2009 Ekim Anneleri

İyi geceler kızlar...
Benim kutumda 3-4 kez bıçak batması gibi bişey oldu:kedi: kızımda çok hareketli sağa ve sola yatamıyom karnım acıyo doğurmuyorumdur heralde dimi yaa:sinifsinif:

kasılman yoksa suyun gelmediyse galiba doğurmuyorsundur bence kaydirigubbakcemile2

İyi geceler kızlar...
Benim kutumda 3-4 kez bıçak batması gibi bişey oldu:kedi: kızımda çok hareketli sağa ve sola yatamıyom karnım acıyo doğurmuyorumdur heralde dimi yaa:sinifsinif:
hosgeldın canım opuyorumnanaktan meraklanma bebişin yer yapıyo on calısmaları yanı kaydirigubbakcemile3 calısma ıslerı bıtsın gelır :dance:

ben geldiim tekraaar...

hoşgeldın :içelim:

İyi geceler kızlar...

hoşgeldin elam batmalar bendede olmuştu kasıklarımda ama geçti..
yok cnm doğurmuyosundurr.....ben kendimi yorduğumda oluyo bide batmalarr

Elali ve Seldus bendede oluyor o bugünlerde yine var meslela.
o cocuk gelisme dönemlerinde oluyor. korkma dogurmazsin bende dogurmadim

hosgeldın canım opuyorumnanaktan meraklanma bebişin yer yapıyo on calısmaları yanı kaydirigubbakcemile3 calısma ıslerı bıtsın gelır :dance:

hoşgeldın :içelim:

kızımla pazarlığa oturim bari, bayramdan sonra bitirsin çalışmalarınızemuszemus

hoşgeldin elam batmalar bendede olmuştu kasıklarımda ama geçti..
yok cnm doğurmuyosundurr.....ben kendimi yorduğumda oluyo bide batmalarr

kuşum kasığımda değilde şeyimde oldu bayaa kuvvetli eşimee söledim hadi yaaa diyo 3,5 attıdelikafadulden

elalım kıss yoksa doğurcen miiii

yok anam bayramdan sonra inş.zemuszemus

Elali ve Seldus bendede oluyor o bugünlerde yine var meslela.
o cocuk gelisme dönemlerinde oluyor. korkma dogurmazsin bende dogurmadim

ii barizemuszemus

kıslar sizce bu battaniye nasıl ben bayıldım acaba örsemmi bende sizce dep,ğer mi ugrasmaya:))))

selduscum çok güzel ama yapmak biraz zahmetli, bence o bitene kadar senin yusufcuk gelir :)))

ben bişey fark ettim ramazan dolayısıyla erkekler teravihden gelince çay kahfe içilio bazen bende kaçırıyorum o gece uyuyamıyorum işte acaba sendedemi böle durum varki CADIARZU

yok canım yaaa biz cay içmiyoruz hiiiç karıkoca ....kahvaltıda ancak birer bardak..şimdide sahurda içiyoz o kadar ben zaten sahura kadar ayaktayım..benimki biraz da düşünmekten sanırım kafama cok takıyorum bazı seyleri..mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

battaniye güzel ama kolay olmaz herhalde elin alisik ve hizliysa yap bencede canim. ben bisiy öremiyorum cünkü boynumu agritiyor hemen. bi süveter basladim kaldi agri sizi yapti bende

battaniye güzel ama kolay olmaz herhalde elin alisik ve hizliysa yap bencede canim. ben bisiy öremiyorum cünkü boynumu agritiyor hemen. bi süveter basladim kaldi agri sizi yapti bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…