2009 Ekim Anneleri

ay bu gebelik şekeri bende de çıktı, bende eşime doğum yapınca tabak tabak makarnalar,hamburgerler herşeyler yicem diyorumda oda karıya bak nası doğurcağını düşünmüyoda ne yiyeceğini düşünüyo.Sonra öle diyince pusuyorum haklı diyorum onu hiç hesap etmemiştim ben diye..

biz geldik kızlar oglusumun genel durumu iyiymiş maşş. ama kilosu fazla dedi 2500 olmuş doktor bu defa off canımı sıktı yarın test mest istedi kilosu fazla olması cok mu kotu kızlar ((((

maşallah bebişe kalemiticimm
kilosunun fazla olması normal doğumu engeller , sezaryen olur. fazla kalorili şeyler tüketmemeyte çalış. bi de senin gebelik şekerin nasıl çıkmıştı? gebelik şekeri yüksekliği de bebek de kilo yapıyor diye biliyorum..

maalesef canım benim öle bi problemim var..o yüzden inş. 40 doldurmadan gelir dedim bende iyice kilosu ilerlemeden

hoşgeldiniz annişler....
amazoncum nerelerdesin ya görüşemedik. özledim seniç....

sen nerelerdesin asıl bakayım Şeniz

maalesef canım benim öle bi problemim var..o yüzden inş. 40 doldurmadan gelir dedim bende iyice kilosu ilerlemeden

inşallah gelir canım, hepsi sağlıkla sıhhatle gelsinler inşallah. yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik..

Allah sifa versin canım benim seker hastalıgından nedense cok korkuyorum belki beni olabilir dusuncesi cok korkuttu inş. sekerimiz felan yoktur daha once cıkmadı cunku
doktorda bende rahat edelim tekrar baksın bakalım
diyet yapıyormusun canım sen
aminn insallah baharcım
inşallah canımm opecez doya doya bebişlerimizi dogsunlar bir :)

diyet yapıyormusun canım sen kac kilo simdi bebişin

amazoncum daha once cıkmadı gebeliksekerii ama ben hamilelikte en cok meyve yedim baya yedim hemdee

anladım nalancım am açok abartı bi kilosu yok bebişin belki iri bebektir , her bebek standart olacak diye birşey yok. ne tosuncuklar doğuyor ona bakarsan.
azcık dikkat et bakalım şekerli, kalorili şeyler tüketmemeye çalış, haftana göre kilosu çok çok da anormal değil. tahlillerde belli olur bakalım neden olduğu. ama bir problem olacağını sanmıyorum. olsa bi şekilde hissettirdi kendini ne bileyim..

selam kızlar yemeğimi yaptım da geldım :) az önce esımın arkadası aradı eşi doğum yapmıs 2800 gr kızları olmus sağlıklıymıs ve de .inş Allah bıze de o günlerı gösterır. güzel düşünelim güzel seyler olsun :Saruboceq:

Canım ya gebelik şekeri okadar korkacak bişey değil 26. haftamda çıkttı ondan beri diyet yapıyorum büyük ihtimallede doğumdan sonra gececek günlük ölçümlerimi yapıyorum yedklerime dikkat edince yükselmiyor hiç bebek için tek sıkıntısı var oda kilolu doğma ihtimali yani çokta korkunç bişey değil opuyorumnanaktan

[QUOTE=
diyet yapıyormusun canım sen kac kilo simdi bebişin

diyet yapıyodum ama ramazanda biraz rota şaştı zaten artık tek düze beslenmekten midem de almıyo etden tiksinti geldi çünkü ya haşlama ya ızgara olcak tatsız tuzsuz herşey bende bu aralar normal yemeye başladım ama azar azar herşeyden zaten şekerimi ölçüyorum arada.kızım 2 hafta öncesinde gittiğimizde 2880demişti fazla kilosu bu haftadan itibren dedi haftada 200 gram ortalama alıcak dedi seninki 220 falanda alabilir dedi.Şu an 3200-3500 arası falan olmuştur.Yani bu hızla 40 haftada doğum yaparsam 4 kilonun üzerini bulcak o yüzden 38 haftada gelir umarım diyorum bende.Zaten 2 hafta önden gidiyor dedi dr.-tatlicadiarzu-

naloşum dikkat ediyorum yediklerime içtiklerime ama diet yapmıyorm....ilk dr.diyet vermişti ama sonraki gerek yok dedi...sadece abartmadan düzenli ve dikkatli ye demişti....bende dengelemeye çalışıyorumm...mesela tatlı yiyince kesinlikle o gün beyaz ekmek makarna pirinç pilavı yemiyorum v.s.....şuan gayet ii şekerim...zaten yükselince hissediosunn...vücudunun dengesi değişiyor.....

bende abartmayım en iyisi lalcım Şeniztşkkler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…