yarın hem tahlil istedi hemde onceki ultrason goruntuleri devlet hasTanesi vermiyrki 1 kere vermişlerdi mayıs ayında onu goturecem işte
zuzum bende baktım bebişlerin kilosuna normal gorunuyor bebegin saglıgı iyi gorunuyor ama kilosu fazla gitmiş dedi işte bu gidişimizde
kızlar dünden beri bizim prenses çok durgun aceba bi problemmi var tırsıyorum :S
bence de fazla değil hiç. cumartesi bende doktordaydım 2900 benimkisi de. 1 hafta önde çok şekerli yeme dedi. ben kendim sordum tekrar tahlile gerek olur mu açlık şekeşm normaldi şimdi problem olma ihtimali nedir diye.gerek yok tatlıdan uzak dur dedi. ayrıca bebeğin 3 hafta önde olması durumunda ciddi araştırmalar yapıyoruz biz dedi.. bazı bebekler için1 buçuk iki hafta önde olması gayet normal dedi .. endişelenme bence kalemiti..
senağlamasenağlamayarın testlerimi yapsın sonuclarıma baksın
cok ilgilendi baktı herseyine sekerden suphelenmesi cok korkuttu beni acıkcası
insanın canı agzına geliyor bebegine kotu bişi olcak diye((((
Nolur yarın guzel seyler soylesin moralim suan cok bozuk senağlama
bu bebişler keyfine çok düşkün benim bebeğimde yan yatıyor ama zaten sezeryan olacağım için çokta önemli değil nasıl isterse öyle yatsın.bende 1 tane 6 cm çapında myom var ve rahim ağzına yakınmış onun için sezeryan olacağım baştan belliydi.
suan moralim cok bozukk yaa aglıyorum off diyabet cıkmısmıydı sende dedi yok dedim gene bakıcakmış nasıl moralim bozuk anlamam kızlar yarın inş. bir sorun cıkmazz Allahım olcem simdi içimdeki sıkıntıdan
kızlar onceden devlete gidiyordum bir sorun cıkmamıstı simdi 2 aydır ozel hastaneye gidiyoruz Allahım nolur bir sorun cıkmasın
canım bozma hiç moralini inşallah iyi seyler söyler hem bak böle de bebeğini üzüosun iyi düşün ki hem bebişini üzme hem iyi cıksın:Saruboceq:
yedim şimdi bişiler bakıcam duruma
yorgunum evet dün biraz temzilik yaptım 2 saat kadar ütü yaptım sabahta mutfakta biraz iş yaptım zorladım kendimi sanırım
evet gercekten oylemiş hep iyi seyler duymak istiyr insaninşallah güzel şeyler söyleyecek canım hiç üzülme.ben uzun zaman hamile kalmak için uğraştım ve o zaman hamile kalmak dünyanın en zor işiymiş sanıyordum.sonra artık evet ben anne olamayacağım tamam bitti 2-3 ay sonra tüp bebek tedavisine başlarım diyordum ve o ay hamile kaldım.şimdide şunu anlıyorum hamilelik süreci daha zormuş.her ay dr giderken aynı endişeyle gidiyordum.ya dr kötü bişey derse.... hala o endişeler var.anne olmak böyle bişey demekki.Allah sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
hayatım öyle şey mı olur ben tam 34 da gıttım2350 gr dı bebiş ben az dıye ne üzuluyorum nealaka nhiçta çok diil aceba senmı çok aldın?bişeycık çıkmaz bak göreceksın.
ya bazı dr annenin aldığı kiloyu falan bile çok sıkı takip ediyo, kuzenim hamileliğinin başından beri hep bi prof. gitti doğumunuda o gerçekleştirdi.kuzenim diyoki daha beni bi kere bile tartmadı.ve kuzenim 23 kilo aldı bebeğide 3300 doğdu.diyorum ya dr göre değişiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?