2009 Ekim Anneleri

biz geldik kızlar oglusumun genel durumu iyiymiş maşş. ama kilosu fazla dedi 2500 olmuş doktor bu defa off canımı sıktı yarın test mest istedi kilosu fazla olması cok mu kotu kızlar ((((

selam kızlar askbuya dan haber var mı

oku oku anca bitti birazdanda kayınvalidem gelcek alışverişe cıkıcaz

mehaycım cok gecmiş olsun canım

biz geldik kızlar oglusumun genel durumu iyiymiş maşş. ama kilosu fazla dedi 2500 olmuş doktor bu defa off canımı sıktı yarın test mest istedi kilosu fazla olması cok mu kotu kızlar ((((

nekadar çokmuş?? bana öyle aşırı gelmedi..35 haftalıksın sonuçta... :uhm:

nalaann hiiç sıkma canını kuzu..melekler kaç gr diye topic war ya oraya baktım şimdi..gayet normal hayatım ya...

suan moralim cok bozukk yaa aglıyorum off diyabet cıkmısmıydı sende dedi yok dedim gene bakıcakmış nasıl moralim bozuk anlamam kızlar yarın inş. bir sorun cıkmazz Allahım olcem simdi içimdeki sıkıntıdan
kızlar onceden devlete gidiyordum bir sorun cıkmamıstı simdi 2 aydır ozel hastaneye gidiyoruz Allahım nolur bir sorun cıkmasın

maşallah tosuncuğuna cnmm.. benim kızım 3100 düşün bizimde fazla ama kötü bşey söylemedi...1 hafta önden gidiyo dedi sadece kilosu böyle giderse normal zor olur zorunlu sezeryan olur dedi. ne testi istedi kii senden

yeni hbr geldimi bilmiyorum cnm..yok sanırsam geçmişte yazmıyo bişiyler..

bende ona baktım hep ama bişi göremedim belki haberiniz vardır dedim

ayyyh ne heyecanlı yaa benim kuzumda yan yatıo karnımda 26sında hala dömemiş olursa 29da sezeryan olcam ama spinal olcam ben onu önerdi dr:çok üzgünüm:

egebelik sitesinde otomatik hesaplayıcılar bölümünde gebelik haftalarına göre bebeğin ağırlığı var orada 35 haftalık bebeklerin kilosu için 2490(1850-3200) yazıyor.yanihiç endişelenme bebeğin kilosu normal canım

yarın hem tahlil istedi hemde onceki ultrason goruntuleri devlet hasTanesi vermiyrki 1 kere vermişlerdi mayıs ayında onu goturecem işte
zuzum bende baktım bebişlerin kilosuna normal gorunuyor bebegin saglıgı iyi gorunuyor ama kilosu fazla gitmiş dedi işte bu gidişimizde

belki de daha önce ki gidişlerine göre gün hesabında daha fazla almıştır ondan demiştir ben 2 haftada bir giderken hesaplamıştı bi defasında güne 25gr digerinde güne 35 gr cıkmıştı baya iyi beslemişsin demişti

bu bebişler keyfine çok düşkün benim bebeğimde yan yatıyor ama zaten sezeryan olacağım için çokta önemli değil nasıl isterse öyle yatsın.bende 1 tane 6 cm çapında myom var ve rahim ağzına yakınmış onun için sezeryan olacağım baştan belliydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…