Anladım canım İnŞallah temİz Çıkar tahlİlerİn hepİmİzn bebİŞlerİ saglıklıdır İnŞ
sevolm arkadaŞım kaÇ haftalıksın benİmde 2 hafta kadar sÜreklİ sag kalcam agrıdı ama Şİmdİ geÇtİ korkma sanırım bebİŞler bÜyÜdÜgÜ İÇİn olmuyordu senİnde geÇer
gizemcim seni çok iyi anlıyorum benimde bir çift muhabbet kuşum var
hatta dişi olanla konuşurdum beraber doğuralım diye yuvaya girip çıkmaya başladı büyük ihtimal öle olacak:CüvCüv:
ama bir iki gündür bi keyifsizler inan gözlerinin içine bakıyorum
sende vakit geçirmeden bi tane daha balık al derim akvaryumu boş görmek zor olur senin için Allah başka dert vermesin inşallah
ya kizlar yaa Allah korusun bebegimizin kalbi dursa bunu nasil anlariz ultrasona girmeden cok korkuyorum ben....kanama olurmu acaba????
ilkaycim heryeri bellimiydi kafasi kollari bacaklari cokmu hareketliydi ayyy bende gitmek istiyorum yaaaa:))))))
kıslar bu belgeselde hayvanları gösterio habire hani bebiş
mehaycım merhaba cnm bende ondan çok korkuyorum yaaa benim 2 dayımın kızıda bu zamnlarda bebişlerinin kalbi durmuştu.. bende endişeleniyorum ve hiç belirtiside yok kanama falanda olmuyorr(((((
ozgecim kusura bakma canim gec oldu ama cevapladim...
canim yaa bendede yok kanama cok sukur dusuk belirtisi anlasiliyor kanamayla ama kalbinin atip atmadigini bilemiyoruz( insallah iyilerdir:Saruboceq:
evet canim her tarafi belli oluyordu cinsiyeti haric :)))))))))))))) basi vucudu kollari bacaklari hareket ediyordu insan görünce hem duygulaniyor hem guluyor benim esim baktikca ah benim cekirgem hele babasina el salliyor tipki bana benziyor diyor hehehe doktor da diyor beyefendi bebegi benden iyi goruyorsunuz sanirim diyor benim doktor cok iyi cok komik biri hep guluyor :dance:
canim yaa bendede yok kanama cok sukur dusuk belirtisi anlasiliyor kanamayla ama kalbinin atip atmadigini bilemiyoruz( insallah iyilerdir:Saruboceq:
hepimizin bebekleri Allah a emanet
ama böyle bi durum gerçekleştiğinde 3-4 gün sonra hamilelik belirtileri kayboluyomuş diye okumuştum arkadaşlar hormonlar düştüğü için belirtilerde yok oluyormuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?