2009 Ekim Anneleri

kalemiticim hayırdır? bi sıkıntınmı var.
bu arada kızlar herkese selam
kontrolden geldik canım doktorumuz bebişimin kilosunu cok buldu seker testi felan istedi endişelendirdi beni yarın gorcez insallah canım insallah bir sorun yoktur
daha deminden beri aglıyordum 2500 kilo olmuş oglum

haklısın canım hemen endişelendiriyolar.hamile psikolojisinden falan anladıkları yok.bende 23 haftalıkken ayrıntılı ultrasona girmiştim ve gittiğim dr. bebeğinin böbreklerinde büyüme var demişti ve günlerce internette araştırdım,uyumadım,ağladım.sonra başka dr gittim ve ne alakası var dedi bana.yok öyle bişey dedi.sonra başka bi dr daha gittim o dr da yok öyle bişey deyince rahatladım.Sağlıcakla doğsalardı şu sıpalar :)))

kontrolden geldik canım doktorumuz bebişimin kilosunu cok buldu seker testi felan istedi endişelendirdi beni yarın gorcez insallah canım insallah bir sorun yoktur

Kalemiti, şimdi ultrason çıktıma baktım benim bebiş de 34+3 de 2569 gr mış, niye fazla buldu dr anlayamadım. bana hiç öyle bişey demedi, şu anda da herşey normal. boşuna sıkma canını bence sen cnm.

mrb kızlar...

kalemiticim üzülme hiç. 2500 haftasına göre cok muymus? bn 32+6 da gıttım 2300 gr dı.normal dedı bana. anlamadım bn sımdı senın doktoru?

canım 34-3 te dr gittim benim kızımda 2500 kg idi dr sadece kızımız tombiş dedi doğum tarihini 1 hafta öne aldı bir problem yok canım üzme bence kendini bak herşey güzel olacak buna inan Şeniz

zuzummm prensesin yediği önünde yemediği arkasında...tabi gelmek için acele etmezzzzz:asigim:

selam oglumun teyzo$lari doktordan geldim oglumun kafasi kanala tam girmis cok sükür rahimde yumu$ama bbaslamis onada sükür bosuna degilmis o cektigim sancilar bi haftadan beri az kaldi azzz

maşallah canım oğluşunaaa.....

canım za kalmış doğumuna..allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsinnnn:Saruboceq:

biz geldik kızlar oglusumun genel durumu iyiymiş maşş. ama kilosu fazla dedi 2500 olmuş doktor bu defa off canımı sıktı yarın test mest istedi kilosu fazla olması cok mu kotu kızlar ((((

naloşum maşallah oğluşuna.......kilosu gayet ii bebişim takma kafana....yerimsenibenbenimde 35 haftamda 2500 dü ve dr.gayet ii kilosu demişti....sıkma sen canınııı:1hug:
bu dr.lar insanın psikolajiini bozuyor yaaa...bazen hiç dr. gitmek istemiom inanki...kötü bişey diyecek dieeeeklava:

kızlar dünden beri bizim prenses çok durgun aceba bi problemmi var tırsıyorum :S

bebekim yeri daraldığı için veyada yorulmuşsan açsan o yüzdende hareketleri azalmış olabilir...:1hug:

maşallah canım bebişineee

ewet lalimm nası bi konfor sağladımsa zilliye gelesi yok :)))neyse accık daha sürsün keyfini napalım:)))

canım 34-3 te dr gittim benim kızımda 2500 kg idi dr sadece kızımız tombiş dedi doğum tarihini 1 hafta öne aldı bir problem yok canım üzme bence kendini bak herşey güzel olacak buna inan Şeniz

kilosundan dolayı mı öne aldı cnm? sezeryan mıydın sen? bana da 10 ekımden sonra dedı en son acaba kılodan mı dedı kı? neyse haftya gıtcem bnde doktora sorarım artık bellı olur sanırım nasıl doğuracağım..

ewet lalimm nası bi konfor sağladımsa zilliye gelesi yok :)))neyse accık daha sürsün keyfini napalım:)))

nasılsın zuzucum? bebişinin rahatı yerın de sanırım.bnmkı de hiç durmuyo. cok rahatsız edıyo bnı canımı yakıyo ve de sancım cok... heran doğurcam sanıyom 3 gundur. zamansız olcak gıbı gelıyor bana ama hayırlısı.

5 yıldızlıyı bırak 10 yıldızlı otel tabiiiii:1rolleyes:annesi tam zilli olacak prensesin...bi gelsinde.ilk buluşmamısda yiycemm onu....:asigim::asigim:inşallah buluşabiliris tabiii:Saruboceq:

nalancım normal doğum gelişimi 1 hafta önde dedi daha önceki haftalar 17 ekim diyordu en son 10 ekim dedi ben kiloya bağladım

nazcım dur kıs daha küçüksünüs düşünme ööle gelmicek erken daha..can yakmaya yakıyo da ne aşşaya inmiş ne de sancım çıkıo..du bakalım belki bayram bitsin die bekilodur başta ööle pazarlık yapmıştık:) ananeyle dede güzel bi bayram yapsın kızım rahatsıs etme demiştim söz dinledi benim uslu kızım:))

5 yıldızlıyı bırak 10 yıldızlı otel tabiiiii:1rolleyes:annesi tam zilli olacak prensesin...bi gelsinde.ilk buluşmamısda yiycemm onu....:asigim::asigim:inşallah buluşabiliris tabiii:Saruboceq:

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

buluşurus iişallahh :CüvCüv:

gelmesın zuzum bncede cok erken bnm ıcın. iyice gelişsin istıyorum.hayırlısı bakalım...

senın kuzucuğun da vaktınde gelır ınsallah...:1hug:

niye kki 34+5 te 2500 çokmuymuş.. benimki 35+0 da 2391 di 2 hafta geri dendi... bu doktorlarında hiçbiri birbirini tutmuyo bende gelişme geriliği var diye korktum. sıkma canını allahın izniyle dualarımızla alacaz minikleri kucağımıza

gelmesın zuzum bncede cok erken bnm ıcın. iyice gelişsin istıyorum.hayırlısı bakalım...

senın kuzucuğun da vaktınde gelır ınsallah...:1hug:

inşallah cnm hepimizinkii...oyy çok heycanlı sadece bikaç hafta soora ewde bi nefes daha olcak..hem de nefeslerin enn güzeliii opuyorumnanaktan

baharcım normal senin bebişininde kilosu.....yerimseniben
ilk hamişliğimde eyüp ekinci diye bi dr. gittim...ankarada baya ünlü bi dr....ayrıntılıya bakıyor....bana kızın ufak tefek bişey olacak öle kocaman bi bebek bekleme dedi....bende hocam anne baba ufak tefek zaten bende beklemiyorum kendimize bakınca dedim...delikafaduldendr....tabiki dedi genler çok önemli dedi...şuan ben kızımın 165 yada 170 boyunda olmasını beklemiyorum....doğduğundada 47 cm ve 3100 gr.dı...sıkma canını gelişme geriliği var diyeeeeeyerimseniben

kalemiti canım benim bebişim 34+5 de kilosu 2522 gramdı benim doktorum bana hiç öyle birşey demedi test felan istemedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…