2009 Ekim Anneleri

ilkaycim heryeri bellimiydi kafasi kollari bacaklari cokmu hareketliydi ayyy bende gitmek istiyorum yaaaa:))))))

9+3 teyim canım bende normal deyip önemsemedim ama geçmeyince sinir etti

ismim sevda bu arada kaydirigubbakcemile5

Bende cuma gÜnÜ gıtmıŞtım ama bebıŞım uyuyodu Şanslısın ılkaycım oynamıŞ senınkı bende Çok heveslenmıŞtım ama bebŞım oyun yapmadı bıse

canım eşimin akvaryumu zaten var hemde kocaman bi tonda balıkları vardı ama ben betamı çok seviyodum fanusta bakıyodum ben ona bak eşimin akvaryumunun resmini koyim kocaman bi tonda balık vardı ama önemli olan betaydı benim için senağlama senağlama senağlama senağlama

ilkaycım bebeğine çok sevindim allah bizede o günleri göztersin inş.

ya kizlar yaa Allah korusun bebegimizin kalbi dursa bunu nasil anlariz ultrasona girmeden cok korkuyorum ben....kanama olurmu acaba????

mehaycım merhaba cnm bende ondan çok korkuyorum yaaa benim 2 dayımın kızıda bu zamnlarda bebişlerinin kalbi durmuştu.. bende endişeleniyorum ve hiç belirtiside yok kanama falanda olmuyorr (((((

ilkaycim heryeri bellimiydi kafasi kollari bacaklari cokmu hareketliydi ayyy bende gitmek istiyorum yaaaa:))))))

evet canim her tarafi belli oluyordu cinsiyeti haric :)))))))))))))) basi vucudu kollari bacaklari hareket ediyordu insan görünce hem duygulaniyor hem guluyor benim esim baktikca ah benim cekirgem hele babasina el salliyor tipki bana benziyor diyor hehehe doktor da diyor beyefendi bebegi benden iyi goruyorsunuz sanirim diyor benim doktor cok iyi cok komik biri hep guluyor :dance:

mehaycım merhaba cnm bende ondan çok korkuyorum yaaa benim 2 dayımın kızıda bu zamnlarda bebişlerinin kalbi durmuştu.. bende endişeleniyorum ve hiç belirtiside yok kanama falanda olmuyorr (((((

canim yaa bendede yok kanama cok sukur dusuk belirtisi anlasiliyor kanamayla ama kalbinin atip atmadigini bilemiyoruz ( insallah iyilerdir:Saruboceq:

canim yaa bendede yok kanama cok sukur dusuk belirtisi anlasiliyor kanamayla ama kalbinin atip atmadigini bilemiyoruz ( insallah iyilerdir:Saruboceq:

hepimizin bebekleri Allah a emanet

ama böyle bi durum gerçekleştiğinde 3-4 gün sonra hamilelik belirtileri kayboluyomuş diye okumuştum arkadaşlar hormonlar düştüğü için belirtilerde yok oluyormuş...

ilkaycim sen anlattikca yerimde duramiyorum yaaaa kipir kipir oluyor icim ayy dur heyecanlandim...:dance:

inşallah cnm benim biz gönlümüzü ferah tutalım olucağı varsada engel olamayız zatennn Rabbime emanettt herkezin bebişii

ilkaycım gözün aydın canım bebişini sağlıkla görmene çok sevindim inş. bizlerde görürüz inş test sonuçlarında güzel çıkar
Bugün çok miğdem bulanıyor o yüzden keyifsizim üstelik işlerde çok yoğun zarzor çalışıyorum :1no2:

hepimizin bebekleri Allah a emanet

ama böyle bi durum gerçekleştiğinde 3-4 gün sonra hamilelik belirtileri kayboluyomuş diye okumuştum arkadaşlar hormonlar düştüğü için belirtilerde yok oluyormuş...

canim dusuk oldugunda belirtiler kayboluyor bhcg dustukce yani...kalbi durunca bhcg dusmuyorki kanama olmadan.....ben dusuk yaptigimda 1 haftadir kanamam oldugu halde hala kusuyordum bhcg tam dusmeden belirtiler kaybolmuyor.....

ilkaycımm çok sevindimm cnm, gözün aydın...
inşallah bende yarın senin şuanki duygularını yaşayabilirim (amin)
biraz geçmişi okuyayım, ne çok yazmışınız gene (

TEKRAR HEPINIZE TESEKKUR EDERIM KIZLAR DARISI SIZLERIN BASINA INSALLAH EN KISA ZAMANDA BURDA BIRBIRIMIZE COK KAYNASTIK SEVINCLERIMIZIDE ENDISELERIMIZIDE UZUNTULERIMIZIDE BU ORTAMDA PAYLASMAK COK GUZEL GERCEKTEN BEN 2008 EKIM ANNELERININ ARKADASLIK VE GUZEL BIR BAG OLUSTURMALARINA IMRENMISTIM VE INSALLAH BIZLERDE 2009 EKIM ANNELERI OLARAK OYLE OLURUZ DIYORDUM SANIRIM OYLE OLACAGIZ a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…