ilk erkek bebekde gelmiş oldu.... amazon sende olmasan biz kim doğurmuşş nasıl öğrenicezzz...
Kıss süslü bi de sıkılaştırıcı mı kullancasss. Ben henüz bi çalışma yapmadım onlan ilgili. Ama şimdi sürdüğüm badem yağına biras daha devam ederim diye düşünüyorum
Bak ben demiştim birass önce ilk erkekimizz Gözde'den gelir diye. kaydirigubbakcemile3 İnşallah anneninde bebeğin de sağlığı iyidir. :Saruboceq:
aaaaaaaaaaaaaa gözdenmin meleği olmuşmu aaaaaaaaaaaaaa kıss online bağlantıya niye geç geçiyon yahuuu öldüm meraktann hatta daha biraz önce seni anons ettimmm :)kaydirigubbakcemile3
anammmmm delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden aşkbuyada doğurdu demek allah analı babalı büyütsün darısı sağlıkla başımıza inşallah kaç haftalıktı ki aşkbuya neden erken doğurdu acaba :bbo:
yasemincim gözdenin plesantasında yaşlanma vardı ondan erken aldılar diye biliyorumm yaşasın kavuştu oda meleğine ne güzel bir günde hemde allahımmmmmmmmmmm banada nasipet artık yaa meleğimi koklamak istiyorum artıkk bende akannehir
eweett kaydirigubbakcemile3 kullanmıcasmı opuyorumnanaktan sıkılaştırıcı sürces korseleri takcas bi de spor yapcas fıstık olcass..olmamı?? zemuszemus
elaa kooşş gözde çıkırtmışş hihoyyyt
Selam kızlaropuyorumnanaktan
Doktordan geldik, kızımız 3300gr olmuşgelişimi iyiymiş 1 hafta önden gidiyomuş NSTye bağlandım, onda ağrı çıktı 3,5 attımdelikafadulden doğurcam sandım:1shok: rahimde açılma varmı diye bakalım dedi, çok şükür rahimde açılma yokmuş:Saruboceq: haftaya çarşamba kontrol ve nst için tekrar gün verdizemuszemus
bademyağı hakketen iyi geliyor cildi rahatlatıyor. bebeyağı süreceğime baştan beri badem yağı sürseydim keşkem..
eveeeeeet sıradaki kim acebaaa bize ipucu verebilir mi :)))))
Doktordan geldik, kızımız 3300gr olmuşgelişimi iyiymiş 1 hafta önden gidiyomuş NSTye bağlandım, onda ağrı çıktı 3,5 attımdelikafadulden doğurcam sandım:1shok: rahimde açılma varmı diye bakalım dedi, çok şükür rahimde açılma yokmuş:Saruboceq: haftaya çarşamba kontrol ve nst için tekrar gün verdizemuszemus
nann dourma bekle birlikte dourcas....kaç çıktı yafrum sancın..maşallah elama kocaman olmuuşşşşSelam kızlaropuyorumnanaktan
Evet canım fıstık olcass, ama nasıl şimdilik onu bilmiyom. Yoksam hep bööle pörsük sırnaşık şey kalmak olmass dimi ama, hem benim pilates topumla lastiğim hazır biliyosunn kaydirigubbakcemile3
anammmmmmmmm dökülüyoz bir bir nerdeyse gözdeynen aynı gün çıkarıyodum bendekaydirigubbakcemile3
nasılmış gözde iyimiymiş bebek falan haber varmı? gözü aydın olsun:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?