opuyorumnanaktanevet bitanem sonrası....inşallah bizi güzel şeyler bekliyordur:Saruboceq:...çünkü ben hep güzel olacağını düşünüyorummmmm:Saruboceq:
ewet canım yerinde..kalmayıs iişallah..stress yaparıs çok çünkümmmünük kuşun keyfi yerinde o zaman.. 40 lı haftalara kalmasak bari ya çok beklemeden gelse şu sıpalar..
oyy opuyorumnanaktanevet nalancım lal e katılıyorum inşallah herşey güzel olacak. kızlar bu arada bi arkadaşım için hastaneye gittik bugün. bi hemşirte kucağında bebekle geliyodu bakabilirmiyim dedim kız tabi dedi. ne kadarlık dedim. yeni doğdu 15. dakikalık dedi. sonra bi an nilimi düşündüm... bebek 3600 müş nil doktorun tahminine göre 3200 falan doğacak deim bu bebiş bukadar küçğkse nilim kimbilir ne kadar minik olacak... ve minnacıkda ayakalrı olacak ve ben onalrı öpe koklaya kendimden geçecemmm
aldığım nefes yetmiyo kızlar ya, hep nefes almak istiyorum, böyle olan var mı aramızda.?
bana da oluyo..bazen çok çok hem de..
Kizzzz papatyalim ozledim seni gorusemiyorum benim kasiklarim bacak arasindaki kemikler oyle bir agriyorki adim atamiyorum yattigim yerde kaliyorum hatta yatarken saga sola donerken bile kemiklerim agriyor.Dun doktora gittim hersey yolundaymis heheheh mezura pergel makas :))) haa bi de agrilar icin doguma kadar yapacak bisey yok hamilelik kemeri al dedi gittim aldim biraz ise yaradi en azindan tuvalet olayi ortadan kalkti ikide bir tuvalete gitmiyorum kemer sayesinde
nbr kızlar nasılsınız.aşkbuyadan sonra doğum yapan yok dimi.
bende dr gittim bebişim 2090 gram olmuş şimdilik normal dedi herşey
iyi aksamlar zemuszemusbugun gesmedeydik giremedik.var mi bi gelismee:hulya:
pempeemmm naaper kuzumm..ayh çok uykum war hemde bu saatte...selam fıstıklar nasılsınız akşam akşam :hulya:
tembel tembel oturursan girersin tebi depresyona..hergün yürüyüşe çık bi temiz hawa al bak nası ii gelio..selam analar, bu aralar pek keyifsizim artık sıkıldım hamişlikten doğurmak istiom ya ben :sinifsinif: ama bebeğim sağlıksız olur diyede korkuyorum...hiç hareket yok bende 3 gundur evde oturuyom akşamları iftara gidioz o kadar...nasıl doğurcaksam bu tembellikle depresyondamıyım neyim...yarın kontrol var ultrasonsuz bakalım ne dicek meşhur mezurasıyla ölçecek ya ne kilodan haberim var ne boydan ne plasentadan gidiyoruz bakalım böyle...herkese iyilik versin rabbim :CüvCüv:
Kizzzz papatyalim ozledim seni gorusemiyorum benim kasiklarim bacak arasindaki kemikler oyle bir agriyorki adim atamiyorum yattigim yerde kaliyorum hatta yatarken saga sola donerken bile kemiklerim agriyor.Dun doktora gittim hersey yolundaymis heheheh mezura pergel makas :))) haa bi de agrilar icin doguma kadar yapacak bisey yok hamilelik kemeri al dedi gittim aldim biraz ise yaradi en azindan tuvalet olayi ortadan kalkti ikide bir tuvalete gitmiyorum kemer sayesinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?