- 15 Şubat 2009
- 3.942
- 1.890
- 723
lalim gizoşum burcucum hoşgeldinisss opuyorumnanaktan
barbycim gözün aydın canım opuyorumnanaktan
burcucum en hayırlısı neyse sen ve bebeğin için o olur inşallah :Saruboceq:
burcucummm gelebilirrr canımm bitti temizlikler herşeycikler hazır yarında bii çarşıya gidip son alınacaklarıda alayım kendime ondan sonra paşamm gelsiin sağlıkla
hoşbulduk kıslarr bayıldık ama yorgunluktann genede bi gram uykumuz yok offfffffff
yaaa dogumda ne giyicez benim secimim zor oldu. bisiyler koydum ama
niye atasın kısss yazık günah o kadar para veriyos kaydirigubbakcemile3 çıkar canım bişiycik olmas
ayyyyy sicaga dayanmak cok zor..... :teselli:
buradada birden sonbahar geliverdi geceleri uyuyamiyordum zaten simdide soguktan uyuyamiyorum. sanki böölleee kemiklerim üsüyor. hem üstüme fazla bisiy giymeden uyumak istiyorum hemde üsüyorum laelaelaelaelae
barby_zennure, blueflower, dilmuh, gizem1986, hamarat33, lllalll, papatyalim, seldus, xdreamflowerx, yediveren35, zellda
herkeze hayırlı geceler kızlar nasılsınız bakim :ecrin_bebek:
kkeyıf olsun dıye sezeryan benıde dusunduruyor :sinifsinif:
ben benım dr a normal dedıkce kadın en ufak bı sorunda olmadı sezeryan yaparım dıyo
23 eylulde gıdıcem bakalım en son ne karar verıcez benneyaptımki
ii geceler fıstıklar...........
Ben gecelik alacam ilk basta yani elbise gibi pantolonsuz cunku kanama oluyor rahat ederiz ikide bir ped degistirirken ayrica onden dugmeli ariyorum ki emzirmek kolay olsun sen nasil biseyler hazirladin
anaaam ne güzel ben üşümei ösledim... üstüme örtü örtmeyeli çoook zaman oldu...
bilmem dogum yapanlar öle diyo.....
ay ben sevmem öle dal dösek ulu ortalikta kaydirigubbakcemile3
ağlamak istiom bu uyku yüzünden yaaaaa:çok üzgünüm:6 saate razıyım ama okadar bile uyuyamıorum......:çok üzgünüm:ahh lalimm ahh şu uykuuu ahhhh bende uyumak istiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaa ama uyuyamıyorummm ne yazıkki
valla işler bitti yaa öle rahat ettim ki anlatamam size sanki her akşam kafamı koyduğumda eyvah gece doğursam hiç bişi hazır değilmiş gibi geliyodu
Gizosss lllalll hosgeldiniz sekerler
bende senın gıbı dusundugum ıcın dr kafasını sısırdım ya zaten normalde normal dıye kaydirigubbakcemile3 ALLAH sonumuzu hayrede :Saruboceq:Iyi geceler canim hosgeldin
umarim sezeryana gerek kalmaz valla ben ikisine de hazirlikliyim ama insallah normal dogururum da sonradan sezeryanin acisiyla dikisiyle ugrasmam diyorum.
ahh lalimm ahh şu uykuuu ahhhh bende uyumak istiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaa ama uyuyamıyorummm ne yazıkki
valla işler bitti yaa öle rahat ettim ki anlatamam size sanki her akşam kafamı koyduğumda eyvah gece doğursam hiç bişi hazır değilmiş gibi geliyodu
senağlama-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- suanda terler akıyo yuzumden :sm_confused:
bende üşümek ıstıyorum -tatlicadiarzu-
gondert bıraz serınlık kız cımrılık etme naniknanik
bende sana sıcaklık gonderırım :jeyyar:
kızlar bu arada benım bıraz sıddetlı kasılmam oldugunda gecelerı yanı yatarken kasıldıgımda hemen nefesım kesılıyor sızdede boyle oluyormu tansıyonumu olcuyorum ıyı cıkıyor ama kalp atısım 100 den asagı cıkmıyo ozaman olctugumde :1no2:
ne olcek kıss şöööle efil efil rahat ederis :roflol:
aman yok sagol üsümek yanmaktan iyidir diyorum. :jeyyar:
ben almiiiiimmmm sırnaşık şey
ama ikisinin arasi cok iyi olurdu herkes icin. :içelim:
kimbilir o an sanciyi görünce ne sekilde ortalikta dolaniriz :roflol: kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?