mehay sen nasilsin tatlim ? calisiyormusun bulantin falan nasil oldu ?
meraba kizlar nasilsiniz???
Selam kızlar nasılsınız. bugün 5 de randevum var bebişimizi görmeye gidicezzz. herzamanki gibi heyecanlıyım inş. iyidir... siz neler yapıyosunuz geçmişi okuyamadımmm..
ayyyy canim yaa ne guzel bende heyecanlandim simdi benimde 12 haftalikken randevum var....boyu kac cm olmus bebisinin????kac gram????kaydirigubbakcemile3
İlkaycım gÖzÜnaydın canım:)) sen kaÇ haftalıksın canım ya 2lİ test yaptırmıŞın? Bana 25 marta gÜn verdİ doktorum 12+3 oluyorum o zaman
ilkaycim video cok etkileyici mevlam ne buyuk yaaa....
Hangİ vİdeo mehaycım bende İzlİm
evet canim hayatta hicbirsey rastlanti sonucu olmuyor bunun en buyuk örnegi bu video ben cok etkilenmistim sizinlede paylasmak istedim ,
Yaradılış Belgeseli Hakkında Bilgi, Nedir tatlim bu video bunda bebeginin olusumunu gelisimini o kadar guzel anlatmislarki insan baktikca etkileniyor mucizevi birsey
merhaba mehaycim hosgeldin , ben iyiyim sükür bugun sabah kontrolumuz vardi doktora gittik , sukur hersey yolunda dedi , ayni zamanda ikili test yapti ve kan aldi bu ikili test icin , ultrasonda ense kalinligi normal iyi dedi , kan sonucunuda normalde haftaya pazartesi gunu ogrenecegiz insallah oda guzel cikar , bebegimiz oynuyordu el kol hakaretleri vardi boyle bize el salladi cok guzel bir duygu insallah kisa zamanda sizlerde goreceksiniz bebeginizi bu sekilde
a,selam canim hosgeldin , benimde sabah vardi gittim geldim suanda fatos da doktordan cikmis olmasi lazim seninde aksam uzeriydi ama ben kalemitinin saniyordum :))))) senin mis , insallah hersey yolundadir bebegini gorursun ilk gittigimizde nokta gibi gozukuyordu simdi eli kolu falan oynuyor cok guzel bir duygu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?