2009 Ekim Anneleri

cnm ben renkliyede beyazada roxy nin deterjanını ve dalinin yumuşatıcını kullandım misler gibi oldularropuyorumnanaktan

ay maşallah 4150 mi tosuncuk olmuş maşallah ay sezeryan olursa bende epidural düşünüyorum açıkçası yaşamak isterim o anı
elalım hakikaten iyi yırtmışsın ay bayramı geçirin bari aceleci davranmasın söyle zilliye
benim zilli kızım iyi arife günü görmeye gideceğim i kızımı

canım geçmiş olsun. ya yediğin bişey dokunmuştur yada üşütmüşsündür dikkat et kendine. son haftalara girdik hastalanmadan alalım şu bebişleri kucağımıza

elacım benim de nst'de ağtı çıktı ama bende de açılma yoktu.. erken ya daha belki fazla sancı olup da açılmasın diye vermiş olabilir magnezyumu

olabilir cnmmyerimseniben

geçmiş olsun cnm:teselli:
üşütmüş olabilirsin:kedi:

evet canım normal doğum yapacağım son kontrolümde dr.da normal doğum dedi..bebişim aşağı inmaya başlamış zatennnnnn....güzel dileklerin için saol ajkımmmopuyorumnanaktan

canım :asigim:kontrolüm 23 eylülde....aslında cuma günüydü ama 23 eylüle aldım...:1rolleyes:çünkü doluydu....kafamçokkarıştıozamana kadar doğurmam sanırım..sırnaşık şey

maşallah canım bebişine

llallimm teşekkrüler canım,az kaldı kısmetse,heyecan dorukta evet,darısı sağlıkla başına inşallahh

..

amin canım ....opuyorumnanaktan

Günaydın kuzularrmirmirmirmir
opuyorumnanaktan:asigim:

maşallah canım bebişineee

canım çok geçmiş olsun..:1hug:üşüttünmü acaba..yada yediğin bişeymi dokundukiiiii.......

ben yemeğimi yiyip geliyorum kızlar görüşürüz.

ayy evet kuzum iyi yırttım konuşuyom sürekli zilloşumla bayramdan sonra gel diye
hadi bakalım güzel haberlerle doğurmadan gel inşalah sendekaydirigubbakcemile3
hadi ye yemeğini benimde biraz evi toplamam lazım kavaltımı 12de ettim -tatlicadiarzu-

Son düzenleme:
nisacım biraz geç kalmadınmı ? amazon olsaydı kzıardı şimdi niye hazırlamadın diye:))) ben beyazlara da renklilere de aynı deterjanı kullandım
neyse amazon yok :) geçmi kaldım. uyuşugum heralde .. bırde tertemız olsun tozlanmasın dedim. yarın halledecegım hepsini bugün bırkac eksik var onlarıd atamamlayımda.sonra suyum flana gelırmıs allah korusun..
teşekkür ederim canımcım

cnm ben renkliyede beyazada roxy nin deterjanını ve dalinin yumuşatıcını kullandım misler gibi oldularropuyorumnanaktan
ne güzel tatlım. mis gibi giyinsin kuzucuklar:) darısı benim basıma teskkür ederim cnm

canancım sibelcim görüşmek üzereeopuyorumnanaktan

lalim hoşgeldin cnmopuyorumnanaktan sen geldin ben biraz evi toplayıp dinlenmek için gidiyomzemuszemus

görüşmek üzere kızlarr, öpüldünüsopuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan

canım geçmiş olsun. ya yediğin bişey dokunmuştur yada üşütmüşsündür dikkat et kendine. son haftalara girdik hastalanmadan alalım şu bebişleri kucağımıza
canim oyle agir biseyde yememistim dokunacak ama ne bileyim iste ne oldu anlamadim...
olabilir cnmmyerimseniben

geçmiş olsun cnm:teselli:
üşütmüş olabilirsin:kedi:

esimde usutmussundur dedi..bugun daha iyiyim cok sukur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…