2009 Ekim Anneleri

inşallah cnm hepimizinkii...oyy çok heycanlı sadece bikaç hafta soora ewde bi nefes daha olcak..hem de nefeslerin enn güzeliii opuyorumnanaktan

evet zuzum ya bir bedende iki kişi olarak gideceğiz ve iki beden olarak geri döneceğiz....ve biz evde 4 kişi olacağız..:asigim:ve sonrasında bizi nasıl yaşam bekliyor hiç bilmiyorum.....

Allah RAZı olsun kızlar ne bilim doktorunda gozunde endişe gorunce daha da korktumm
şeker olcumlerimi sordu daha once devlette yaptırdıgımdan temiz cıkmıstı gene yaptırıp bakacak panik oldum valla anormal buyuk gibi konustu yaa Allah korusun kızlar bebişlerimiz saglıkla gelsin

amin canım...sağlıkla gelecek inşallah bebişlerimiz naloşum....:Saruboceq:

inşallah canım. şu kafa çapının ufak olyuşu falan teditgin etti beni.. gerçi biz de baba bsaya bi iri de... minyon olsun hiç önemli değil sağlıklı olsun... kocam o kadar çok sana benzesin sana benzesin dediki herhalde fiziği bana benzeyecek:)

canım hayırlısıyla sağlıkla gelecek bebişin...içini ferah tut sen:1hug:

krkma şekerim bwn de doktordan sonra tedirgin oldum ama beni rahatlatacak hiçbir şey söylemedi..ben de sizler sayesinde ve kendi çabalarımla kendimi rahatlatıyorum...

kızlar benim burda yaptıgım ticker 6 gun ilerde yapmıstım kafamızı karıştırmasın 22 ocak satım benim norMalde suan 33+6 yız yani 2 hafta kadar ilerde simdi bebişim
yani ilerde olması bu kadarmı sorun Şeker hastalıgı felan cıkmasın sizin meleklerinizin bircogu ilerde haftası
tekrar doktorumu degiştirsem gene devlete mi gitsem kafam iyice karıştııı offf ne bahsızım ya dogru duzgun devam edicek doktor bulamadım

canım sıkma canını ben de senden farklı değilim ki kaldıki senin hastane seçeneğin benden çok. doktorlar her ihtimali göz önüne alarak konuşuyoalrki sonradan bişey çıkarsa nasıl anlamadınki demiyesin.. geçen gün gittiğim doktor bu konuda özellikle dert yandı bana. hastaya bieşley söylüyosun önlem amaçlı hemen kafasında bieşyi sabitliyo telaş yapıyo... oysaki biz bütün ihtimalleri söylemek zorundayz dedi..

krkma şekerim bwn de doktordan sonra tedirgin oldum ama beni rahatlatacak hiçbir şey söylemedi..ben de sizler sayesinde ve kendi çabalarımla kendimi rahatlatıyorum...
evet canım oyle olması gerekli simdi rahatladım geldigimde tutamadım kendimi de bebişimide uzdum agladım ama Allah ın izniyle bir problem cıkmadan alıcaz bebişlerimizi kucagımızaa inşallahh
amin canım...sağlıkla gelecek inşallah bebişlerimiz naloşum....:Saruboceq:

amin canımm.. kocişte seker rahatsızlıgı var yuksek seviyede olmasada..ailesinden ileri geliyor bebege yansırmı simdi internetten onu arastırıyorum ama doktor sormadı eşinin ailesinde var mı die sen varmı dedi sadece

canım bebeğin 35+6 mı duruyo yani.... yok canım daha neler. ben 2 gün önceki gidişimde nilim 1432 çıktı ve bana 2 hafat geri diyolar.... bence olabildiğince sakin ol . zaten şekerlik bi durum olsaydı zamanında çıkardı şker testinde

yani simdi dusununce aslında doktorda haklı gelişimi onde gidiyor ihtiyaten herseyi bilmek için testler istedi bazıları paralıymış testlerin odeme durumunuz varmı diye sordu yani dusunceli bir doktor para için yapmıyor onu anladım herseyine de baktı sagolsun
yarın tam acıklama yapar sanırsam hamilelik psikolojisiyle insan daha da tedirgin oluyor anlıyorum canım duamı hiç eksik etmiyrm inş. hepimizde saglıkla alcaz kucagımıza bebişlerimizi

evet zuzum ya bir bedende iki kişi olarak gideceğiz ve iki beden olarak geri döneceğiz....ve biz evde 4 kişi olacağız..:asigim:ve sonrasında bizi nasıl yaşam bekliyor hiç bilmiyorum.....

sonrası...işte onu ben de çok merak ediyorummm...

naloşun 1-2 hafta öndee veya geride olması normalmiş canımm.....benimde şeker problemim var...ve genetik babamın anneanesinden tut babaanneme halama babama kadar şeker hastası...ama şuan benim cadıda allahdan bi problem yok..inşallah oğluşumdada olmas....ama ilerde olmayacak diyede bi garantisi yok....bence bebişinde hiç bişey çıkmayacak canım allahın izniyle içini ferah tut bitanemmm....

münük kuşun keyfi yerinde o zaman.. 40 lı haftalara kalmasak bari ya çok beklemeden gelse şu sıpalar..

evet nalancım lal e katılıyorum inşallah herşey güzel olacak. kızlar bu arada bi arkadaşım için hastaneye gittik bugün. bi hemşirte kucağında bebekle geliyodu bakabilirmiyim dedim kız tabi dedi. ne kadarlık dedim. yeni doğdu 15. dakikalık dedi. sonra bi an nilimi düşündüm... bebek 3600 müş nil doktorun tahminine göre 3200 falan doğacak deim bu bebiş bukadar küçğkse nilim kimbilir ne kadar minik olacak... ve minnacıkda ayakalrı olacak ve ben onalrı öpe koklaya kendimden geçecemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…