ay en küçük benimki aranızda daha 8. haftanın içindeyiz doktora göre cuma gidicez kontrole kızlar benim burnumdan sürekli kan gelio ama öle kanama şeklinde değil parça parça bide sürekli burnum gergin sizdede oluyomu doktorum hemşiresini aradım damarlar genişlediğinden olabilir dedi fazlada pipirikli olmak istemiyorum cumaya kadra beklicem o zaman sorarım dedim doktora göğüslerim bu hafta çok acıo walla kocaman oldular uçları kendisi tartamıom artık davul gibi şişti
:)))))) ben sordum doktora kremide sordum tuy dokucu kremi , agda dedi caniniz yanmiyorsa siz bilirsiniz dedi :)) krem icinde tuy dokucu kremden bebek etkilenmez hamilelik doneminde de hanimlar kullanabilir dedi sadece sac boyasini onaylamadi zehirli toksik madde icerdigi icin
gecmis olsun canim , bence burun kanamasini sen doktora goster surekli oluyorsa , bildigim kadariyla duruma gore degisiyor , kimisinin burnu sicaktan kanayabiliyor kimisi ise gergin ve sinirli oldugu anlarda ani durumlarda ve eger bas agrisi migren varsa bazi insanlarda oldugunu biliyorum ama bunu ihmal etmemek gerekiyor bence bu konuda pinpirikli ol derim :) gögüslerim benimde oyle kaydirigubbakcemile3 zaten sutyen takinca iyice agriyor dar geliyor disari cikmadikca sutyen kullanmiyorum rahat ediyorum oyle sallan salla :))))))))
canim benimde burnum kaniyordu bu hafta kanamadi ama oyle seninki gibi degildi parca parca gelmiyordu.....doktoruna danis yine...
agda yapabilirsin canim doktorlarda onu oneriyor...ben onu yapiyorum epilasyon kremiyle bacaklarimizi temizlemenin bebege bir zarari olurmu doktoruna onuda sorarmisin canim??
ama sütyen takmamız gerekiyormuş yoksa göğüsler sarkabilirmiş bu yüzden bir iki beden büyük sütyen takma gerekiyormuş kızlar
TEKRAR HEPINIZE TESEKKUR EDERIM KIZLAR DARISI SIZLERIN BASINA INSALLAH EN KISA ZAMANDA BURDA BIRBIRIMIZE COK KAYNASTIK SEVINCLERIMIZIDE ENDISELERIMIZIDE UZUNTULERIMIZIDE BU ORTAMDA PAYLASMAK COK GUZEL GERCEKTEN BEN 2008 EKIM ANNELERININ ARKADASLIK VE GUZEL BIR BAG OLUSTURMALARINA IMRENMISTIM VE INSALLAH BIZLERDE 2009 EKIM ANNELERI OLARAK OYLE OLURUZ DIYORDUM SANIRIM OYLE OLACAGIZ a.s.
kızlar ben de az önce geldim doktordan bebeğimi ilk kez gördüm kalp atışını da duydum çok güzel bi duyguymuş.
kızlar ben de az önce geldim doktordan bebeğimi ilk kez gördüm kalp atışını da duydum çok güzel bi duyguymuş.
can yanmazmı gurbansenağlama ağdadan, ama o tüy dökücü kremlerin benim işimi görceni heçç sanmıyorum kezaa ivedik gibi oldumnaniknanik
sen evde sallan sallan gez biz nedek, eve gider gitmez önce sütyenden kurtuluyorum walla :)) şuanda bile bi sıkıyoki -tatlicadiarzu-
kuşum sorunun cevabını ilkaycım vermiş, devlet hastanesine gideceğim için ne kadar cevap alabilirim bilmiyorum ama sormayı denicem genede :))
yaaa ben 85 takardım 90 beden penye aldım kendimi hiç bu kadar garip hissetmemiştim, ucları boş kaldı penyenin ama en bol seviyede bile arkadan sıkıyo netcem ben-tatlicadiarzu-
telli sütyen almıştım onunda tellerinden rahatsız olduğum için takamıyorum artıkkafamçokkarıştı
Kizlar burda hava t cok güzel bugun ben biraz disarda hava alayim sonra gelirim :))) kendinize bebeklerinize dikkat edin öptüm hepinizi görümek üzere ALLAHA emanetsiniz kaydirigubbakcemile5
heyyy kızla ben geldimmmm... Hemde bomba gibii kaydirigubbakcemile5
saçlarıma katlar kestirdim. kırkmalarımı dışa dışa fönledim.. Makyajımıda eskisi gibi özenle yaptım. En güzel ve seksi kıyafetlerimi giydimmm.... Bu hamile artık ortalığı yıkıyor kaydirigubbakcemile3
ohhh bee kendime geldimm. Birdaha kendimi bırakmayacağım öyle. Sizede desteklerinizden dolayı teşekkür ediyorumm hihoyyyt hihoyyyt
Ağda konusunun üzerine gelmişim. Bende bugün sir yapacaktım. Roll on sir kullanıyorum ben. ısıtıcısıda var çok kolay oluyor. Zararlı konusuna gelince annem ananem vs. hep kadınlar bugüne kadar ağda yapmışlar. Şimdi mi zararı olacak. Ben inanmıyorum temizlik imandan gelirmiş. Hem ben jilet yaparsam doğuma kadar tarzana benzerim. Ve kimselere gösteremem utancımdan kim doğurtacak sonra beni kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Haydi öpüyorum hepinizi sevgiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?