sanada altan baktımı bana en son baktığında kafası daha girmemiş kanala demişti ama ozaman o kemik ağrıları falan yoktu...ya oğlumun kafası hala girmemiş gibi gelio bana cunki sessiz sedasızken bi başlıyorum konuşmaya hemen tepkiler veriyor yerinde duramıyo kaydirigubbakcemile2 girseydi duyamazdı diyorum ne alakaysa ya cahillik cok zormuş :hulya:
diyolar diyolar hem de bol bol uyu diyolar ama gel de uyu :bbo: yok işte dönsem karnım acyo uyanıyom o da olmadı çişe kalkıyom bi şekilde bölünüyor işte laelaelaelaelae
Bana da birsey demedi sadece kafasi asagida onu biliyorum o da zamanla kanala girer heralde bundan sonra kafasi geri yukari donermi dersin gerci hareket edecek yerleri kalmadi ama gene de bilmiyorum kafasinin asagida olmasi bile iyiye isaret.
zaten bellir oluyor ayakları tam midemin altında yani bundan sonrada geri dönmez bence öylecek kalır dogum kanalına girmeye çalışır heralde...kız hareket edecek yerleri kalmadı diyorsun ama benimki hala gayet guzel hareket ediyor tabi artık sertce ve bazende acılı oluyor hatta karnımı delip çıkacakmış gibi ittiriyor karnımı...acaba benim bebekmi kucuk yoksa anlamadım valla
Benimde oyle simdi arada tepik atiyor ama daha cok dirsekleriylemi artik ayaklariylami bilemiyorum ama ittiriyor kendini bi de ben hala uyudugu zamani yakalayamiyorum hic uyumuyor gibi
hiç kıpırdamadığı zamanlar olmuyormu mesela ben bazen hamiş olduğumu unutuyorum ancak o hakeret etmeye başlayınca aa sen burdaydın dimi diyorum içimden işte ozaman uuyanmış oluyor ben oyle anlıyorum zemuszemus
hiç kıpırdamadığı zamanlar olmuyormu mesela ben bazen hamiş olduğumu unutuyorum ancak o hakeret etmeye başlayınca aa sen burdaydın dimi diyorum içimden işte ozaman uuyanmış oluyor ben oyle anlıyorum zemuszemus
Yok gecede kalktigimda bakiyorum tuvalete girmeden once heralde uyuyor diyorum gene tepik atiyor gunduzde oyle kiz bu cikinca da boyle olmasin yoksa ben ne yaparimlmaz:
Mesela uyudugunda kac dakika hareket etmiyor seninki yarim saat bir saat oyle hareketsizmi
Papatyalim eylul annelerine baktin mi bir liste yapmislar hep sezeryan hic normal yapan goremedim
slm kızlar bugun doktora gittim tosunum 2,600 olmuş nts çektiler herşey normal ve çok güzel dedi boyu posu yerinde dedi doktorumuz bayandı.. edepsiz dedi bacaklarını açmış bize şeyini gösteriyor dedi bende yiğidin malı meydanda olur dedim bastı kahkahayı bide tam oranın resmini vermiş deli..30 eylülede doguma gidiyom hayırlısıyla bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?