2009 Ekim Anneleri

iyi akşamlar kızlar yarın dr gıdıcem belkı sıze haber vermeye bılırım evdekı ınternnette sorun var gıremessem merak etmeyın..

evet bitanem sonrası....inşallah bizi güzel şeyler bekliyordur:Saruboceq:...çünkü ben hep güzel olacağını düşünüyorummmmm:Saruboceq:
opuyorumnanaktan

münük kuşun keyfi yerinde o zaman.. 40 lı haftalara kalmasak bari ya çok beklemeden gelse şu sıpalar..
ewet canım yerinde..kalmayıs iişallah..stress yaparıs çok çünkümm
oyy opuyorumnanaktan

slm kısslar nbr nasılsınız gündüz giremedim bi bakayım ne var ne yokdedim..nasılsınız bakalım?

selduş sen giremedın mılet senı doğurdıu sandı başka bi selduşla karıştırdııı...

zuzu inşş bebeğim büyümüşütr

nbr kızlar nasılsınız.aşkbuyadan sonra doğum yapan yok dimi.
bende dr gittim bebişim 2090 gram olmuş şimdilik normal dedi herşey

selam analar, bu aralar pek keyifsizim artık sıkıldım hamişlikten doğurmak istiom ya ben :sinifsinif: ama bebeğim sağlıksız olur diyede korkuyorum...hiç hareket yok bende 3 gundur evde oturuyom akşamları iftara gidioz o kadar...nasıl doğurcaksam bu tembellikle depresyondamıyım neyim...yarın kontrol var ultrasonsuz bakalım ne dicek meşhur mezurasıyla ölçecek ya ne kilodan haberim var ne boydan ne plasentadan gidiyoruz bakalım böyle...herkese iyilik versin rabbim :CüvCüv:

Kizzzz papatyalim ozledim seni gorusemiyorum benim kasiklarim bacak arasindaki kemikler oyle bir agriyorki adim atamiyorum yattigim yerde kaliyorum hatta yatarken saga sola donerken bile kemiklerim agriyor.Dun doktora gittim hersey yolundaymis heheheh mezura pergel makas :))) haa bi de agrilar icin doguma kadar yapacak bisey yok hamilelik kemeri al dedi gittim aldim biraz ise yaradi en azindan tuvalet olayi ortadan kalkti ikide bir tuvalete gitmiyorum kemer sayesinde

bende seni özledim zilli sohbetede gelmiyon lmaz:...o anlattıklarını bende geçen hafta cok yoğun yaşadım artık hafifledi normal canım...diyordum ya sana aşağıdaki kemiklerim acıyo diye galiba genişliyor ondan yani korkulacak birşey değil ama cok fena dimi yürüyemiyosun ay ne günlerdi seninkide geçecek...benim kontrol yarın bakalım merak ediom kafası dogum kanalına girmişmi diye o kemik ağrıları ondanmıydıki acaba...o kemer neymiş hiç duymadım kız ama 1hafta sonra gereksiz kalacak cunki geçio ağrılar canım...

nbr kızlar nasılsınız.aşkbuyadan sonra doğum yapan yok dimi.
bende dr gittim bebişim 2090 gram olmuş şimdilik normal dedi herşey

maşallah kuzuna..yok daha dourmadık bugün işler kesattı:)))
iyi aksamlar zemuszemusbugun gesmedeydik giremedik.var mi bi gelismee:hulya:

cıkk yok cicimm..
selam fıstıklar nasılsınız akşam akşam :hulya:
pempeemmm naaper kuzumm..ayh çok uykum war hemde bu saatte...

tembel tembel oturursan girersin tebi depresyona..hergün yürüyüşe çık bi temiz hawa al bak nası ii gelio..

hamilelik kemeri neymiş ayh

benim de ööleydi o kemiklerim bi aralar.. ne hewes yaptımdı aşşaya inio kızım die..fos çıktı:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…