ya evet....100 kişiden 95 sezeryanla doğum yapıyorrr....doktorlarında işine gelio tabi..iki katı ücret alıyorlar....
allaha sürekli dua ediyorumm....ne olur hayırlısıyla normal doğurayım diyeee..:Saruboceq:..
evet canım özellikle yorulunca acaip zorluooooakannehirhosbulduk canim ...ayni baski bendede var agrida yapiyor tuvalete gidiyorum zirt pirt valla ama bisey yok...cikacak gibi sanki...
lalimm benim bile ööle oldu dışardan gelincek senin daha fena olmuştur..yok malesef herkes sezercik olduu...ilk normal doğumu bekliyorum ben de..olsunda gelsin anlatsın şöle sancılandım böle çıkırttım diye(( lall sen olcan kanımca o kişi))
insallah canim benim nasilsin??
elacım maşallah prensesine...nasılda kojaman olmuş
mehaycım hoşgeldin...opuyorumnanaktanbiz iyiyiz ama alışverişe gitmiştik kıısımla..acaip yorulmuşum...ve bebişim şuan baskı yapıo sanki düşecekmiş gibi..akannehir.
gözdecime ve paşa oğluşuna maşallah.....
şuana kadar normal doğuran yok demi kıslar...hepsi sezeryannnnCADIARZU
:umursamaz: ı ıhh cıkk olmasss
zemuszemus
nie ayh nerden baktıki..karından usgde bakıolar açılmaya..
kesinlikle bir taşla iki kuşşşşş...off offffucreti bir koseye birak ugrasmiyorlar hic kolay dogum yaptiriyorlar buda onemli onlar icin..hem kolayca dogurtuyor hem daha fazla para aliyorlar..bir tasla iki kus yani...
zuzuya katılıyom, ilk normal doğum hikayesini senden bekliyom lalllll :))))
doğur gel de şöle ballandıra ballandıra anlat bize bakalım ne oluyomuş ne bitiyomuş, sonra da peşinden biz gelelim valla süper olur..
iyyim canım ağrı sızı yok beklemedeyiz bakalım
valla böyle evde boş boş beklmekde sıkıcı oluoymuş Allahdan sizler varsınıda zaman geçiyorr
sen nasılsın mehayım
nann zuzuu benim vajinadan 2 parmanı soktu ama maşallah çok kalınmış parmakları kolunun hepsini sokmuş gibi acıdı canım bağırdım adama:kedi:
biri dogum mu yapti akannehir
amazoncum kolay gelsin ..dikkat et kendine....yerimseniben....
mehaycım halamı geçmedi mide bulantın...benim akşamları oluyor sadece....kafamçokkarıştı..
anammm bende ondan korkuom ama normal doğurmak istitosak parmaklanmaya alışmamz lazım arkadaşım normal yaptı 10 cm açılana kadar gelen giden herkez parmaklıo diodu delikafadulden
Askbuya doğurmuş canım.
yok canim gunduzleride oluyor ve dahada artti dun yengemle konustum dogumun yaklasti o zaman dedi....doguma yakin olurmus...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?