İyi geceler kızlar...
Benim kutumda 3-4 kez bıçak batması gibi bişey oldu:kedi: kızımda çok hareketlisağa ve sola yatamıyom karnım acıyo doğurmuyorumdur heralde dimi yaa:sinifsinif:
hosgeldın canım opuyorumnanaktan meraklanma bebişin yer yapıyo on calısmaları yanı kaydirigubbakcemile3 calısma ıslerı bıtsın gelır :dance:İyi geceler kızlar...
Benim kutumda 3-4 kez bıçak batması gibi bişey oldu:kedi: kızımda çok hareketlisağa ve sola yatamıyom karnım acıyo doğurmuyorumdur heralde dimi yaa:sinifsinif:
ben geldiim tekraaar...
İyi geceler kızlar...
elalım bende de aynısı oluyor kaçgündür ben hala dogurmadım :)))))
kasılman yoksa suyun gelmediyse galiba doğurmuyorsundur bence kaydirigubbakcemile2
hosgeldın canım opuyorumnanaktan meraklanma bebişin yer yapıyo on calısmaları yanı kaydirigubbakcemile3 calısma ıslerı bıtsın gelır :dance:
hoşgeldın :içelim:
hoşgeldin elam batmalar bendede olmuştu kasıklarımda ama geçti..
yok cnm doğurmuyosundurr.....ben kendimi yorduğumda oluyo bide batmalarr
elalım kıss yoksa doğurcen miiii
Elali ve Seldus bendede oluyor o bugünlerde yine var meslela.
o cocuk gelisme dönemlerinde oluyor. korkma dogurmazsin bende dogurmadim
ayy benim uykum var ama uyuyamıyorum yine yaa....
kızlar hepınıze ıyı geceler opuyorumnanaktan
herkeze booooooool uykulu ruyalar Şeniz
kızlar hepınıze ıyı geceler opuyorumnanaktan
herkeze booooooool uykulu ruyalar Şeniz
kıslar sizce bu battaniye nasıl ben bayıldım acaba örsemmi bende sizce dep,ğer mi ugrasmaya:))))
bizim kocalar bizden önce doğuruırlar kesinn hepsi panik
ben bişey fark ettim ramazan dolayısıyla erkekler teravihden gelince çay kahfe içilio bazen bende kaçırıyorum o gece uyuyamıyorum işte acaba sendedemi böle durum varki CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?