2009 Ekim Anneleri

bavulunu alıp atraksiyonsuz hastaneye gidenler de doğum hikayesi yazabilir mi kaydirigubbakcemile3
doğum yapanlara burdan tekrar hayırlı uğurlu olsun opuyorumnanaktan
bu cem olayı için eşime dedm ki "bak içime doğuyor bu cem bizim kızlar doğduktan ya bir hafta önce ya bir hafta sonra yakalanıcak,hissediyorum"sabah tv de görünce kanım dondu,bugün kızların doğumuna tam bir hafta var,
hamilelikten kafam durdu ama içime doğan şeyler acaip çıkıyor,tırstım valla

herkese günaydınnn,sağlıklı güzel bir gün olsun inşallahhha.s.

zuzum rüyamda doğuruyodum kıss doktor sezeryanı yaptı oğluşu da yanıma verdi tosun gibi bişeydi... ama çok uğraştım emmesi için hayırdır inşallah... bebekimi gördüm mü çok mutlu oluyom opuyorumnanaktan

günaydın kızlarr bugun erkenciyiz velet uyutmuyo her yanımıza ağrılar giriyoo((

yazabilirrr tebii...ama uzuun uzunn..kısa hikaye semiorum ben..bol zırlatmalı olsun pülüüss...

ee hymary bi kehanet yapsan da söliyiwersin ben nezaman çıkırtcammm

günaydın canımmm opuyorumnanaktan

hamilelikte bütün hisler güçleniyor ya belkim altıncı his de güçleniyordur...kaydirigubbakcemile3

prenseslerimize çok az kalmış... sağlıkla gelsinler inşallah

günaydın canım opuyorumnanaktan uykusuzlar kulübüne hoşgeldin kaydirigubbakcemile3

anacım ağrıdan,çişden,tepikten uyuyamıyos ki :sinifsinif:

süper bişiy dimi rüyada görmek..rabbbim hayırlı zamanda kawuştursun kuzum miskokuluna..iiişallah ööle emme problemi de olmıcak..bilinçaltı işte korkuyorus ya emmezse sütüm olmassa filan diye..ondan

tee sabah 7de kalktım..sıpamdan diil babasından..işe gidiodu uyandırdı benide:))

yazabilirrr tebii...ama uzuun uzunn..kısa hikaye semiorum ben..bol zırlatmalı olsun pülüüss...

ee hymary bi kehanet yapsan da söliyiwersin ben nezaman çıkırtcammm

bol zırlatmalı mı olsuunnn delikafadulden muhahahahah :roflol:

sen 38+4 te doğurursun zuzum lülülülülülü

ayhh heycan yaptımm delikafadulden kaydirigubbakcemile3 du bakiim ayın kaçı anamm ayın 28 iiii kaydirigubbakcemile3

gunaydin kislarrr.37.hafta raporumuzuda aldik.
7 de kalmismiss :dilcikar: ben 4.30 dan beri ayaktayim beaaaa :1closedeyes:

sana ayrı bi topik açalım kıss sen orda tahmin yürütürsün kaydirigubbakcemile3 başka forumlardan da gelen olur :roflol:

sana ayrı bi topik açalım kıss sen orda tahmin yürütürsün kaydirigubbakcemile3 başka forumlardan da gelen olur :roflol:

bi de ufak bi ücret talep ederse ikizlerin masrafları da çıkar..ooh ne ala kaydirigubbakcemile3bedawadan medyumluk olmassss sırnaşık şey

ayhh heycan yaptımm delikafadulden kaydirigubbakcemile3 du bakiim ayın kaçı anamm ayın 28 iiii kaydirigubbakcemile3

delikafadulden :roflol: laelaelaelaelae
neyse zuzum attım gitti,yaz bi kenara bakalım ne olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…