geçmiş olsun mehaycım
lal h.geldin cicimm.
mehaycım canım çok geçmiş olsun hayatıma.s.
dikkat et kendine canım..a.s.
amin inşallah baharcımmkalemiticim güğzel haberlerle gel inşallah
bugun canım 2,30 da randevumuz inş. guzel haberlerle gelirizzbugün mü gidiyosun cnm.. hadi güzel haberlerle gel. tosuncuğuna slm söyle teyzelerindenn...
canancım sibelcim görüşmek üzereeopuyorumnanaktan
lalim hoşgeldin cnmopuyorumnanaktan sen geldin ben biraz evi toplayıp dinlenmek için gidiyomzemuszemus
görüşmek üzere kızlarr, öpüldünüsopuyorumnanaktan
amin inşallah baharcımm
bugun canım 2,30 da randevumuz inş. guzel haberlerle gelirizz
elam kendine iyi bak cok yorma iş yaparken kendinii
Mehayımm hoşgeldin canım gecmiş olsun bunyen cok hasas yedigin bişiymi dokundu acaba bidaha yasamazsın inş. bitanemm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hosbulduk canim saol insallah birdaha olmaz...sen nasilsin randevun ne zaman??
şimdi cıkıyorum canım duş alcam hemen 2,30 randevumuz
Bugun dune gore daha iyiyim dun stresliydim bide agır hissediyordum kendimi
canım benim sen geldin ben cıkıyorm((
sen dikkat et kendine optukk kızlar gorusrz
Selam kizlar nasilsiniz..???ben dun kendimi iyi hissetmedigimi soylemistim size midem bulaniyordu cok fena o yuzden forumdan ciktim biraz dinlenmek icin...ama dinlenebildimmi ??hayirr....cok kotu rahatsizlandim dun forumdan ciktiktan sonra 3-4 kere istifar ettim hemde ne istifar agzimdan burnumdan cikti yediklerim felaket bir sekilde nefes alamadim yani o derece...ne yediysem cikardim zirt pirt lavobodaydim su icsem cikardim dun..aksama dogru iyi oldum derken bu seferde ayiptir soylemes cir cir olmusum gece yarisina kadarda tuvaletten cikamadim..surekli istifar etmekten karnima sanci girdi sonrasinda ayaga kalkamadim bacaklarim titriyordu neyseki gecti..yoksa solugu hastanede alicaktim bugun....niye boyle oldu anlamadim yaaa...
selam kızlar,
zuzu naaptın nasıl çıktı nst gittin mi?
AAA geçmiş olsun Mehay'cım, o kadar şiddetli olduysa büyük ihtimalle besin zehirlenmesidir. Biliyorum sen oldukça dikkat ediyorsun yediklerine ama şanssızlık işte sana çatmış!a.s.
selamm kizlar mehay gecmis olsun.
Zuzucum seninkinin cikmaya niyeti yok iyi geldi ora galiba
selamm kizlar mehay gecmis olsun.
Zuzucum seninkinin cikmaya niyeti yok iyi geldi ora galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?