Sende çatlak olmudu mu canım nasıl durumlar
İpucu mu diyodun canım kaydirigubbakcemile3
Ben Ela da potansiyel görüyom ama günlerimiss aynı olduğundan konduramıyom, çünküm tırsıyom akannehir
göbeğimin altında 1 tane mor çizgi var 3cm falan. o kadar. sonrasında çok kaşındım badem yağı sürmeye başladımçok rahatlattı önledi. bilseydim baştan beri bademyağı sürerdim . kaşıntıyı da aldı .
bayramdan sonra dökülürüz artık sırayla, sen, zuzu, ela, ben, falan yakın haftalarımız. patır patır çıkacaklar. delikafadulden
opuyorumnanaktan oh oh oh maşallah ne güzel haberler bunlar. maşallah bebişimize de sana da elacım Şeniz
maşallah kızımızakızımız kocaman olmuş.. bizimkilerin gelmeye niyeti yok vallaaaa
Ohhh maşallah elacım tam doğmalık olmuş artıkın
Kıss bizim günlerimiz aynı yaa şimdi senin dourman yakınsa benimkide mi yakın yanii delikafadulden Benim dr. dün 4 haftaya kadar yolu var dedi, bana da bööle bi sakinlik çökmüştü. Şimdi yine heyecan yaptım bakkk
nann dourma bekle birlikte dourcas....kaç çıktı yafrum sancın..maşallah elama kocaman olmuuşşşş
kaydirigubbakcemile3
senin lastiğin war sen tamamsın kuşumm kaydirigubbakcemile3
ben bilmem amazon bilirr :)))
İpucu mu diyodun canım kaydirigubbakcemile3
Ben Ela da potansiyel görüyom ama günlerimiss aynı olduğundan konduramıyom, çünküm tırsıyom akannehir
Ben bu ara çok kaşınıyorum yaa, sanırsam doğumdan sonra görücem çatlakları. Ne yapalım takmıyom artık
burcu_87, ELALI+, esma_memo_12, gizem1986, gulican, lllalll, SUN12
selam kizlar nasilsiniz??bebisler nasil???benim dunden beri baya agrim var :kedi:
burcu_87, ELALI+, esma_memo_12, gizem1986, gulican, lllalll, SUN12
selam kizlar nasilsiniz??bebisler nasil???benim dunden beri baya agrim var :kedi:
Ayyyhh cart curt diye çıkmasınlar da, çok tırsıyomm delikafadulden
:umursamaz: ı ıhh cıkk olmassszuzum sıramı beklemesemm yarın evimin tüm işleri bitiyo öbür günde ben doğursam olmaz mı :kedi:
zemuszemusbayramdan sonra dökülürüz artık sırayla, sen, zuzu, ela, ben, falan yakın haftalarımız. patır patır çıkacaklar. delikafadulden
sağoll zuzummopuyorumnanaktan
ayy ne bilim kızz sancı çıkınca bana bişey demedi, kağıdıda dosyama koydu :kedi:
ayy dr. gençten bişeydi açılma varmı diye bakarken canımdan can gitti nasıl doğurcam ben tırsmaya başladım-tatlicadiarzu-
yafrım bayram sonrasına kadar beklesin bi zahmetzemuszemus
aman canim dogacagi zaman olsun sancilar bosver boylesi daha iyi...benim daha oncesindede vardi az az ..baslamisti yani ara ara ama bu iki gundur kasiklarimda ve ic tarafta adet agrisi gibi agrilar var bebek icerde calkalaniyor resmen cikacak nerdeyse..ama agrilar duzenli degil gitmiyorum o yuzden hastaneye gerisin geri gonderirler cunku...:asigim:Sağol canım biss ne yazıkki gayet iyiyiz. Ne ağrı ne sancı. Herkes dourcak ben kalcam heralde sırnaşık şey
Senin nasıl bir ağrın var canım
iyi canim az kalmis net tarihi bilmeniz ne guzel bende bilsem keske...:gitme:teşekkür ederim.. Biz kızımla gayet iyiyiz ekimin 8 ni bekliyoruz. Ogüne sezeryan randevusu verdi doktorumuzSende yorma kendini bol bol dinlen..
elacım maşallah prensesine...nasılda kojaman olmuş
mehaycım hoşgeldin...opuyorumnanaktanbiz iyiyiz ama alışverişe gitmiştik kıısımla..acaip yorulmuşum...ve bebişim şuan baskı yapıo sanki düşecekmiş gibi..akannehir.
gözdecime ve paşa oğluşuna maşallah.....
şuana kadar normal doğuran yok demi kıslar...hepsi sezeryannnnCADIARZU
elacım maşallah prensesine...nasılda kojaman olmuş
mehaycım hoşgeldin...opuyorumnanaktanbiz iyiyiz ama alışverişe gitmiştik kıısımla..acaip yorulmuşum...ve bebişim şuan baskı yapıo sanki düşecekmiş gibi..akannehir.
gözdecime ve paşa oğluşuna maşallah.....
şuana kadar normal doğuran yok demi kıslar...hepsi sezeryannnnCADIARZU
kaç kişi normal doğuracak çok merak ediyorum gerçekten.
normal doğumun hali içler acısı. eylül annelerinde 1 -2 kişi normal doğumdu o kadar insandan. niye böyle oluyor , normal diye gidiyosun yine sezaryene alıyolar yaaa.
doğumevlerine devlet hastanelerine gidenler genelde normal olanlar zaten. geisi hep sezaryen.
ya evet....100 kişiden 95 sezeryanla doğum yapıyorrr....doktorlarında işine gelio tabi..iki katı ücret alıyorlar....
allaha sürekli dua ediyorumm....ne olur hayırlısıyla normal doğurayım diyeee..:Saruboceq:..
ben hep normal yapcakmışım gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?