- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
Papatyalim cantayi hazirladinmi ben onumuzdeki hafta yikayip utuleyip cantaya koyayim diyorum gecelik bakiyorum istedigim gibi bulamadim
yaaa dogumda ne giyicez benim secimim zor oldu. bisiyler koydum ama
selam barbycim kızlar yazı paylaşmış onu konuşuyos...
hamaratcım amin canım opuyorumnanaktan
bende bir yarım kollu gecelik,bir yarım kollu bir de uzun kollu pijama takımı koydum... yanıma annem şal ördürmüştü onu da koydum ne olur ne olmaz a.s
ii geceler fıstıklar...........
temızlıgı bıtırdınmı gızoş artıkın paşa gelebılırmı delikafaduldenii akşamlar kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr biz geldik şekerlerrr
hmmmmm. onlara kadar takilacak neler var saglik olsunda burc murc önemli olmuyor valla.....
Benim seker yükleme testim iyi cikti arkadaslar cok sükür. hayirlisiylan bebisim yakinda gelicek insallah. Bazen dogumdan korkuyorum.
lllalll gizem burcu sizede iyi aksamlar nasiliz bugün
bendede yarim kol bi gecelik var ama güzel. dogum essnasinda cok kirlendigi icin atiliyor diyorlar ondan biraz kiyamadim bilmiyorum. T-short giyiyoruzt diyorlar. bende t-short koydum bakalim duruma göre hangisini giyerim bilmiyorum.
mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir bugun antalya cok sıcak ve sımdı patlamak uzereyım :sinifsinif:
3gundur havalar duzeldı artık tamamdır dedım yıne bugun sıcaklar bastı benneyaptımki
Papatyalim cantayi hazirladinmi ben onumuzdeki hafta yikayip utuleyip cantaya koyayim diyorum gecelik bakiyorum istedigim gibi bulamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?