2009 Ekim Anneleri

elacım ben de şimdiye kadar hiç magnezyum kullabnmaıştım doktorum en son kanamam için gittiğimde magnezyum verdi bana... son aylarda kesiliyosa bu adaam neden son aylarda magnezyum verdi bana hem de ilk 3 gün sabah akşam

elacım ben de şimdiye kadar hiç magnezyum kullabnmaıştım doktorum en son kanamam için gittiğimde magnezyum verdi bana... son aylarda kesiliyosa bu adaam neden son aylarda magnezyum verdi bana hem de ilk 3 gün sabah akşam

canım ben 6. aydan bu yana kesintisiz kullanıyorum hergün 1 kere.

tünaydın cnmopuyorumnanaktan
ayy bu amazon rüyalarımızın baş kahramanı oldu çıktı wallakaydirigubbakcemile3laelaelaelaelae

kızlar park yatak alan varmı su stork un ürünlerınden?

ben park yatak aldım ama bayby max ın stork ne bilmiyom cicim:hulya:

pempemmm hoşgeldin ajkımmmopuyorumnanaktan
görüşemiyoz özledim senizemuszemus
az önce dandan aradı çok selamı var, dün ablası doğurmuşkaydirigubbakcemile2

elalım canımsss çok özledim seni ne zamandır görüşemedik
handan nasılmış iyice özletti kendini hayırlısı olsun ablası doğurmuş demek darısı başımızı
sizin iyice az kaldı hee heyecan varmı heyecan sositososito

opuyorumnanaktan

selam fıstıklar opuyorumnanaktan
esma canım maşallah yiğenimiz iyice tontiş olmuş

opuyorumnanaktan

cnm bilemiyorumki ben ya burdan yada netten okumuştum son aylarda değilde son haftalarda kesildiğini magnezyumun...
magnezyumun kasılmayı engelleyici özelliği varyaa son haftalarda olan kasılmalar doğumun habercisi olduğu için, o ilaç kullanıldığında belirti anlaşılmayabilir gibi bişeler yazıyodu...
ama doktorun verdiyse bi bildiği vardır sen güven doktoruna, belkide bi iki haftaya kadar keser...

selam fıstıklar opuyorumnanaktan
esma canım maşallah yiğenimiz iyice tontiş olmuş

herkese meraba kızlar... nasılsınız????????

hoşgeldiniz kızlar biz kızımla gayet iyiyiz siz nasılsınız.pempecim sağol tatlım tombalak oldu vallaaa

bulcuk kalemiti bahar pembeinci hoşgeldiniz kızlar.nasılsınız bakalım.
h.bulduk canımmm cok sukur dunden daha iyiyim ruhen ve bedenen :)))
ayy bu amazon rüyalarımızın baş kahramanı oldu çıktı wallakaydirigubbakcemile3laelaelaelaelae

ben park yatak aldım ama bayby max ın stork ne bilmiyom cicim:hulya:

elammm baby max 70*110 cm olandan mı aldın sen ne kadara almıstın canım memnunmusun

Bugun doktora gidecez bakalım oglusum kac kilo olmuş zemuszemus

bulcuk kalemiti bahar pembeinci hoşgeldiniz kızlar.nasılsınız bakalım.
hoşbulduk canım iyyiz arada ağrılar arada tepikler geçinip gidiyoruz şimdilik :hulya:

:

valla kız amazon ünlendin bilesin kaydirigubbakcemile3

evet bebeim görüşemedik ösledimmopuyorumnanaktan
4150gr olduğu için bebek zorunlu epidural sezeryan olmuş ablası çokda memnunmuş dandanda eğer sezeryana mecbur kalırsam bende epidural alcam diyo...
ayy evet yaaa benim heyecan dorukta dün nstde ağrı çıktı doğuruyom sandım, neyseki rahimde açılma yoktu yırttımkaydirigubbakcemile3
senin zilloş kızın nasıl cnmzemuszemus

sibelcim elacım hoşbulduk... artık iyice son haftalara girdik... gözde de doğurmuş... bakalım yeni bebişler kim olacak

güzel günler herkese.. bugün meleğimin cicilerini ayırdım.renklı beyaz. yarın yıkayıp ütüleyecegım.. valiizmi hazırlayacagım. ama siz renkliyede beyaz camasırada aynı deteyrjanımı kullandınız. lütfen yardım edın. brıazdan alısverıse cıkacagım. ona göre alayım

elacım benim de nst'de ağtı çıktı ama bende de açılma yoktu.. erken ya daha belki fazla sancı olup da açılmasın diye vermiş olabilir magnezyumu

h.bulduk canımmm cok sukur dunden daha iyiyim ruhen ve bedenen :)))

elammm baby max 70*110 cm olandan mı aldın sen ne kadara almıstın canım memnunmusun

Bugun doktora gidecez bakalım oglusum kac kilo olmuş zemuszemus

cnm ben 159a almıştım sırf park yatanı, içindeki yatağı ve uyku seti hariç...
yaa sanırım 75e 110 du emin değilim, ben bi ara ciciler topiğine eklemiştim resmini...
doktordan hayırlı haberlerle gel kuzumopuyorumnanaktan

hoşbulduk canım iyyiz arada ağrılar arada tepikler geçinip gidiyoruz şimdilik :hulya:

valla kız amazon ünlendin bilesin kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3

Selam kizlar nasilsiniz..???ben dun kendimi iyi hissetmedigimi soylemistim size midem bulaniyordu cok fena o yuzden forumdan ciktim biraz dinlenmek icin...ama dinlenebildimmi ??hayirr....cok kotu rahatsizlandim dun forumdan ciktiktan sonra 3-4 kere istifar ettim hemde ne istifar agzimdan burnumdan cikti yediklerim felaket bir sekilde nefes alamadim yani o derece...ne yediysem cikardim zirt pirt lavobodaydim su icsem cikardim dun..aksama dogru iyi oldum derken bu seferde ayiptir soylemes cir cir olmusum gece yarisina kadarda tuvaletten cikamadim..surekli istifar etmekten karnima sanci girdi sonrasinda ayaga kalkamadim bacaklarim titriyordu neyseki gecti..yoksa solugu hastanede alicaktim bugun....niye boyle oldu anlamadim yaaa...

sibel canım biz iyiyiz çok şükür evdesin değilmi artık çalışmıyorsun

evet canım evdeyim.sabah kalktım kahvaltımı yaptım bi güzel duşumu aldım.ohhh çok rahatım. ama hafif sancı var bugün.adet sancısı gibi oda geçse daha rahat olacağım.

nisacım biraz geç kalmadınmı ? amazon olsaydı kzıardı şimdi niye hazırlamadın diye:))) ben beyazlara da renklilere de aynı deterjanı kullandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…