Selam kizlar nasilsiniz..???ben dun kendimi iyi hissetmedigimi soylemistim size midem bulaniyordu cok fena o yuzden forumdan ciktim biraz dinlenmek icin...ama dinlenebildimmi ??hayirr....cok kotu rahatsizlandim dun forumdan ciktiktan sonra 3-4 kere istifar ettim hemde ne istifar agzimdan burnumdan cikti yediklerim felaket bir sekilde nefes alamadim yani o derece...ne yediysem cikardim zirt pirt lavobodaydim su icsem cikardim dun..aksama dogru iyi oldum derken bu seferde ayiptir soylemes cir cir olmusum gece yarisina kadarda tuvaletten cikamadim..surekli istifar etmekten karnima sanci girdi sonrasinda ayaga kalkamadim bacaklarim titriyordu neyseki gecti..yoksa solugu hastanede alicaktim bugun....niye boyle oldu anlamadim yaaa...
selam oglumun teyzo$lari doktordan geldim oglumun kafasi kanala tam girmis cok sükür rahimde yumu$ama bbaslamis onada sükür bosuna degilmis o cektigim sancilar bi haftadan beri az kaldi azzz
selammm cnmmm bendee aynenn öleyimmmm dün gece sabaha kadar wc dimm çok kötüydümmm mide bulantısıda varrr sabahtan beri yediğimi çıkarıyorummm cır cır azaldı galiba ama offff çok halsiz bıraktı benii
selam oglumun teyzo$lari doktordan geldim oglumun kafasi kanala tam girmis cok sükür rahimde yumu$ama bbaslamis onada sükür bosuna degilmis o cektigim sancilar bi haftadan beri az kaldi azzz
karnima göbegim tam göbegimin etrafi $iddetli bir kasilma oluyodu ama dünden beri belimden sanki adet sancisiyla beraber karnima dogru agri giriyo bi kac saniye sürüyo yaklasik 20sn 30saniye kadar sonra rahatliyorum
bakbugün doktor alttan bakti eliyle eve gelene kadar iki sanci girdi belden karnima dogru
arkadaşlar 36+3 ve doğumuma 16 gün var 1 ekimde sezeryanla olacak bebişim çok hareketli .bi de derlerki hamileliğin son aylarında bebek hareketleri yavaşlar.benim oğlum hep hareketli :) sancı vs.. yok inşallah vaktinde gelir bebeğim.
yok henüzgelmiyo ya okadar cabukmu :)) daha zamani var
rahimde batmada kafasi olabilir belki seninkinin kafasi tam oturmamistir
arkadaşlar 36+3 ve doğumuma 16 gün var 1 ekimde sezeryanla olacak bebişim çok hareketli .bi de derlerki hamileliğin son aylarında bebek hareketleri yavaşlar.benim oğlum hep hareketli :) sancı vs.. yok inşallah vaktinde gelir bebeğim.
mehaycim kafasinida ye lolosunuda ye :)) ye ye bitmez tosuncuklar
korkuyorumda ya vaktinden önce gelmez inşallah .zaten normal doğum olsaydı 10 ekim gibi olacaktı sezeryan olunca 1 ekim dedi dr.dr. 28 eylüle kadar izinli.ve başka bir dr ve başka bir dr. istemiyorum.
allahim hepimizi bir nefesde kurtarir insallah ben ciktim görüsürüz insallah ciaokaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?