2009 Ekim Anneleri

bizim kocalar bizden önce doğuruırlar kesinn hepsi panik

esmacım bencede sence...
Akşamki batmalardan sonra kociş şimdi sana sancı geldiğinde ben neler yapacam anlat dedi, acile gittik diyelim çantaları hemen çıkartcammı, arabayı acilin önündemi bırakcam nereye koysam falan demeye başladıakannehir
heyecanını hiç saymıyom, bazen benden daha beter tırsıyokaydirigubbakcemile2

anladım canım ozaman cok dusunup kafana takmıcaksın demek isterdim ama biz kadınlar kafaya takmadan yapamıyoruz sanırım :gitme:

ay bayılıyotum örgü battaniyelere örebileceğin bişeyse hiç durma bence hemen başla ya cok şeker zemuszemus

selduscum çok güzel ama yapmak biraz zahmetli, bence o bitene kadar senin yusufcuk gelir :)))

ben de cok seviyorum örgüleri ya bide kendim yapıp emek verince cok hosuma gidiyor :hulya::hulya::hulya:

evet biraz zahmetli yusufum da kesin gelir ama örerim yavas yavas cok hosuma gitti baska modellerde var ama kıs işi hep :)))) bakalım ip alırsam yarın basları belki zaman gecer hem:)))

gercektende onu düsünüyorum bu adam beni deli eder napiiiim yanlizmi girsem acaba doguma diyee. neyse sinirlendirirse yollarim bende

sorun var topikte yazamiyorum yaaa

Site sorunlu fitil oldum

Biz yatıyoruz kızlar iyi geceler iyi uykular herkeseopuyorumnanaktan

gercektende onu düsünüyorum bu adam beni deli eder napiiiim yanlizmi girsem acaba doguma diyee. neyse sinirlendirirse yollarim bende

sorun var topikte yazamiyorum yaaa

canım seker yuklemen iyi cıkmıs gozun aydın
doktorun neden seker yuklemesi istemiştikii
iyi geceler elamm Şeniz

selam kızlarr ben geldim

selduşcum ben koza iplerden ördüm battaniye 1 haftada bitti... senin seçtiğin model çok güzel ama çok zor gibi görünüyor gerçi senin gibi bir örgü ustasına bu denmez ya opuyorumnanaktan

almaz nurefsancım almaz..bu ülkede hangi suçlu hakettiği cezayı alıyoki o alsın..açlıktan ekmek çalan yatar ,sapıklıktan adam doğrayan çıkar..yok teslim oldu iyi hal yok 17sinde çocuk..yapabildikleri hertürlü cezai indirimi yaparlar eminim..bugün ortaya çıkmasında da wardır bi sebep..yakalanmadı teslim oldu ama neden bugün?? neyse....

günaydın herkesee

gunaydinn canim...
tuvalet ihtiyaci icin uyanmistim haberleri duydum oturdum kaldim...
evet cok haklisin cemin avukati psikolojisini iyi gormedim diyor kesin deli raporu falan almaya calisirlar..insanin adalete guveni kalmiyor adelet sistemi bi acayip..

peda arkadaşımızda doğum yapmış hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah

zuzum günaydın... cem garipoğlu yokmuydu münevver cinayeti... o işte yakalndı sonunda Allaha şükür...
Allah bizi ailelerimizi herkesi böylelerinden korusun...

aha sen pedayı sormuşsun...kaydirigubbakcemile3 o da ekim annesiymiş canım doğum hikayelerinde gördüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…