2009 Ekim Anneleri

eweett kaydirigubbakcemile3 kullanmıcasmı opuyorumnanaktan sıkılaştırıcı sürces korseleri takcas bi de spor yapcas fıstık olcass..olmamı?? zemuszemus

daha eylül anneleri bitirmeden biz başladık..4 te hiç az bi rakam diil hani:)))

aaaaaaaaaaaaaa gözdenmin meleği olmuşmu aaaaaaaaaaaaaa kıss online bağlantıya niye geç geçiyon yahuuu öldüm meraktann hatta daha biraz önce seni anons ettimmm :)kaydirigubbakcemile3

dışardaydım bebişim biraz işlerim vardı. koştur koştur eve geldim zaten. cepten siteye mesaj atmayı da bilmiyom ondan gecikti kafamçokkarıştı

plesantası tamamen kireçlendiği için bebeği aldılar yasemincim.

Banne banne önce ben varımmm naniknanik

bademyağı hakketen iyi geliyor cildi rahatlatıyor. bebeyağı süreceğime baştan beri badem yağı sürseydim keşkem..

Selam kızlaropuyorumnanaktan
Doktordan geldik, kızımız 3300gr olmuş gelişimi iyiymiş 1 hafta önden gidiyomuş NSTye bağlandım, onda ağrı çıktı 3,5 attımdelikafadulden doğurcam sandım:1shok: rahimde açılma varmı diye bakalım dedi, çok şükür rahimde açılma yokmuş:Saruboceq: haftaya çarşamba kontrol ve nst için tekrar gün verdizemuszemus

eweett kaydirigubbakcemile3 kullanmıcasmı opuyorumnanaktan sıkılaştırıcı sürces korseleri takcas bi de spor yapcas fıstık olcass..olmamı?? zemuszemus

Evet canım fıstık olcass, ama nasıl şimdilik onu bilmiyom. Yoksam hep bööle pörsük sırnaşık şey kalmak olmass dimi ama, hem benim pilates topumla lastiğim hazır biliyosunn kaydirigubbakcemile3

elaa kooşş gözde çıkırtmışş hihoyyyt

anammmmmmmmm dökülüyoz bir bir nerdeyse gözdeynen aynı gün çıkarıyodum bendekaydirigubbakcemile3
nasılmış gözde iyimiymiş bebek falan haber varmı? gözü aydın olsun:dance:

opuyorumnanaktan oh oh oh maşallah ne güzel haberler bunlar. maşallah bebişimize de sana da elacım Şeniz

maşallah kızımıza kızımız kocaman olmuş.. bizimkilerin gelmeye niyeti yok vallaaaa

Ohhh maşallah elacım tam doğmalık olmuş artıkın
Kıss bizim günlerimiz aynı yaa şimdi senin dourman yakınsa benimkide mi yakın yanii delikafadulden Benim dr. dün 4 haftaya kadar yolu var dedi, bana da bööle bi sakinlik çökmüştü. Şimdi yine heyecan yaptım bakkk

nann dourma bekle birlikte dourcas....kaç çıktı yafrum sancın..maşallah elama kocaman olmuuşşşş
eveeeeeet sıradaki kim acebaaa bize ipucu verebilir mi :)))))

kaydirigubbakcemile3
Evet canım fıstık olcass, ama nasıl şimdilik onu bilmiyom. Yoksam hep bööle pörsük sırnaşık şey kalmak olmass dimi ama, hem benim pilates topumla lastiğim hazır biliyosunn kaydirigubbakcemile3

senin lastiğin war sen tamamsın kuşumm kaydirigubbakcemile3
anammmmmmmmm dökülüyoz bir bir nerdeyse gözdeynen aynı gün çıkarıyodum bendekaydirigubbakcemile3
nasılmış gözde iyimiymiş bebek falan haber varmı? gözü aydın olsun:dance:

ben bilmem amazon bilirr :)))

zuzum sıramı beklemesemm yarın evimin tüm işleri bitiyo öbür günde ben doğursam olmaz mı :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…