2009 Ekim Anneleri

ben cıkıyorum kızlar.. alacakalırmı alayımda.. rahate deyim.
hepinize iyi sohbetler. sayfaları cok ilerletmeyin

kalemiticim güğzel haberlerle gel inşallah
amin inşallah baharcımm
bugün mü gidiyosun cnm.. hadi güzel haberlerle gel. tosuncuğuna slm söyle teyzelerindenn...
bugun canım 2,30 da randevumuz inş. guzel haberlerle gelirizz

elam kendine iyi bak cok yorma iş yaparken kendinii

Mehayımm hoşgeldin canım gecmiş olsun bunyen cok hasas yedigin bişiymi dokundu acaba bidaha yasamazsın inş. bitanemm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hosbulduk canim saol insallah birdaha olmaz...sen nasilsin randevun ne zaman??

hoşbuldukkk fıstıklar.......yerimseniben
elacımmm görüşürüz sonra hoşcakallll.........

hosbulduk canim saol insallah birdaha olmaz...sen nasilsin randevun ne zaman??

şimdi cıkıyorum canım duş alcam hemen 2,30 randevumuz
Bugun dune gore daha iyiyim dun stresliydim bide agır hissediyordum kendimi
canım benim sen geldin ben cıkıyorm ((
sen dikkat et kendine optukk kızlar gorusrz

cik tabi canim ne demek yine karsilasiriz insallah..optum seni ve yakisikli prensiniŞenizŞeniz

AAA geçmiş olsun Mehay'cım, o kadar şiddetli olduysa büyük ihtimalle besin zehirlenmesidir. Biliyorum sen oldukça dikkat ediyorsun yediklerine ama şanssızlık işte sana çatmış!a.s.

selam kızlar,
zuzu naaptın nasıl çıktı nst gittin mi?

gittim canım...anam milletin haftası ilerledikçe sancısı çıkar doğum yaklaşır,benim haftam ilerledikçe sancım bitiyo:))) sancım mancım çıkmadı annemm..münük kuşum yan gelip yatıyomuş paşa paşa..ööle gelmeye de niyeti yok yani:)))

AAA geçmiş olsun Mehay'cım, o kadar şiddetli olduysa büyük ihtimalle besin zehirlenmesidir. Biliyorum sen oldukça dikkat ediyorsun yediklerine ama şanssızlık işte sana çatmış!a.s.

sorma canim sakinan goze cop batar derlerya o misal..neyseki bugun iyiyim...:Saruboceq:cok sukur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…