2009 Ekim Anneleri

mehay sen nasilsin tatlim ? calisiyormusun bulantin falan nasil oldu ?

canim iyi olmaya calisiyorum dun gece cok kotuydu midem yine hic uyuyamiyorum geceleri mahvoluyorum bu sabah yine oldum ogure ogure su anda iyiyim....ise gidicem 1 saat sonra:çok üzgünüm:sen nasilsin???

meraba kizlar nasilsiniz???

Selam kızlar nasılsınız. bugün 5 de randevum var bebişimizi görmeye gidicezzz. herzamanki gibi heyecanlıyım inş. iyidir... siz neler yapıyosunuz geçmişi okuyamadımmm..

a,selam canim hosgeldin , benimde sabah vardi gittim geldim suanda fatos da doktordan cikmis olmasi lazim seninde aksam uzeriydi ama ben kalemitinin saniyordum :))))) senin mis , insallah hersey yolundadir bebegini gorursun ilk gittigimizde nokta gibi gozukuyordu simdi eli kolu falan oynuyor cok guzel bir duygu

ılkaycım gÖzÜnaydın canım:)) sen kaÇ haftalıksın canım ya 2lı test yaptırmıŞın? Bana 25 marta gÜn verdı doktorum 12+3 oluyorum o zaman

ayyyy canim yaa ne guzel bende heyecanlandim simdi benimde 12 haftalikken randevum var....boyu kac cm olmus bebisinin????kac gram????kaydirigubbakcemile3

:))))) tesekkür ederim tatlim valla kac gr onu söylemedi ama boyu 47.5 mm dedi daha çekirge kadar iste kaydirigubbakcemile3

merhaba hamişler
bebişini görenleri okuyunca içim kıpır kıpır oldu daha bizm çok var görüşmemizeÇok üzgünüm çoook

birde bişi sorucam iki gündür kuyruk kemiğinin sağ tarafı hareket ederken çok ağrıyo benim kalçasında böyle ağrısı olan oldumu bekledim geçsin diye ama sanırım doktoru arıycam geçeceği yok bunun senağlama

bende aynı ağrı oluyo tatlım hele gündüz ayakta falan kaldıysam gece resmen yürümekte zorlanıyom ...

kızlar ama neden bırakıp gitti beni balığım evde tek arkadaşım oydu

İlkaycım gÖzÜnaydın canım:)) sen kaÇ haftalıksın canım ya 2lİ test yaptırmıŞın? Bana 25 marta gÜn verdİ doktorum 12+3 oluyorum o zaman

canim ben 10 haftama daha bugun girdim ama biliyorsunuz 10+0 ile 10+6 hafta 11 haftamizda olmus oluyoruz doktorlar icin , ben doktora dedim erken degilmi 2 li test icin daha bugun girdik iste 11 haftaya oda dedi ikili test 11 ila 14 hafta arasinda olmasi gerekiyor eger bebek kipirdiyor ve boyuda sanirim 45 mm olmasi gerekiyormus en az o zaman ölcebiliriz dedi sizin bebekginiz oynuyor simdi yapabilirim dedi yapti ense kalinligi normal 0.8 dedi kan aldilar bu ikili test icin ayni zamanda onunda sonuncunu haftaya pazarztesi ogrenecegiz insallah

benide ikili test icin 12+2 iken cagirdilar 6 niosanda randevum var....
ilkaycim miden nasil senin???

Anladım canım ınŞallah temız Çıkar tahlılerın hepımızn bebıŞlerı saglıklıdır ınŞ

sevolm arkadaŞım kaÇ haftalıksın benımde 2 hafta kadar sÜreklı sag kalcam agrıdı ama Şımdı geÇtı korkma sanırım bebıŞler bÜyÜdÜgÜ ıÇın olmuyordu senınde geÇer

ya kizlar yaa Allah korusun bebegimizin kalbi dursa bunu nasil anlariz ultrasona girmeden cok korkuyorum ben....kanama olurmu acaba????

gizemcim seni çok iyi anlıyorum benimde bir çift muhabbet kuşum var
hatta dişi olanla konuşurdum beraber doğuralım diye yuvaya girip çıkmaya başladı büyük ihtimal öle olacak:CüvCüv:

ama bir iki gündür bi keyifsizler inan gözlerinin içine bakıyorum

sende vakit geçirmeden bi tane daha balık al derim akvaryumu boş görmek zor olur senin için Allah başka dert vermesin inşallah

evet canim yaaaa Rabbimin gucu herseye yetiyoir ona inanmayan tas kesilsin...

cok sevindim ilkay kaydirigubbakcemile5 demek bebişin oynuyodu superinşallah allah bizede nasip eder:Saruboceq: cnım senın bebiş 12 haftalik mı oldu?

Hoşbulduk cnm çok sevindim herşeyin yolunda olmasına cnm. :sm_cool:yaa bizim bebişde oynuyodur inş... bakalım teyzesii bizimki ne alemdeee bende 11 haftadan sonra yaptırıcam 2 li testtii...senin sonuçlarında iyi çıkar inş. cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…