2009 Ekim Anneleri

cicim ben 36+5 im aldim sende alsana
cati muayenesi ne zaman yapilacak sizlerde? ben 38+0 da yaptiricam :sinifsinif:

lalim hadi hayırlısı bakalım...bende tetikteyim...gaz sancısı olsa doğuruyorum zannediyorum...eee senin gibi tecrübeli deiliz tabiiiiki:)

sokakata hiç tanımadığım insanlar karnın düşmüş bugün yarın doğurursun diyorlar...bazıları da yoook daha düşmemiş 10 günün var en az diyor.teyzeler profesör olmuş vallahi....

bi teyze onu bana 6 aylikken soylemisti sokakta.dikkat et kizim karnin inmis dogumun yakin demisti sırnaşık şey

kızlar dün ağda yaptırdım manikür yaptırdım...herkes bayram hazırlığı yapıyor ben oğlan hazırlığı:)))))))))

canım herkes jinekolog olmuş ...:1rolleyes:..5-6 güne doğurtuo millet benii:roflol:ama biliomkii tam günümm dolacak ve öle gelicek oğluşum...39+ dan sonra herann...:1rolleyes:

günaydın çitlenbik anne:)
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bi teyze onu bana 6 aylikken soylemisti sokakta.dikkat et kizim karnin inmis dogumun yakin demisti sırnaşık şey

alam yaa delikafadulden

heyecan bastı vallahi.....yarın yine dr.teyzemize gideceğiz..bakalım ne diyecek..
kocamannnn olmuşş diceekk.. bi de artık nezaman gelceni sölesin bi zahmet çatlıyorus meraktan:)) doktordan gelincek gel annat e mi
günaydın kızlar ...
kahvaltımızı yaptık geldik 1-2 saate kadarda gezmeye gitcez alışveriş yapcaz..
bak yaa canımı çektirme..dün çok yürümüşüm heryerim ağrıyo,bugün ewde oturuym diodum..yoldan çıkarma benii

ay kuşum 29undan soora tebi gelirr..senin muhtemel doğumuna bikaç gün kalmış oluyo ozaman dimi..diyorumki bayram şekerimis gelsin accık heycanlı olsuunn..

cicim ben 36+5 im aldim sende alsana
cati muayenesi ne zaman yapilacak sizlerde? ben 38+0 da yaptiricam :sinifsinif:

yawrum bu da çatı muayenesiynen yatıp kalkıo korkudan :))

zuuzum 39 doldurmadan gelmez bence...cadımda 39+1 de gelmişti...inanıorumki oğluşumda 39+ dan itibaren gelicek...bence bayram şekeri benden gelmiyecekkkk...şahsen çok isterdimmm ama zorrrr...yerimseniben

Slmlar herkesee...çok moralim bozuk birazda heyecan var...Sabah dr gittim ve bebişimin büyümediğini gördük 1 haftada 100 gr cım almış dr dedıkı hareketlerı nasıl dedım az o zmaan yatıralım seni dedi yatmak istemedim o zaman kaybederiz bebeği dedi (((((((( bebğin küçük hareketleride azssa yapacak bişey yok dedı nst çektii...Saat 1 de çağırdı tekrar doplere sokucak tekrar nst ve sonuç belli olucak dua edin naparım ben minicik doğarsa(( alttan baktı ağrım var dıe açılman yok dedi(bu arada hiç acımadı) yanımda doğuran doğurana çok fenayım çokkk...

Günaydın kızlarrzemuszemus
şu cem yakalanmış çok sevindimm:mymeka:

canım sanada bebişinede çok geçmiş olsun...ama büyümemesinin nedeni neymiş....dr.bişey söledimi....kafamçokkarıştı

Günaydın kızlarrzemuszemus
şu cem yakalanmış çok sevindimm:mymeka:

günaydın elacımopuyorumnanaktan

çık zuzum yoldan canımcım..
ben şunu anladım canım ben gün içinde yorulmazsam geceleri uyuyamıyorum taktik geliştirdim ya evde iş yapcam yada dışarıda gezicem..bende tercihimi gezmekten yana yapıcam..

ya neden çok diyor en başta beslenememekten yada sters yapar dıyoo okadarda yıyorum bu işten bişey anlamadım...doplere alıcak bakalım neden belli bişey sölemıooo offfffffffffff

canimm uzme kendini sen beslenmene dikkat ediyorsun baska yapabilecegin birsey yok ki..doktorunu dinle hastanede yatman gerekiyorsa yat herseyde vardir bir hayir..eger gelisimini tamamladiysa kilosu onemli degil insaallah senin sutunle en kisa surede toparlanir..ne denir seni nasil rahatlatirim bilemiyorum insaallah saat 1 de ki kontrolunde iyi sonuclar cikar..
tatlim dualarim seninle ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…