2009 Ekim Anneleri

tikatinizi çekerimm 37 haftayı bitirmiş bulunmaktayısss zemuszemus

bi de ufak bi ücret talep ederse ikizlerin masrafları da çıkar..ooh ne ala kaydirigubbakcemile3bedawadan medyumluk olmassss sırnaşık şey

töbe töbe ne medyumlupu yaaa,dalga geçmeyin kızzzz:mymeka:
vallaha da çok oldu böyle,neyse kapatalım konuyuÇok üzgünüm çoook kaydirigubbakcemile3

günaydin lalimm..çıkırtmıyomusun hala :)))) mrknan seni bekliyorummm ha gayret :)))

tikatinizi çekerimm 37 haftayı bitirmiş bulunmaktayısss zemuszemus

vallaha bak ben haftana bile bakmadan aklıma ilk gelen haftayı söyledim,
mesele de böyle gelişiyor zaten hihihi kaydirigubbakcemile3

yazabilirrr tebii...ama uzuun uzunn..kısa hikaye semiorum ben..bol zırlatmalı olsun pülüüss...

evet tüm duygusal detaylar yazılsın salya sümük olalım
günaydın canım opuyorumnanaktan uykusuzlar kulübüne hoşgeldin kaydirigubbakcemile3

anacım ağrıdan,çişden,tepikten uyuyamıyos ki :sinifsinif:
-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

hee bende kociş işe giderken kalktım o kalkış iştemirmirmirmir

gunaydin kislarrr.37.hafta raporumuzuda aldik.
7 de kalmismiss :dilcikar: ben 4.30 dan beri ayaktayim beaaaa :1closedeyes:
gözün aydın canım bende alıcam az kaldı

günaydın prenses ve prens annişleriiiiiiiiiyerimseniben

günaydıınnnnopuyorumnanaktan

heyecan bastı vallahi.....yarın yine dr.teyzemize gideceğiz..bakalım ne diyecek..

günaydin lalimm..çıkırtmıyomusun hala :)))) mrknan seni bekliyorummm ha gayret :)))
günaydın bebekim....opuyorumnanaktan
anlamıomki sancı var ama doğurmak yokkkkafamçokkarıştıama ben bilim ayın 29 dan sonra heran gelecek oğluşummm:Saruboceq::asigim:

a.s.gaünaydın lalimmm

günaydın canımmmmopuyorumnanaktan
ya bu cem garipoğlu 17 yaşındaymış nasıl böyle bir canavarlık yapabilir...hiç yaşına dikkat etmemiştim ben...:1no2:hala inanamıyorum 17 yaşında bir çocuğun böyle bir canavarlık yapmasına....:1no2:ölenede bu çocuğada yazık yaa:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…