kontrolden geldik canım doktorumuz bebişimin kilosunu cok buldu seker testi felan istedi endişelendirdi beni yarın gorcez insallah canım insallah bir sorun yokturkalemiticim hayırdır? bi sıkıntınmı var.
bu arada kızlar herkese selam
kontrolden geldik canım doktorumuz bebişimin kilosunu cok buldu seker testi felan istedi endişelendirdi beni yarın gorcez insallah canım insallah bir sorun yoktur
daha deminden beri aglıyordum 2500 kilo olmuş oglum
kontrolden geldik canım doktorumuz bebişimin kilosunu cok buldu seker testi felan istedi endişelendirdi beni yarın gorcez insallah canım insallah bir sorun yoktur
gittim canım...anam milletin haftası ilerledikçe sancısı çıkar doğum yaklaşır,benim haftam ilerledikçe sancım bitiyo:))) sancım mancım çıkmadı annemm..münük kuşum yan gelip yatıyomuş paşa paşa..ööle gelmeye de niyeti yok yani:)))
selam oglumun teyzo$lari doktordan geldim oglumun kafasi kanala tam girmis cok sükür rahimde yumu$ama bbaslamis onada sükür bosuna degilmis o cektigim sancilar bi haftadan beri az kaldi azzz
arkadaşlar 36+3 ve doğumuma 16 gün var 1 ekimde sezeryanla olacak bebişim çok hareketli .bi de derlerki hamileliğin son aylarında bebek hareketleri yavaşlar.benim oğlum hep hareketli :) sancı vs.. yok inşallah vaktinde gelir bebeğim.
biz geldik kızlar oglusumun genel durumu iyiymiş maşş. ama kilosu fazla dedi 2500 olmuş doktor bu defa off canımı sıktı yarın test mest istedi kilosu fazla olması cok mu kotu kızlar((((
kızlar dünden beri bizim prenses çok durgun aceba bi problemmi var tırsıyorum :S
bence de fazla değil hiç. cumartesi bende doktordaydım 2900 benimkisi de. 1 hafta önde çok şekerli yeme dedi. ben kendim sordum tekrar tahlile gerek olur mu açlık şekeşm normaldi şimdi problem olma ihtimali nedir diye.gerek yok tatlıdan uzak dur dedi. ayrıca bebeğin 3 hafta önde olması durumunda ciddi araştırmalar yapıyoruz biz dedi.. bazı bebekler için1 buçuk iki hafta önde olması gayet normal dedi .. endişelenme bence kalemiti..
canım 34-3 te dr gittim benim kızımda 2500 kg idi dr sadece kızımız tombiş dedi doğum tarihini 1 hafta öne aldı bir problem yok canım üzme bence kendini bak herşey güzel olacak buna inan Şeniz
ewet lalimm nası bi konfor sağladımsa zilliye gelesi yok :)))neyse accık daha sürsün keyfini napalım:)))
ewet lalimm nası bi konfor sağladımsa zilliye gelesi yok :)))neyse accık daha sürsün keyfini napalım:)))
nazcım dur kıs daha küçüksünüs düşünme ööle gelmicek erken daha..can yakmaya yakıyo da ne aşşaya inmiş ne de sancım çıkıo..du bakalım belki bayram bitsin die bekilodur başta ööle pazarlık yapmıştık:) ananeyle dede güzel bi bayram yapsın kızım rahatsıs etme demiştim söz dinledi benim uslu kızım:))nasılsın zuzucum? bebişinin rahatı yerın de sanırım.bnmkı de hiç durmuyo. cok rahatsız edıyo bnı canımı yakıyove de sancım cok... heran doğurcam sanıyom 3 gundur. zamansız olcak gıbı gelıyor bana ama hayırlısı.
5 yıldızlıyı bırak 10 yıldızlı otel tabiiiii:1rolleyes:annesi tam zilli olacak prensesin...bi gelsinde.ilk buluşmamısda yiycemm onu....:asigim::asigim:inşallah buluşabiliris tabiii:Saruboceq:
nazcım dur kıs daha küçüksünüs düşünme ööle gelmicek erken daha..can yakmaya yakıyo da ne aşşaya inmiş ne de sancım çıkıo..du bakalım belki bayram bitsin die bekilodur başta ööle pazarlık yapmıştık:) ananeyle dede güzel bi bayram yapsın kızım rahatsıs etme demiştim söz dinledi benim uslu kızım:))
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
buluşurus iişallahh :CüvCüv:
gelmesın zuzum bncede cok erken bnm ıcın. iyice gelişsin istıyorum.hayırlısı bakalım...
senın kuzucuğun da vaktınde gelır ınsallah...:1hug:
inşallah cnm hepimizinkii...oyy çok heycanlı sadece bikaç hafta soora ewde bi nefes daha olcak..hem de nefeslerin enn güzeliii opuyorumnanaktan
inşallah cnm hepimizinkii...oyy çok heycanlı sadece bikaç hafta soora ewde bi nefes daha olcak..hem de nefeslerin enn güzeliii opuyorumnanaktan
niye kki 34+5 te 2500 çokmuymuş.. benimki 35+0 da 2391 di 2 hafta geri dendi... bu doktorlarında hiçbiri birbirini tutmuyo bende gelişme geriliği var diye korktum. sıkma canını allahın izniyle dualarımızla alacaz minikleri kucağımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?