inşallah cnm hepimizinkii...oyy çok heycanlı sadece bikaç hafta soora ewde bi nefes daha olcak..hem de nefeslerin enn güzeliii opuyorumnanaktan
Allah RAZı olsun kızlar ne bilim doktorunda gozunde endişe gorunce daha da korktumm
şeker olcumlerimi sordu daha once devlette yaptırdıgımdan temiz cıkmıstı gene yaptırıp bakacak panik oldum valla anormal buyuk gibi konustu yaa Allah korusun kızlar bebişlerimiz saglıkla gelsin
baharcım normal senin bebişininde kilosu.....yerimseniben
ilk hamişliğimde eyüp ekinci diye bi dr. gittim...ankarada baya ünlü bi dr....ayrıntılıya bakıyor....bana kızın ufak tefek bişey olacak öle kocaman bi bebek bekleme dedi....bende hocam anne baba ufak tefek zaten bende beklemiyorum kendimize bakınca dedim...delikafaduldendr....tabiki dedi genler çok önemli dedi...şuan ben kızımın 165 yada 170 boyunda olmasını beklemiyorum....doğduğundada 47 cm ve 3100 gr.dı...sıkma canını gelişme geriliği var diyeeeeeyerimseniben
inşallah canım. şu kafa çapının ufak olyuşu falan teditgin etti beni.. gerçi biz de baba bsaya bi iri de... minyon olsun hiç önemli değil sağlıklı olsun... kocam o kadar çok sana benzesin sana benzesin dediki herhalde fiziği bana benzeyecek:)
Allah RAZı olsun kızlar ne bilim doktorunda gozunde endişe gorunce daha da korktumm
şeker olcumlerimi sordu daha once devlette yaptırdıgımdan temiz cıkmıstı gene yaptırıp bakacak panik oldum valla anormal buyuk gibi konustu yaa Allah korusun kızlar bebişlerimiz saglıkla gelsin
canım hayırlısıyla sağlıkla gelecek bebişin...içini ferah tut sen:1hug:
kızlar benim burda yaptıgım ticker 6 gun ilerde yapmıstım kafamızı karıştırmasın 22 ocak satım benim norMalde suan 33+6 yız yani 2 hafta kadar ilerde simdi bebişim
yani ilerde olması bu kadarmı sorun Şeker hastalıgı felan cıkmasın sizin meleklerinizin bircogu ilerde haftası
tekrar doktorumu degiştirsem gene devlete mi gitsem kafam iyice karıştııı offf ne bahsızım ya dogru duzgun devam edicek doktor bulamadım
inşallah canım. şu kafa çapının ufak olyuşu falan teditgin etti beni.. gerçi biz de baba bsaya bi iri de... minyon olsun hiç önemli değil sağlıklı olsun... kocam o kadar çok sana benzesin sana benzesin dediki herhalde fiziği bana benzeyecek:)
evet canım oyle olması gerekli simdi rahatladım geldigimde tutamadım kendimi de bebişimide uzdum agladım ama Allah ın izniyle bir problem cıkmadan alıcaz bebişlerimizi kucagımızaa inşallahhkrkma şekerim bwn de doktordan sonra tedirgin oldum ama beni rahatlatacak hiçbir şey söylemedi..ben de sizler sayesinde ve kendi çabalarımla kendimi rahatlatıyorum...
amin canım...sağlıkla gelecek inşallah bebişlerimiz naloşum....:Saruboceq:
canım sıkma canını ben de senden farklı değilim ki kaldıki senin hastane seçeneğin benden çok. doktorlar her ihtimali göz önüne alarak konuşuyoalrki sonradan bişey çıkarsa nasıl anlamadınki demiyesin.. geçen gün gittiğim doktor bu konuda özellikle dert yandı bana. hastaya bieşley söylüyosun önlem amaçlı hemen kafasında bieşyi sabitliyo telaş yapıyo... oysaki biz bütün ihtimalleri söylemek zorundayz dedi..
evet zuzum ya bir bedende iki kişi olarak gideceğiz ve iki beden olarak geri döneceğiz....ve biz evde 4 kişi olacağız..:asigim:ve sonrasında bizi nasıl yaşam bekliyor hiç bilmiyorum.....
sonrası...işte onu ben de çok merak ediyorummm...
sonrası...işte onu ben de çok merak ediyorummm...
gittim canım...anam milletin haftası ilerledikçe sancısı çıkar doğum yaklaşır,benim haftam ilerledikçe sancım bitiyo:))) sancım mancım çıkmadı annemm..münük kuşum yan gelip yatıyomuş paşa paşa..ööle gelmeye de niyeti yok yani:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?