızlar bu sabah hafıf belımden kasıklarıma dogru agrım vardı sabahtan bebısımı dınlıyorum hareket etmedı fazla ara arada kasılmalarım var acaba dr arasammı acele cevap verın ıhtıyacım var benneyaptımki
sızdede oluyomu boyle fisfisfis

mavişimm göbüşünde ritmik hareketler oluyo diye biliyorummm bennn

burcucum ben bilmiyorumm ama için rahat eder bi ara bence doktorunu

rabbim bana senin tarafindan cok temiz bir nesil cocuk nasip et muhakkak sen duayi hakkiyla i$itensin

bu duayi gecen nihat hoca okudu tvde cok hosuma gitti

Sen sıhhıyeye mi gittin zuzum... Gelmicekmiymiş şu sert olanlardan, eğer gelmiicekse ben de ilk baktığımız yerden alırım artık.. Ben de bugün yarın gideyim diyodum

cuma aradım,gelmedi dedi..yumuşak olandan war dedi.hatırladı kız ki nası unutsun:)) cmts gittim cnm...uzun ya orası gelmedi diyince ben de direkt karşı taraftakilere baktım..35 38 ordakilerin fiyatları..ama çok dolanmıştım bidaha dolaşmak işime gelmedi diğer tarafa o yüzden alamadım..o gün de sebze meywe pazarı wardı kalabalıktı pazarın içinden de geçemedim ööle yani..sen yine de bi ara istersen belki bu bikaç gün içinde gelmiştir..

papatyam sana da hayırlı kandilller teşekkür ederiss opuyorumnanaktan

mavisim rica ederim ne demek cahillik

gizem arkadasinin tarif ettigi gibi ritimli bi hoplama oluyo bazen göbüsünde hopladigini görüyosun

rabbim bana senin tarafindan cok temiz bir nesil cocuk nasip et muhakkak sen duayi hakkiyla i$itensin

bu duayi gecen nihat hoca okudu tvde cok hosuma gitti

onun arapcasını ben cok okuyorum yanlıs degılsem ayet olabılır
rabbi hebli milledünke zürriyyeten dayyibeten inneke semiuddua arapcası sengözlerimebaksanab

canım bu dediğin doğum sancısı..ama önemli olan düzenli girip girmediği..düzensizse aramana gerenk yok yalancı sancıdır..ama düzenliyse bebikkk geliyooooo delikafadulden

burcu onlar alistirma sancisi korkma sonuna yaklasiyosun sen ben ve digerleri ama icn rahat degilse dok git
benim dün karnim 4saat araliksiz ta$ gibiydi normal yani

canım bu dediğin doğum sancısı..ama önemli olan düzenli girip girmediği..düzensizse aramana gerenk yok yalancı sancıdır..ama düzenliyse bebikkk geliyooooo delikafadulden
yok canım duzenlı degıl :sinifsinif:
burcu onlar alistirma sancisi korkma sonuna yaklasiyosun sen ben ve digerleri ama icn rahat degilse dok git
benim dün karnim 4saat araliksiz ta$ gibiydi normal yani

ben bebegın hareketsızlıgınden bıraz endıselendım yoksa dogurmuyorum daha kaydirigubbakcemile3 sanırsam yani :kedi:
hareketsızlıgınden arasammı acaba CADIARZU

benimkide dün hic kipirdamadan 4saat kasildi kaldi öyle :) valla bak bende sasirdim göbegimin üstü yumruk gibi sisti ta$ gibiydi ve hiiiic oynamadi kahve ictim cukulata yedim cit yok

uyuyoda olabilir

hadi ya kaç gündür bebek yokk burcu sen dour bari..heycanlı oluyo kaydirigubbakcemile3 du gerçi gözdeden gelebilir haber..bugün bekle o dourmassa yarın öbür gün sen dour:)))))

kızlar kadir geceniz mübarek olsun. RAbbim bu mübarek günde hepimizin dualarını kabul etsin. Hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşallah. bu gece bol bol dua edelim..

zuzummm :roflol:

çiçeklara amin canım inş. hepimiz sağlıkla alalım meleklerimizi kucağımıza

benimkide dün hic kipirdamadan 4saat kasildi kaldi öyle :) valla bak bende sasirdim göbegimin üstü yumruk gibi sisti ta$ gibiydi ve hiiiic oynamadi kahve ictim cukulata yedim cit yok

uyuyoda olabilir

a.s. tesekkurler canım ınsallah uyuyodur fındık kurdum :kedi:

hadi ya kaç gündür bebek yokk burcu sen dour bari..heycanlı oluyo kaydirigubbakcemile3 du gerçi gözdeden gelebilir haber..bugün bekle o dourmassa yarın öbür gün sen dour:)))))

dur zuzum aksiyon ossun dıye bı kosu doguramdagelem naniknanik
zaten dun goncamda dogurda su bekleme bıtsın dedı laelaelaelaelae

burcucum sbahtan beri 10 kere oynamadımı ama bence sen genede ara yaaa

evet canım oynamadı okadar daha pazar gunu aradım dr tansıyonum ıcın :sinifsinif: zırt pırt aramak ıstemıyorum

o zaman kalk çabuk çikolata yeee uyansın merakta bırakmasın bizi kuzuu zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…