2009 Ekim Anneleri

canım kalp atışım birden hızlanıyor ama geçiyor sonra... 110 120 oluyor...

nefes darlığı da oluyor ama normaldir herhalde canım son haftalarda...

hoşgeldin esmacım opuyorumnanaktan

hoşbulduk şekerler....
benim henüz kasılmalar başlamadı arada batmalar oluyodu oda gitti.. ya benim kızın gelmeye niyeti yok sanırımmm:umursamaz:

Kizlar ne guzel iste vucut kendini bebege hazirliyor dogumdan sonrada kolay kalkabilelim diye zaten uykusuz kalacagiz bebekler dogunca az kaldi dayanin

burcucum gel tokuşakkk

lalimm halılarımı bende sermedimm canımm bayramdan sonra sererim tekrar bi toz moz alırımm üsten bi toparlar öle yayarım d,ye düşündümm

acaba bu normal doguma engel olurmu CADIARZU
kafama takıldıda :1closedeyes:

kasılma sırasında benimde sanki ciğerlerim organlarım hepsi sıkışıyor gibi oluyor yani nefesimde cok daralıyor ama normalmıdır bilemicem birde ben o anda çişimi kaçırcakmışım gibi oluyor

kasılma sırasında benimde sanki ciğerlerim organlarım hepsi sıkışıyor gibi oluyor yani nefesimde cok daralıyor ama normalmıdır bilemicem birde ben o anda çişimi kaçırcakmışım gibi oluyor

çiş olayı yokta mirmirmirmir dıgerlerının aynısı var bendede sankı bıseyın arasına sıkıstırıyorlar gıbı daralıyorum benneyaptımki demekkı normal ozaman :1rolleyes: neyse bıraz olsun rahatladım a.s.

İyi geceler kızlar...
Benim kutumda 3-4 kez bıçak batması gibi bişey oldu:kedi: kızımda çok hareketli sağa ve sola yatamıyom karnım acıyo doğurmuyorumdur heralde dimi yaa:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…