2009 Ekim Anneleri

Kiz gececekmi gercekten bana hic gececek gibi gelmiyor doktorda doguma kadar boyle olur artik yapacak bisey yok deyince ben de gittim aldim haftaya veririm kemeri geri aldigim eger gecerse.Galiba oglunun kafasi dogum kanalina girdi ben cunku ozellikle bebegin kafasi su an nerde diye sordum kasiklarimin biraz asagisini elledi ordaymis akilli bebeler canim yollarini biliyorlar alkisalkisalkis

sanada altan baktımı bana en son baktığında kafası daha girmemiş kanala demişti ama ozaman o kemik ağrıları falan yoktu...ya oğlumun kafası hala girmemiş gibi gelio bana cunki sessiz sedasızken bi başlıyorum konuşmaya hemen tepkiler veriyor yerinde duramıyo kaydirigubbakcemile2 girseydi duyamazdı diyorum ne alakaysa ya cahillik cok zormuş :hulya:

hee ewet dün ööle bi karışıklık olmuşş..selduş die birisi dourmuş..elam da sen sanmış yafrum..ufak bi heycan panic filan..:)))))

:roflol::roflol::roflol:
ben de baktım şimdi evet selduş diye biri dogurmus ama ben deilim malesef:))))
yaa ben bukadar cok istiyorum ya biran evvel dogurmayı acaba dogunca da keske az daha kalsaydı karnım da mı dicem :1shok:

selam şekerler naber opuyorumnanaktan
selam bluemm..iiimm ben senden nbr..uyukluyorum ööle
:roflol::roflol::roflol:
ben de baktım şimdi evet selduş diye biri dogurmus ama ben deilim malesef:))))
yaa ben bukadar cok istiyorum ya biran evvel dogurmayı acaba dogunca da keske az daha kalsaydı karnım da mı dicem :1shok:

ewett ööle dicen..yusufum ne güsel tekmeliodu dicen:)

selam bluemm..iiimm ben senden nbr..uyukluyorum ööle

ewett ööle dicen..yusufum ne güsel tekmeliodu dicen:)

herkes öle diyor tadını cıkar dogunca bu kadar rahat olamıcan diyorar...amaaan ne bilim yaaaa merak ediyom işte nasıl ki diye:))))

zuzummm o uyku hali gün boyu var bende de... az önce baktım gözlerim sarkmış sanki uylkusuzluktan deli gibi uykum var ama uyuyamıyooooom :sinifsinif:

selduşum başı yerleşiyodur belkim...

herkes öle diyor tadını cıkar dogunca bu kadar rahat olamıcan diyorar...amaaan ne bilim yaaaa merak ediyom işte nasıl ki diye:))))

diyolar diyolar hem de bol bol uyu diyolar ama gel de uyu :bbo: yok işte dönsem karnım acyo uyanıyom o da olmadı çişe kalkıyom bi şekilde bölünüyor işte laelaelaelaelae

taam çıkart bak merakın gidince geri koyarsın yerine olmamı :))

zuzummm o uyku hali gün boyu var bende de... az önce baktım gözlerim sarkmış sanki uylkusuzluktan deli gibi uykum var ama uyuyamıyooooom :sinifsinif:

selduşum başı yerleşiyodur belkim...

ay nasıl ya hem de..zor duruyorum halbuki ilgisi yok dün gece gayet ii uyumuştummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…