2009 Ekim Anneleri

bence de fazla değil hiç. cumartesi bende doktordaydım 2900 benimkisi de. 1 hafta önde çok şekerli yeme dedi. ben kendim sordum tekrar tahlile gerek olur mu açlık şekeşm normaldi şimdi problem olma ihtimali nedir diye.gerek yok tatlıdan uzak dur dedi. ayrıca bebeğin 3 hafta önde olması durumunda ciddi araştırmalar yapıyoruz biz dedi.. bazı bebekler için1 buçuk iki hafta önde olması gayet normal dedi .. endişelenme bence kalemiti..

ben tatlıyı çok severim ve hamileliğim boyunca kilo alırım korkusu bile yaşamadan bol bol yedim.şeker yükleme testim normal çıktı ve bebeğin kilosu ile ilgili dr hiç bir zaman fazla - az demedi.normal , gelişimi güzel dedi.yani demekki dr göre değişebilen bir konu bu

bebikimm sallama hiç mantıklı gelmio sölediği..sıkma canını hiçç
kızlar dünden beri bizim prenses çok durgun aceba bi problemmi var tırsıyorum :S

azmı oynuo hiçmi..arada yapıolar ööle cnm..yat bakim sola hareketlerini bi say..açmısın

senağlamasenağlamayarın testlerimi yapsın sonuclarıma baksın
cok ilgilendi baktı herseyine sekerden suphelenmesi cok korkuttu beni acıkcası
insanın canı agzına geliyor bebegine kotu bişi olcak diye ((((
Nolur yarın guzel seyler soylesin moralim suan cok bozuk senağlama

canım bozma hiç moralini inşallah iyi seyler söyler hem bak böle de bebeğini üzüosun iyi düşün ki hem bebişini üzme hem iyi cıksın:Saruboceq:

geçmiş olsun canım

yan yattıgını sen anlayabiliomusun karnından ya da hareketlerinden ben bi iyice asagıda kasıklarına yakın bölgede el ayak gibi bişiler hissediorum bide sol ya da sag tarafımda bazen de capraz duruomus gibi sende nasıl

benim sezeryan ya da normal olacagı tamamen buna baglı taktım şimdi ufff dönsün ya normal olsun:çok üzgünüm:

inşallah güzel şeyler söyleyecek canım hiç üzülme.ben uzun zaman hamile kalmak için uğraştım ve o zaman hamile kalmak dünyanın en zor işiymiş sanıyordum.sonra artık evet ben anne olamayacağım tamam bitti 2-3 ay sonra tüp bebek tedavisine başlarım diyordum ve o ay hamile kaldım.şimdide şunu anlıyorum hamilelik süreci daha zormuş.her ay dr giderken aynı endişeyle gidiyordum.ya dr kötü bişey derse.... hala o endişeler var.anne olmak böyle bişey demekki.Allah sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

hayatım öyle şey mı olur ben tam 34 da gıttım2350 gr dı bebiş ben az dıye ne üzuluyorum nealaka nhiçta çok diil aceba senmı çok aldın?bişeycık çıkmaz bak göreceksın.

bebeğimin kafası solda aşağılarda artık sola yatamıyorum eliyle vuruyo sıpa... sadece sağa yattıpım için defalarca uyanıyorum.takma kafana son ana kadar dönebilirde.hem dönmese ne olacak sezeryanda öyle korkulacak bişey değildir , benim çevremde sezeryan olan birçok kişi var.eltim hemşire ve ilk bebeğini normal yaptı 2. kendi isteği ile sezeryan yaptı.10 tane daha bebek yapsam kesinlikle sezeryanla yaparım diyor

canım bozma hiç moralini inşallah iyi seyler söyler hem bak böle de bebeğini üzüosun iyi düşün ki hem bebişini üzme hem iyi cıksın:Saruboceq:

sagol canım cok sagol

simdi annemide aradım içimi rahatlattı o da
yarın testlerimizde iyi cıkarsa ona gore dogum tarihi mi verir normalmi sezeryanmı yarın soylicek sanırım doktorumuz

Allah razı olsun pembem cok ihtiyacım varr duanıza bende hepimize cok ediyorum inan

evet gercekten oylemiş hep iyi seyler duymak istiyr insan
Allah a sukur saglıgı iyi gorunuyor dedi

hayatım öyle şey mı olur ben tam 34 da gıttım2350 gr dı bebiş ben az dıye ne üzuluyorum nealaka nhiçta çok diil aceba senmı çok aldın?bişeycık çıkmaz bak göreceksın.

53 le basladım canım ben simdi 67 olmusum
inş. bitanem bişi cıkmaz
Allah razı olsun kızlar hepinizde içimi rahatlattınız hepimizin bebişleri saglıkla kucagımızda olur inş. RABBİM herseyden once saglık versin

ya bazı dr annenin aldığı kiloyu falan bile çok sıkı takip ediyo, kuzenim hamileliğinin başından beri hep bi prof. gitti doğumunuda o gerçekleştirdi.kuzenim diyoki daha beni bi kere bile tartmadı.ve kuzenim 23 kilo aldı bebeğide 3300 doğdu.diyorum ya dr göre değişiyo

benimde doğumuma 16 gün var ve toplam 15 kilo aldım dr çok yada az kilo almışın demedi.her gittiğimde tartıyor ama bi yorumda hiçç bulunmadı

Allah ım yarabbim ama insanı korkutuyorlar bilmem farkındalarmı yada biz hemen endişelenmeye meyilliyiz cok hassas oluyor bu konuda insan
kendime bişi olsa gercekten bu kadar endişelenmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…