2009 Ekim Anneleri

lalim gizoşum burcucum hoşgeldinisss opuyorumnanaktan

barbycim gözün aydın canım opuyorumnanaktan

burcucum en hayırlısı neyse sen ve bebeğin için o olur inşallah :Saruboceq:

a.s.amin canım ınsallah bende oncelerı hep normal dıye dıretıyodum artık olayları akısına bırakıcam hayırlısı neyse o olsun saglıklıca kocagıma alayımda gerısı onemlı degıl :sinifsinif:

sırnaşık şeysırnaşık şey ıyı ozaman bızım mınıkler gelebülür benımde herbıseyım hazır annemde salı gunu gelecek ıstanbuldan degmeyın keyfıme :dance:
yorulunca ınsan daha zor yatıyo benım temızlıktede bende oyle olmustum neysekı kurtuldun canım gule gule kırletın paşanla :asigim:

anaaam ne güzel ben üşümei ösledim... üstüme örtü örtmeyeli çoook zaman oldu...

hoşbulduk bebişler...yerimseniben.....
aslında iim ama acaip bi mide bulantısı ve mide yanması durumu var şuann...
uykumda var ama uyuyamıorummmm((((

senağlama-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- suanda terler akıyo yuzumden :sm_confused:
bende üşümek ıstıyorum -tatlicadiarzu-
gondert bıraz serınlık kız cımrılık etme naniknanik
bende sana sıcaklık gonderırım :jeyyar:

kızlar bu arada benım bıraz sıddetlı kasılmam oldugunda gecelerı yanı yatarken kasıldıgımda hemen nefesım kesılıyor sızdede boyle oluyormu tansıyonumu olcuyorum ıyı cıkıyor ama kalp atısım 100 den asagı cıkmıyo ozaman olctugumde :1no2:

Iyi geceler canim hosgeldin

umarim sezeryana gerek kalmaz valla ben ikisine de hazirlikliyim ama insallah normal dogururum da sonradan sezeryanin acisiyla dikisiyle ugrasmam diyorum.

ahh lalimm ahh şu uykuuu ahhhh bende uyumak istiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaa ama uyuyamıyorummm ne yazıkki

valla işler bitti yaa öle rahat ettim ki anlatamam size sanki her akşam kafamı koyduğumda eyvah gece doğursam hiç bişi hazır değilmiş gibi geliyodu

Ben gecelik alacam ilk basta yani elbise gibi pantolonsuz cunku kanama oluyor rahat ederiz ikide bir ped degistirirken ayrica onden dugmeli ariyorum ki emzirmek kolay olsun sen nasil biseyler hazirladin

benim bi gecelik var pantolonsuz ama dügmesiz malesef. 2 tanede pijama takimim var dügmeli.birde dügmeli t-shot koydum. doguma ne giyerim tam olarak karar vermedim

anaaam ne güzel ben üşümei ösledim... üstüme örtü örtmeyeli çoook zaman oldu...

yaaaa yorgan yetmiyor bana bööölle kemiklerim üsüyor. sicacik suya girip dursam anca isinir icim...

ağlamak istiom bu uyku yüzünden yaaaaa:çok üzgünüm:6 saate razıyım ama okadar bile uyuyamıorum......:çok üzgünüm:
benim ev temiz şuan geçen hafta yapmıştım temizliği....ama halılar yıkanmış duruo gizoşum...sermicem bayramdan sonra tekrar temizlik yapıp öle sericem.....:1rolleyes:

Gizosss lllalll hosgeldiniz sekerler

hoşbulduk:asigim:

Iyi geceler canim hosgeldin

umarim sezeryana gerek kalmaz valla ben ikisine de hazirlikliyim ama insallah normal dogururum da sonradan sezeryanin acisiyla dikisiyle ugrasmam diyorum.
bende senın gıbı dusundugum ıcın dr kafasını sısırdım ya zaten normalde normal dıye kaydirigubbakcemile3 ALLAH sonumuzu hayrede :Saruboceq:

:sm_cool::sm_cool: hadı gobişlerı tokusturak ozaman :CüvCüv:sırnaşık şey

aman yok sagol üsümek yanmaktan iyidir diyorum. :jeyyar:
ben almiiiiimmmm sırnaşık şey

ama ikisinin arasi cok iyi olurdu herkes icin. :içelim:

aman yok sagol üsümek yanmaktan iyidir diyorum. :jeyyar:
ben almiiiiimmmm sırnaşık şey

ama ikisinin arasi cok iyi olurdu herkes icin. :içelim:

laelaelaelaelaelaelaelaelaelae ıyı üşü ozaman bende terlıyem :dilcikar:naniknanik
hosgeldın esmacım opuyorumnanaktan
kızlar bısıy sordum yaw kımsede kasılma sırasında nefeste zorluk olmuyomu benım kalbım 100 lere dayanıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…