zuzum günaydın... cem garipoğlu yokmuydu münevver cinayeti... o işte yakalndı sonunda Allaha şükür...
Allah bizi ailelerimizi herkesi böylelerinden korusun...
aha sen pedayı sormuşsun...kaydirigubbakcemile3 o da ekim annesiymiş canım doğum hikayelerinde gördüm...
onu bilorum kıs yorumumu da yaptım o konuda delüm:)))
:
:dilcikar: ben de şimdi gördüm kaydirigubbakcemile3
bavulunu alıp atraksiyonsuz hastaneye gidenler de doğum hikayesi yazabilir mi kaydirigubbakcemile3
doğum yapanlara burdan tekrar hayırlı uğurlu olsun opuyorumnanaktan
bu cem olayı için eşime dedm ki "bak içime doğuyor bu cem bizim kızlar doğduktan ya bir hafta önce ya bir hafta sonra yakalanıcak,hissediyorum"sabah tv de görünce kanım dondu,bugün kızların doğumuna tam bir hafta var,
hamilelikten kafam durdu ama içime doğan şeyler acaip çıkıyor,tırstım valla
herkese günaydınnn,sağlıklı güzel bir gün olsun inşallahhha.s.
bavulunu alıp atraksiyonsuz hastaneye gidenler de doğum hikayesi yazabilir mi kaydirigubbakcemile3
doğum yapanlara burdan tekrar hayırlı uğurlu olsun opuyorumnanaktan
bu cem olayı için eşime dedm ki "bak içime doğuyor bu cem bizim kızlar doğduktan ya bir hafta önce ya bir hafta sonra yakalanıcak,hissediyorum"sabah tv de görünce kanım dondu,bugün kızların doğumuna tam bir hafta var,
hamilelikten kafam durdu ama içime doğan şeyler acaip çıkıyor,tırstım valla
herkese günaydınnn,sağlıklı güzel bir gün olsun inşallahhha.s.
günaydın kızlarr bugun erkenciyiz velet uyutmuyo her yanımıza ağrılar giriyoo((
zuzum rüyamda doğuruyodum kıss doktor sezeryanı yaptı oğluşu da yanıma verdi tosun gibi bişeydi... ama çok uğraştım emmesi için hayırdır inşallah... bebekimi gördüm mü çok mutlu oluyom opuyorumnanaktan
günaydın kızlarr bugun erkenciyiz velet uyutmuyo her yanımıza ağrılar giriyoo((
yazabilirrr tebii...ama uzuun uzunn..kısa hikaye semiorum ben..bol zırlatmalı olsun pülüüss...
ee hymary bi kehanet yapsan da söliyiwersin ben nezaman çıkırtcammm
bol zırlatmalı mı olsuunnn delikafadulden muhahahahah :roflol:
sen 38+4 te doğurursun zuzum lülülülülülü
süper bişiy dimi rüyada görmek..rabbbim hayırlı zamanda kawuştursun kuzum miskokuluna..iiişallah ööle emme problemi de olmıcak..bilinçaltı işte korkuyorus ya emmezse sütüm olmassa filan diye..ondan
tee sabah 7de kalktım..sıpamdan diil babasından..işe gidiodu uyandırdı benide:))
bol zırlatmalı mı olsuunnn delikafadulden muhahahahah :roflol:
sen 38+4 te doğurursun zuzum lülülülülülü
gunaydin kislarrr.37.hafta raporumuzuda aldik.
7 de kalmismiss :dilcikar: ben 4.30 dan beri ayaktayim beaaaa :1closedeyes:
gunaydin kislarrr.37.hafta raporumuzuda aldik.
7 de kalmismiss :dilcikar: ben 4.30 dan beri ayaktayim beaaaa :1closedeyes:
sana ayrı bi topik açalım kıss sen orda tahmin yürütürsün kaydirigubbakcemile3 başka forumlardan da gelen olur :roflol:
ayhh heycan yaptımm delikafadulden kaydirigubbakcemile3 du bakiim ayın kaçı anamm ayın 28 iiii kaydirigubbakcemile3
sana ayrı bi topik açalım kıss sen orda tahmin yürütürsün kaydirigubbakcemile3 başka forumlardan da gelen olur :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?