doğru söze ne denir zuzum :umursamaz:
bende seni özledim zilli sohbetede gelmiyonlmaz:...o anlattıklarını bende geçen hafta cok yoğun yaşadım artık hafifledi normal canım...diyordum ya sana aşağıdaki kemiklerim acıyo diye galiba genişliyor ondan yani korkulacak birşey değil ama cok fena dimi yürüyemiyosun ay ne günlerdi seninkide geçecek...benim kontrol yarın bakalım merak ediom kafası dogum kanalına girmişmi diye o kemik ağrıları ondanmıydıki acaba...o kemer neymiş hiç duymadım kız ama 1hafta sonra gereksiz kalacak cunki geçio ağrılar canım...
benim de ööleydi o kemiklerim bi aralar.. ne hewes yaptımdı aşşaya inio kızım die..fos çıktı:)))
Zuzucum hamilelik kemeri asagida karnini destekliyor ama gercekten soylemislerdi de inanmamistim tuvalet olayini ortadan kaldirdi butun gun 2 kere gittim ki ben 5dk ya bir gidiyordum
Medela Maternity Support in Nude: S-M - Medela - Babies "R" Us
Ay zuzum doğurmayın gııı az bekleyin.
Kiz gececekmi gercekten bana hic gececek gibi gelmiyor doktorda doguma kadar boyle olur artik yapacak bisey yok deyince ben de gittim aldim haftaya veririm kemeri geri aldigim eger gecerse.Galiba oglunun kafasi dogum kanalina girdi ben cunku ozellikle bebegin kafasi su an nerde diye sordum kasiklarimin biraz asagisini elledi ordaymis akilli bebeler canim yollarini biliyorlar alkisalkisalkis
kıslar bugün beni dogurdu sanmıssınız :)))) nerdeeeee ????
hee ewet dün ööle bi karışıklık olmuşş..selduş die birisi dourmuş..elam da sen sanmış yafrum..ufak bi heycan panic filan..:)))))
selam şekerler naber opuyorumnanaktan
selam bluemm..iiimm ben senden nbr..uyukluyorum ööleselam şekerler naber opuyorumnanaktan
:roflol::roflol::roflol:
ben de baktım şimdi evet selduş diye biri dogurmus ama ben deilim malesef:))))
yaa ben bukadar cok istiyorum ya biran evvel dogurmayı acaba dogunca da keske az daha kalsaydı karnım da mı dicem :1shok:
selam bluemm..iiimm ben senden nbr..uyukluyorum ööle
ewett ööle dicen..yusufum ne güsel tekmeliodu dicen:)
herkes öle diyor tadını cıkar dogunca bu kadar rahat olamıcan diyorar...amaaan ne bilim yaaaa merak ediyom işte nasıl ki diye:))))
herkes öle diyor tadını cıkar dogunca bu kadar rahat olamıcan diyorar...amaaan ne bilim yaaaa merak ediyom işte nasıl ki diye:))))
zuzummm o uyku hali gün boyu var bende de... az önce baktım gözlerim sarkmış sanki uylkusuzluktan deli gibi uykum var ama uyuyamıyooooom :sinifsinif:
selduşum başı yerleşiyodur belkim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?