2009 Ekim Anneleri

Tamam canım ben yine de bi ararım, gelmediyse de artık diğerlerinden birini alırım. Dourcass nerdeyse yanii kaydirigubbakcemile3

selam kızlar.nasılsınız
kadir geceniz mübarek olsun. Rabbim hayırlı dualarımızı kabul etsinnn
biz bugün 16.30 da meleğimi görmeye gidicez....çok heyecanlıyımm belkide ben doğurur gelirim bellimi olur...

yaa bidee şey varrr erkekk gününü geçer diolarrr kızlar daha erken gelirr iyolar doğrumu sizceee yaa ben bir an önce gelsin istioorumm oğlummm :kedi:

inşallah buketcimmm

zuzumm bünye meselesi galiba yada yaşta var biraz belki ondnada olabilir bilmiyorum yaa neyse kafama takmıcam diye söz verdimm anneye allah sağlıklı bi melek versin ona böle dua etcemm gece

Merhaba ne kadar yardımcı olurum bilmiyorum ama bende öle 2 bebeğmi kaybettim 8 haftada da ilk bebeğimide erken doğurdum ve 3.5 ay yaşadı.. sonund bana genetik test yapmaya karar verdiler ve kanda pıhtılaşma olduğunu öğrendik. şimdi 4 hamileliğim ve 6. haftadan beri karnımdan iğne oluyorum. Çok sağlıklı bir hamilelik geçiriyorum. Benim ve kızımın sağlığı da gayet 8 ekimde sezeryan olucam allah nasip ederse.. Arkadaşınada tavsiem mutlaka genetik testlerini yaptırsın . Boşu boşuna ebek kayıpları yaşayıyor olabilir. Allah tüm anne olak isteyen kadınlara nasip etsin anneliği....

mawişş sen dour ilk erkekiii...ay ne bilim halk arasında da herşeyi diolar..kız beklemez tezi şimdilik tuttu bizim hamişşlerde ama warsayım işte..

doğumdan sonra sıkılaştırıcı olarak ne kullancaksınız kızlarr..

selam kızlar
eve şimcik geldim . aşkbuya sabah mesaj attı bana 9 gibi sezaryene giriyorum diye. hepinize selamı var.
kavuşmuştur yavrusuna ne güzel. darısı başımıza olsun inşallah

suncımm inşallah meleğini sağlıkla kucağına alırsın tatlım sölerim genetik test yaptımasını tatlımm

selam kızlar
eve şimcik geldim . aşkbuya sabah mesaj attı bana 9 gibi sezaryene giriyorum diye. hepinize selamı var.

ooyyy ne güsell..4. bebikimiz de geldii Allah sağlıklı uzun ömür wersin iişallahhhh

benimki 143 çıktı umut hastanesine gidiyordum c.tesi buraya yönlendirdiler araştırma hastanesi diye
ne olduğunuda anlamadan hastaneye yattım 4 satte bir nst ye alınıyom
serum veriyorlar ama ben kendimi iyi hissediyom ağrım sızım olmayınca hastanede kalmak çok sıkıcı oluyo.birde burada nst ve sancı aynı yerde sancı çekenleri görünce kafamçokkarıştı

kızlarrrr 3 arkadaşımız doğum yaptı 3 de kız maşallahh bakalım ilk erkek erkek bebeğimizi kim doğurcakk

Canım ilk erkek bebeği Aşkbuya dan bekliyorum ben. Bugün sezeryan olma ihtimali vardı, haber çıkmadı daha....
Ben de ilk normal doğumu merak ediyom....

aaaaaaaaaaaaaa gözdenmin meleği olmuşmu aaaaaaaaaaaaaa kıss online bağlantıya niye geç geçiyon yahuuu öldüm meraktann hatta daha biraz önce seni anons ettimmm :)kaydirigubbakcemile3

vich kremı tavsıye edıyolar onu denıyecegım

selam kızlar

delikafaduldendelikafadulden hosgeldın canım 4.bebiktemi geldi delikafadulden:dance:
bakalım 5.bebik kiminki olcek :hooray:

selam kızlar

anammmmm delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden aşkbuyada doğurdu demek allah analı babalı büyütsün darısı sağlıkla başımıza inşallah kaç haftalıktı ki aşkbuya neden erken doğurdu acaba :bbo:

kıslar ben bi oğluşumun karnını doyurup geleyim görüşürüz öptüm hepinizi opuyorumnanaktan

yasemincim gözdenin plesantasında yaşlanma vardı ondan erken aldılar diye biliyorumm yaşasın kavuştu oda meleğine ne güzel bir günde hemde allahımmmmmmmmmmm banada nasipet artık yaa meleğimi koklamak istiyorum artıkk bende akannehir

Kıss süslü bi de sıkılaştırıcı mı kullancasss. Ben henüz bi çalışma yapmadım onlan ilgili. Ama şimdi sürdüğüm badem yağına biras daha devam ederim diye düşünüyorum

selam kızlar

Bak ben demiştim birass önce ilk erkekimizz Gözde'den gelir diye. kaydirigubbakcemile3 İnşallah anneninde bebeğin de sağlığı iyidir. :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…