bizim kocalar bizden önce doğuruırlar kesinn hepsi panik
yok canım yaaa biz cay içmiyoruz hiiiç karıkoca ....kahvaltıda ancak birer bardak..şimdide sahurda içiyoz o kadar ben zaten sahura kadar ayaktayım..benimki biraz da düşünmekten sanırım kafama cok takıyorum bazı seyleri..mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
ay bayılıyotum örgü battaniyelere örebileceğin bişeyse hiç durma bence hemen başla ya cok şeker zemuszemus
selduscum çok güzel ama yapmak biraz zahmetli, bence o bitene kadar senin yusufcuk gelir :)))
yaaaa sorma. bizimmkiler dogumda bize faydalimi olurlar kötekmi olurlar bilemiyorum benimki beni deli eder gibime geliyor. artik bisiyler firlatirim kafasina herhalde :1closedeyes:
gercektende onu düsünüyorum bu adam beni deli eder napiiiim yanlizmi girsem acaba doguma diyee. neyse sinirlendirirse yollarim bende
sorun var topikte yazamiyorum yaaa
Duydunuzmu
cem teslım olmusssssssss
almaz nurefsancım almaz..bu ülkede hangi suçlu hakettiği cezayı alıyoki o alsın..açlıktan ekmek çalan yatar ,sapıklıktan adam doğrayan çıkar..yok teslim oldu iyi hal yok 17sinde çocuk..yapabildikleri hertürlü cezai indirimi yaparlar eminim..bugün ortaya çıkmasında da wardır bi sebep..yakalanmadı teslim oldu ama neden bugün?? neyse....
günaydın herkesee
peda arkadaşımızda doğum yapmış hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?