- 15 Şubat 2009
- 3.942
- 1.890
- 723
o zaman kalk çabuk çikolata yeee uyansın merakta bırakmasın bizi kuzuu zemuszemus
cuma aradım,gelmedi dedi..yumuşak olandan war dedi.hatırladı kız ki nası unutsun:)) cmts gittim cnm...uzun ya orası gelmedi diyince ben de direkt karşı taraftakilere baktım..35 38 ordakilerin fiyatları..ama çok dolanmıştım bidaha dolaşmak işime gelmedi diğer tarafa o yüzden alamadım..o gün de sebze meywe pazarı wardı kalabalıktı pazarın içinden de geçemedim ööle yani..sen yine de bi ara istersen belki bu bikaç gün içinde gelmiştir..
papatyam sana da hayırlı kandilller teşekkür ederiss opuyorumnanaktan
inşallah buketcimmm
zuzumm bünye meselesi galiba yada yaşta var biraz belki ondnada olabilir bilmiyorum yaa neyse kafama takmıcam diye söz verdimm anneye allah sağlıklı bi melek versin ona böle dua etcemm gece
selam kızlar
eve şimcik geldim . aşkbuya sabah mesaj attı bana 9 gibi sezaryene giriyorum diye. hepinize selamı var.
kavuşmuştur yavrusuna ne güzel. darısı başımıza olsun inşallah
günaydın zuzum evet benimde gebelik kolestazı karaciğer vücuttan safrayı atamadığı için kana karışıp bebeğe geçme riski varmış benim ilk değerim 91 çıkmıştı 500 lr ebile yükselen varmış beni hastaneye yatırmadı ursofalk ve kolestran diye bi ilaç kullanıyorum kaşıntılarım hafifledi gece hiç uyuyamıyordum sürekli takip altındayım doktor herhafta tahlil yaptırıyor yükselme yok çok şükürrzemuszemus
kızlarrrr 3 arkadaşımız doğum yaptı 3 de kız maşallahh bakalım ilk erkek erkek bebeğimizi kim doğurcakk
mawişş sen dour ilk erkekiii...ay ne bilim halk arasında da herşeyi diolar..kız beklemez tezi şimdilik tuttu bizim hamişşlerde ama warsayım işte..
doğumdan sonra sıkılaştırıcı olarak ne kullancaksınız kızlarr..
selam kızlar
eve şimcik geldim . aşkbuya sabah mesaj attı bana 9 gibi sezaryene giriyorum diye. hepinize selamı var.
selam kızlar
mawişş sen dour ilk erkekiii...ay ne bilim halk arasında da herşeyi diolar..kız beklemez tezi şimdilik tuttu bizim hamişşlerde ama warsayım işte..
doğumdan sonra sıkılaştırıcı olarak ne kullancaksınız kızlarr..
selam kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?