h.bulduk canımm maşallahh kızınaa canımmopuyorumnanaktan
Bakalım bizim oglusumuz kac kilo olmuşş
Annesi kac kilo almamış :))))
güzel günler herkese.. bugün meleğimin cicilerini ayırdım.renklı beyaz. yarın yıkayıp ütüleyecegım.. valiizmi hazırlayacagım. ama siz renkliyede beyaz camasırada aynı deteyrjanımı kullandınız. lütfen yardım edın. brıazdan alısverıse cıkacagım. ona göre alayım
Selam kizlar nasilsiniz..???ben dun kendimi iyi hissetmedigimi soylemistim size midem bulaniyordu cok fena o yuzden forumdan ciktim biraz dinlenmek icin...ama dinlenebildimmi ??hayirr....cok kotu rahatsizlandim dun forumdan ciktiktan sonra 3-4 kere istifar ettim hemde ne istifar agzimdan burnumdan cikti yediklerim felaket bir sekilde nefes alamadim yani o derece...ne yediysem cikardim zirt pirt lavobodaydim su icsem cikardim dun..aksama dogru iyi oldum derken bu seferde ayiptir soylemes cir cir olmusum gece yarisina kadarda tuvaletten cikamadim..surekli istifar etmekten karnima sanci girdi sonrasinda ayaga kalkamadim bacaklarim titriyordu neyseki gecti..yoksa solugu hastanede alicaktim bugun....niye boyle oldu anlamadim yaaa...
elacım benim de nst'de ağtı çıktı ama bende de açılma yoktu.. erken ya daha belki fazla sancı olup da açılmasın diye vermiş olabilir magnezyumu
Selam kizlar nasilsiniz..???ben dun kendimi iyi hissetmedigimi soylemistim size midem bulaniyordu cok fena o yuzden forumdan ciktim biraz dinlenmek icin...ama dinlenebildimmi ??hayirr....cok kotu rahatsizlandim dun forumdan ciktiktan sonra 3-4 kere istifar ettim hemde ne istifar agzimdan burnumdan cikti yediklerim felaket bir sekilde nefes alamadim yani o derece...ne yediysem cikardim zirt pirt lavobodaydim su icsem cikardim dun..aksama dogru iyi oldum derken bu seferde ayiptir soylemes cir cir olmusum gece yarisina kadarda tuvaletten cikamadim..surekli istifar etmekten karnima sanci girdi sonrasinda ayaga kalkamadim bacaklarim titriyordu neyseki gecti..yoksa solugu hastanede alicaktim bugun....niye boyle oldu anlamadim yaaa...
evet canım normal doğum yapacağım son kontrolümde dr.da normal doğum dedi..bebişim aşağı inmaya başlamış zatennnnnn....güzel dileklerin için saol ajkımmmopuyorumnanaktangunaydin kizlar ....
lalll canim sen normal dogum mu yapacaktin? ne guzel 19 gunun kalmis insaallah bebegine en guzel sekilde kavusursun...
benim muh.dogum tarihim 17ekim
bir yerde bunu okudumoğumların 20’si 38 haftadan önce olurken %75’i 38 haftadan sonra olur. Gebelik süresi 40 hafta olarak bilinse de gerçekte ancak bebeklerin %5’i tam 40. haftanın dolduğu günde doğar. Yine de büyük çoğunluk beklenen doğum tarihinin 5 gün öncesi veya 5 gün sonrasında doğar.
sanirim ben ekime girdigimde heran dogumu bekleyecegim o yuzden bizim safakta 15 :)
günaydın kuzulaar..nası keyifler..buketcim çok sewindim cnm suyunun düzelmesine..
lalimmm senin kontrolün nezaman..bi doğum hikayesinde okudum kızın birinin sancıları düzensizmiş..nişanı gelmese doktora gitmicekmiş düzensiz diye..nişan gelince gitmişler hastaneye 4 cmmiş açıklığı..yani böyle olcak diye bişiy yok tabi de en yakın kontrolün nezaman onu mrk ettimm...
günaydın fıstıklarrropuyorumnanaktan
dun bız doktordaydık masllahbenim paşam 3100 gr olmuş teyzelerı
doktorumuz herseyı cok ıyı masllah dedı
ama benım oğlum donmemiş henuz doktor ayın 28 ne kadar beklıyelım 28 de tekrar bakalım eger donmemışse 28 ile 3 arasında alırım dedı kılomuz gayet ıyı bekletmemın bı anlamı olmaz dedı....bızden bu kadar ....
gözdecım dogum yapmış allahım analı babalı buyutmek nasıp etsın inş...darısı bızlerın basına......
llallimm teşekkrüler canım,az kaldı kısmetse,heyecan dorukta evet,darısı sağlıkla başına inşallahh
..
opuyorumnanaktan:asigim:Günaydın kuzularrmirmirmirmir
günaydın herkeze.
bizde dün gittik doktora kızım 3 100 olmuış1 hafta önden gidiyomuşuz.. böyle giderse zorunlu sezeryan olur dedi bakalım artık sağlıcakla gelsinde yavrum haftaya yine gidicem bu sefer altdan muayene edicekmiş açılma var mı yok mu diye bide nst ye bağlıcakmışşş....
ay maşallah 4150 mi tosuncuk olmuş maşallah ay sezeryan olursa bende epidural düşünüyorum açıkçası yaşamak isterim o anı
elalım hakikaten iyi yırtmışsın ay bayramı geçirin bari aceleci davranmasın söyle zilliye
benim zilli kızım iyi arife günü görmeye gideceğim i kızımı
ben yemeğimi yiyip geliyorum kızlar görüşürüz.
h.bulduk canımm maşallahh kızınaa canımmopuyorumnanaktan
Bakalım bizim oglusumuz kac kilo olmuşş
Annesi kac kilo almamış :))))
neyse amazon yok :) geçmi kaldım. uyuşugum heralde .. bırde tertemız olsun tozlanmasın dedim. yarın halledecegım hepsini bugün bırkac eksik var onlarıd atamamlayımda.sonra suyum flana gelırmıs allah korusun..nisacım biraz geç kalmadınmı ? amazon olsaydı kzıardı şimdi niye hazırlamadın diye:))) ben beyazlara da renklilere de aynı deterjanı kullandım
ne güzel tatlım. mis gibi giyinsin kuzucuklar:) darısı benim basıma teskkür ederim cnmcnm ben renkliyede beyazada roxy nin deterjanını ve dalinin yumuşatıcını kullandım misler gibi oldularropuyorumnanaktan
neyse amazon yok :) geçmi kaldım. uyuşugum heralde .. bırde tertemız olsun tozlanmasın dedim. yarın halledecegım hepsini bugün bırkac eksik var onlarıd atamamlayımda.sonra suyum flana gelırmıs allah korusun..
teşekkür ederim canımcım
ne güzel tatlım. mis gibi giyinsin kuzucuklar:) darısı benim basıma teskkür ederim cnm
canim oyle agir biseyde yememistim dokunacak ama ne bileyim iste ne oldu anlamadim...canım geçmiş olsun. ya yediğin bişey dokunmuştur yada üşütmüşsündür dikkat et kendine. son haftalara girdik hastalanmadan alalım şu bebişleri kucağımıza
olabilir cnmmyerimseniben
geçmiş olsun cnm:teselli:
üşütmüş olabilirsin:kedi:
mehaycım geçmiş olsun mideni üşüttün anlaşılan aman dikkat et son günlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?