2009 Ekim Anneleri

zuzuya katılıyom, ilk normal doğum hikayesini senden bekliyom lalllll :))))
doğur gel de şöle ballandıra ballandıra anlat bize bakalım ne oluyomuş ne bitiyomuş, sonra da peşinden biz gelelim valla süper olur..

hosbulduk canim ...ayni baski bendede var agrida yapiyor tuvalete gidiyorum zirt pirt valla ama bisey yok...cikacak gibi sanki...
evet canım özellikle yorulunca acaip zorluooooakannehir

inşallah zuzum....:Saruboceq:allah herkesin gönlüne göre versin....
normal isteyene normal doğum sezercik isteyene sezercik nasip etsin allah....:Saruboceq:
bittim zuuzuzm inan.akannehir.acaip yorulmuşum cadıya ayakkabı aldık..resmen bütün spor mağazalarını dolaştık..şunu şurası bunun burası gıjık etti benii...sonunda beğenebildiii hanfendiii...oğluşumada ayakkabı aldım...oyy ben onun küçük yumuk ayaklarını yerimmm:asigim:

kızlar ben evi süpürüp sileyim, sora da bi pazar yapayım, akşam görüşürüz. gözdecikten ya da 5. kişiden haber gelirse hemencik haber veririm :))))))
kadir gecemiz mubarek olsun, dualarımızda birbirimizi unutmayalım. öpüldünüz.. opuyorumnanaktan

zuzumm benim paşam içerde mi kalsın şekerimm :)))

yorma kendini fazla amazoncum görüşürüz canım haber kaynağımızz

sağol lalimmopuyorumnanaktan
bütün bebiklerimize maşallah

:umursamaz: ı ıhh cıkk olmasss

zemuszemus

nie ayh nerden baktıki..karından usgde bakıolar açılmaya..

nann zuzuu benim vajinadan 2 parmanı soktu ama maşallah çok kalınmış parmakları kolunun hepsini sokmuş gibi acıdı canım bağırdım adama:kedi:

ucreti bir koseye birak ugrasmiyorlar hic kolay dogum yaptiriyorlar buda onemli onlar icin..hem kolayca dogurtuyor hem daha fazla para aliyorlar..bir tasla iki kus yani...
kesinlikle bir taşla iki kuşşşşş...off offffklava:
zuzuya katılıyom, ilk normal doğum hikayesini senden bekliyom lalllll :))))
doğur gel de şöle ballandıra ballandıra anlat bize bakalım ne oluyomuş ne bitiyomuş, sonra da peşinden biz gelelim valla süper olur..

inşallah canım..:Saruboceq:doğurayım hast.geldiğim gün anlatırım size neler olduğunu...o gün kimseyi eve kabul etmicem...anlatılacak hikayem var sonra gelin dicemmmdelikafaduldendelikafadulden:1rolleyes:

iyyim canım ağrı sızı yok beklemedeyiz bakalım
valla böyle evde boş boş beklmekde sıkıcı oluoymuş Allahdan sizler varsınıda zaman geçiyorr
sen nasılsın mehayım

canim kasiklarimda acayip bir baski ve agri var iki gundur..
ve su anda acayip midem bulaniyor cok fena hemde her an yediklerimi cikarabilirim ..kendimi hic iyi hissetmiyorum bugun..ama yat yat SIKILDIM biraz burda vakit gecireyim dedim ama ne agriyi ne bulantiyi unutturmayacak anlasilan burasida:çok üzgünüm:

bulantı bendede oluyorr neden acaba son ayda bulantılar başladı

amazonum yorma kendini sakın

nann zuzuu benim vajinadan 2 parmanı soktu ama maşallah çok kalınmış parmakları kolunun hepsini sokmuş gibi acıdı canım bağırdım adama:kedi:

anammm bende ondan korkuom ama normal doğurmak istitosak parmaklanmaya alışmamz lazım arkadaşım normal yaptı 10 cm açılana kadar gelen giden herkez parmaklıo diodu delikafadulden

amazoncum kolay gelsin ..dikkat et kendine....yerimseniben....
mehaycım halamı geçmedi mide bulantın...benim akşamları oluyor sadece....kafamçokkarıştı..

amazoncum kolay gelsin ..dikkat et kendine....yerimseniben....
mehaycım halamı geçmedi mide bulantın...benim akşamları oluyor sadece....kafamçokkarıştı..

yok canim gunduzleride oluyor ve dahada artti dun yengemle konustum dogumun yaklasti o zaman dedi....doguma yakin olurmus...

anammm bende ondan korkuom ama normal doğurmak istitosak parmaklanmaya alışmamz lazım arkadaşım normal yaptı 10 cm açılana kadar gelen giden herkez parmaklıo diodu delikafadulden

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
malesef cnmm :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…