elacım ben de şimdiye kadar hiç magnezyum kullabnmaıştım doktorum en son kanamam için gittiğimde magnezyum verdi bana... son aylarda kesiliyosa bu adaam neden son aylarda magnezyum verdi bana hem de ilk 3 gün sabah akşam
kızlarrrr tünaydınnnnnn
herkez tam dimi doğuran falan yok kaşla göz arasındakaydirigubbakcemile3
akşam rüyamda doğurmuşum telefonumu istiyodum yarı baygın amazona haber vermek için kaydirigubbakcemile3
kızlar park yatak alan varmı su stork un ürünlerınden?
≈♥≈≈♥≈≈♥≈≈♥≈≈♥≈≈♥≈≈♥≈≈♥≈≈♥≈≈♥≈≈♥≈≈♥≈≈♥≈≈♥≈
♪ ♪ ♪ ♪ ♪ ♪ selamlarr kızlarr nasılsınızz ♪ ♪ ♪ ♪ ♪ ♪
selam fıstıklar opuyorumnanaktan
esma canım maşallah yiğenimiz iyice tontiş olmuş
elacım ben de şimdiye kadar hiç magnezyum kullabnmaıştım doktorum en son kanamam için gittiğimde magnezyum verdi bana... son aylarda kesiliyosa bu adaam neden son aylarda magnezyum verdi bana hem de ilk 3 gün sabah akşam
♪ ♪ ♪ ♪ ♪ ♪ selamlarr kızlarr nasılsınızz ♪ ♪ ♪ ♪ ♪ ♪
selam fıstıklar opuyorumnanaktan
esma canım maşallah yiğenimiz iyice tontiş olmuş
herkese meraba kızlar... nasılsınız????????
h.bulduk canımmm cok sukur dunden daha iyiyim ruhen ve bedenen :)))bulcuk kalemiti bahar pembeinci hoşgeldiniz kızlar.nasılsınız bakalım.
tünaydın cnmopuyorumnanaktan
ayy bu amazon rüyalarımızın baş kahramanı oldu çıktı wallakaydirigubbakcemile3laelaelaelaelae
ben park yatak aldım ama bayby max ın stork ne bilmiyom cicim:hulya:
hoşbulduk canım iyyiz arada ağrılar arada tepikler geçinip gidiyoruz şimdilik :hulya:bulcuk kalemiti bahar pembeinci hoşgeldiniz kızlar.nasılsınız bakalım.
tünaydın cnmopuyorumnanaktan
ayy bu amazon rüyalarımızın baş kahramanı oldu çıktı wallakaydirigubbakcemile3laelaelaelaelae
:
elalım canımsss çok özledim seni ne zamandır görüşemedik
handan nasılmış iyice özletti kendini hayırlısı olsun ablası doğurmuş demek darısı başımızı
sizin iyice az kaldı hee heyecan varmı heyecan sositososito
hoşgeldiniz kızlar biz kızımla gayet iyiyiz siz nasılsınız.pempecim sağol tatlım tombalak oldu vallaaa
h.bulduk canımmm cok sukur dunden daha iyiyim ruhen ve bedenen :)))
elammm baby max 70*110 cm olandan mı aldın sen ne kadara almıstın canım memnunmusun
Bugun doktora gidecez bakalım oglusum kac kilo olmuş zemuszemus
hoşbulduk canım iyyiz arada ağrılar arada tepikler geçinip gidiyoruz şimdilik :hulya:
valla kız amazon ünlendin bilesin kaydirigubbakcemile3
sibel canım biz iyiyiz çok şükür evdesin değilmi artık çalışmıyorsun
güzel günler herkese.. bugün meleğimin cicilerini ayırdım.renklı beyaz. yarın yıkayıp ütüleyecegım.. valiizmi hazırlayacagım. ama siz renkliyede beyaz camasırada aynı deteyrjanımı kullandınız. lütfen yardım edın. brıazdan alısverıse cıkacagım. ona göre alayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?