2009 Ekim Anneleri

canim dusuk oldugunda belirtiler kayboluyor bhcg dustukce yani...kalbi durunca bhcg dusmuyorki kanama olmadan.....ben dusuk yaptigimda 1 haftadir kanamam oldugu halde hala kusuyordum bhcg tam dusmeden belirtiler kaybolmuyor.....

emin değilim canım zaten sadece kulaktan dolma bi bilgiydi doğrumudur bilmiyorum

geçmiş olsun bu arada düşüğün için Allah bunu sağ salim kucağına aldırsın inşallah

aklımıza kötü şeyler getirmemeye çalışalım rabbim çok büyük herşeyin hayırlısını biliyodur...

mehaycım iyimisin tatlım?
sen geçen hafta girmedin merak ettim haftasonuda o kadar sayfalar ilerlemişki yazdıysanda okuyamadım :))
bulantılar daha iyidir umarım...

evet canim aynenŞenizŞeniz

saol canim aklimiza iyi seyler getirelim cok dogru ama insanin icine kurt dusuyor bazen....

mehaycım iyimisin tatlım?
sen geçen hafta girmedin merak ettim haftasonuda o kadar sayfalar ilerlemişki yazdıysanda okuyamadım :))
bulantılar daha iyidir umarım...

su anda iyiyim canim ama bulantilar sabahlari ve geceleri beni mahvediyor uyku yok geceleri bana ( sen nasilsin???

su anda iyiyim canim ama bulantilar sabahlari ve geceleri beni mahvediyor uyku yok geceleri bana ( sen nasilsin???

ayy cnm benim onlarda geçecek biraz daha sık dişini:teselli:

benim bulantılarım eskiye nazaran azaldı 2 günde bir falan bulanıyo artıkkaydirigubbakcemile3 yememde eskiye göre iyi ama hala belli şeylerden öğğğ geliyokafamçokkarıştı
yarın doktora gidicem kontrole çok heyecanlıyım, inşallah yolundadır herşey:Saruboceq::Saruboceq:
sanırım 2li test için gün verirler...
sen ne zaman gidiceksin cnm?

canim benim 6 nisanda randevum o zaman yapicaklar ikili testi insallah hersey yolundadir...korkuyorum valla...insallah iyidir bebegim....

Elam yarin belki sana da yapar doktor 2 li testi cunku sen 11 haftaliksin , ama 12 haftaya girdin suan :)) belki yarin yapar hayirlisi bakalim haberini beklerim , bu arada Fatos niye daha gelmedi onunda doktoru vardi

canim benim 6 nisanda randevum o zaman yapicaklar ikili testi insallah hersey yolundadir...korkuyorum valla...insallah iyidir bebegim....

6 nisanda sen kac haftalik olacaksin canim ?? suan sen 9 hafta lik gozukuyorsun fakat sende 10 haftanin icerisindesin , korkma ALLAH in izni ile bebegin saglikli bir sekilde gorursun

6 nisanda sen kac haftalik olacaksin canim ?? suan sen 9 hafta lik gozukuyorsun fakat sende 10 haftanin icerisindesin , korkma ALLAH in izni ile bebegin saglikli bir sekilde gorursun

canim 12+2 olacagim 13.haftanin icindeyken verdiler randevuyu....insallah canim yaa insallah gorurum saglikli oldugunu....

inşallah mehaycım hepimizin bebekleri iyidir, Rabbim onların acısını yaşatmasın hiçbirimize (amin):Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Elam yarin belki sana da yapar doktor 2 li testi cunku sen 11 haftaliksin , ama 12 haftaya girdin suan :)) belki yarin yapar hayirlisi bakalim haberini beklerim , bu arada Fatos niye daha gelmedi onunda doktoru vardi

ilkaycım cnm ben yarın devlet hastanesine gidicem, bana 2li test için randevu verirler diye tahmin ediyorum, yaparlarsa memnun olurum wallakaydirigubbakcemile3
inşallah hayırlı haberlerle dönerim cnm...

elacim bencede yarin yaparlar sana ikili testi????
ilkaycim idrar testide yaptilarmi sana ikili test yapldigi gun???

ay en küçük benimki aranızda daha 8. haftanın içindeyiz doktora göre cuma gidicez kontrole kızlar benim burnumdan sürekli kan gelio ama öle kanama şeklinde değil parça parça bide sürekli burnum gergin sizdede oluyomu doktorum hemşiresini aradım damarlar genişlediğinden olabilir dedi fazlada pipirikli olmak istemiyorum cumaya kadra beklicem o zaman sorarım dedim doktora göğüslerim bu hafta çok acıo walla kocaman oldular uçları kendisi tartamıom artık davul gibi şişti

mehaycım benim oluyo yaa akıntım sarı koyu bölee (
sorularımın arasına ekledim yarın sorucam?
bide ağda yaptırabilirmiyim onuda sorucam?
siz napıyosunuz o işi :))

evet canim idrar testinide yaptirlar zaten bu idrar testini her gidisimde yapiyorlar ve her ay yapacaklarini soylediler ayni zamanda her gidisimde kan alacaklar burda hep boyle tum hamileler icin her gidiste idarar ve kan testi yapiyorlar

valla elacım ben yaptırıyorum sirimi gene ondan bi sorun olcağını sanmıyorum yaa ama egnede sor istersen için rahat etsin

:)))))) ben sordum doktora kremide sordum tuy dokucu kremi , agda dedi caniniz yanmiyorsa siz bilirsiniz dedi :)) krem icinde tuy dokucu kremden bebek etkilenmez hamilelik doneminde de hanimlar kullanabilir dedi sadece sac boyasini onaylamadi zehirli toksik madde icerdigi icin

canim benimde burnum kaniyordu bu hafta kanamadi ama oyle seninki gibi degildi parca parca gelmiyordu.....doktoruna danis yine...

agda yapabilirsin canim doktorlarda onu oneriyor...ben onu yapiyorum epilasyon kremiyle bacaklarimizi temizlemenin bebege bir zarari olurmu doktoruna onuda sorarmisin canim??

ayy canim saol sorumun cevabini almis oldum ben nette dokrora sormustum ilk 3 ay kullanmayin dedi bana sonra kullanabiliriz heralde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…