2009 Ekim Anneleri

günaydın yeni kalkan kısslar opuyorumnanaktan

biz de yaptık kahvaltımızı geldik...

şeymacım ihmal etme bence doktor kontrolü altında olursan belki düzelir kilo artışı... bi dene bakalım...

ya neden çok diyor en başta beslenememekten yada sters yapar dıyoo okadarda yıyorum bu işten bişey anlamadım...doplere alıcak bakalım neden belli bişey sölemıooo offfffffffffff

canım ilk 3 ay hiç bişey yemesende bebiş beslenirmiş....zaten kilosunun çoğunu son haftalarda alırmış...ala ala...kafamçokkarıştınese canım inşlllah hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle alırsın kucağına bebişini......:Saruboceq:sen şuana kadar kaç kilo aldın....

hay Allah ya..nası yatıralım dedi sezeryan içinmi??

çık zuzum yoldan canımcım..
ben şunu anladım canım ben gün içinde yorulmazsam geceleri uyuyamıyorum taktik geliştirdim ya evde iş yapcam yada dışarıda gezicem..bende tercihimi gezmekten yana yapıcam..

ay ewet ama çok yoruluncada ağrıdan uyuyamıyo insan:))

sağol nurefşan dualarını beklıyorummm ama yatmak ıstemıyorummm....durduğu kadar dursun istiyoruma ma benım için hareeketler çok onemlıymış dr arkamdan bağırarark hep bunu hatrlattı...yatınca ızlemeye alınacak dedı....yada alıcaz bebeği dedi...

bılıyorum onu..son ay alır dedım ama almıyor 1 haftada 100 gr ne demek...7 kılo aldım

zuzu bı bakalım hareketlerıne dedı ona görede alırız dedı bende dedım sezeryanmı guldu bişey demedı bılıyo ya sezeryan ıstediğimi...

Yaa gerçekten anlayamadığım için soruyorum, karşında bir doktor hastaneye yatman gerektiğini, aksi halde bebeği kaybedeceğini söylüyor ve hala mı hastaneye yatmak istemiyorsun, yoksa saat 1'de gittiğinde yatmaya hazırlıklı olarak mı gideceksin? 2,5kg civarı değil mi bebişin zaten, 1200gr. doğanlar yaşıyor, hatta belki bundan da küçükleri... Haftan da çok erken değil ki canım ya, inşallah problemsiz bir şekilde, sağlıkla ve hayırlısıyla kavuşursun bebeğine. Şimdi lütfen bunları kafanda kurup kurup da ne kendine ne bebişine zulmetme, hayırlısını dile Allahtan hayırlısı gelsin. :1hug:

tamam tatlim durdugu kadar dursun istiyorsunda anne karninda daha riskliyse hic dusunme bile bak doktorun israrla soylemis..eger doktorundan suphe ediyorsan baska bir doktora daha gozuk ama guveniyorsan onun sozunu dinle..

canım yatmak ıstememek değilll eğer duruyorsa dursun dıorum oda diyorkı ozmana hareketlerını ıyı takıp et dıyorr saat 1 e kadar bak dedı doplere gircem ondan sonra belli olcak nst çekılıcek bı daha yatar yatmaz hemen almıcaklar ben anlamam içimde bişey olur dıyee ızlemeye alcak hareketlerını bişey çıkarsa alıcaklar..yaşar tabı nıye yaşamasın şuan 2300 kılosuu...ama dedı bebek buyumuyorsa yapcak bişey yok..

şeymacım çok geçmiş olsun:teselli:
eğer dr. hastaneye yatman gerekiyo dediyse ve tekrar etmek istemediğim o sözü söylediyse tereddüt etmemen gerekiyo, en azından serum falan takarlar belki...
inşallah doplerinde herşey yolunda çıkar:Saruboceq:
Allah yardımcın olsun...

nurefşan kesın yatış verırse başka bı dr daha gıdıcem bu dr bana bıraz tecrübesiz gelıoo ama tecrubesız olsa bıle sanırım bebeği keyfınden almak ıstemez...

şeymacım bence bebişini riske atma ve doktorunun sözünü dinle....ve git paşa paşa hastaneye yat ve gözlem altına alsınlar bebişini..allah göstermesin son günlerine gelmişsin bi terslik olmasın....

önce yatarsın dedı sonrada bayramın 1.gunu gel dedı ben hala anlamıyorummm yaa.....sizinkılerın hareketlerı nasıl benımkı sabahtan berı belkı 5 kere hareket ettii ama şiddetli değil....

zuzu bı bakalım hareketlerıne dedı ona görede alırız dedı bende dedım sezeryanmı guldu bişey demedı bılıyo ya sezeryan ıstediğimi...

annadım..takip altında tutulcaksın yani..
önce yatarsın dedı sonrada bayramın 1.gunu gel dedı ben hala anlamıyorummm yaa.....sizinkılerın hareketlerı nasıl benımkı sabahtan berı belkı 5 kere hareket ettii ama şiddetli değil....

saymadım hiç ama daha fazladır..

hadi hakkinizda hayirlisi olsun...
benimki masallah iyi hareketli...demin oylebi gerildiki karnimdan cit diye ses geldi:bbo:
birkac gundur farkettim su icince kipirdanmaya basliyor..
sabahtan beri 5ten fazla hareket etmistir

gerilik olan gebelikte temel problem bebeğin anne karnında ölme riskinin olmasıdır. Ancak bebek bu risk nedeni ile vaktinden önce doğurtulursa da prematürite nedeni ile doğum sonrası dönemde kaybedilebilir. Bu nedenle bebeğin doğum zamanına karar vermek önemlidir.

şimdi gelde çıldırmaaaa şaşırdım kaldım

şeymacım bebeğin doğarsa zaten zamanı prematüre sınırını geçmiş kilo çok önemli değil... tickerda 36+3 görüyorum... benim arkadaşım geçen sene doğum yaptı 34 hafta ve 2 küsür doğdu...şu anda kocaman ve sağlıklı Allaha şükür.. bence sen çok kafana takıyorsun ve bebeğini üzüyorsun... klava: inşallah hayırlısı olur canım iyi düşün ki iyi olsun...

kıslarrrr biz geldik...oğlum ve ben..şuanda yanmda dünyalar güseli anlatlmaz bir melk var kelimeler tükenio yazmaya..salı günü saat 10.45te dünyaya geldi..2950 gr.doğdğnda çok şişkoydu teyzeleri bebkler öle olrmş ama sonradan o ödem inio brasdan fotoğrafnı yollucam teyzoşları maşallh diyin ama alıntı yapmayın sizleri çok seviyorum.yazıcak anlatcak bişi bulamıorumm

günaydın kıslar biz geldik meleğimle bi güzel uyumuşuz sabaha karşı anca uyandıkkk bu bizi bi kaç gün idare eder galiba :)) sizler nasılsınız

keremem şöle bi baktımda şekerim bu ne kramsarlık aaaaaaaaaa çok ayıp meleğin seninle inş. en yakın zamandada kucağına alıcaksın kuzunu kaydirigubbakcemile5

naloşummmmm arzucummmmmmm askbuya, ELALI, gulican, , nurefsann+, serincim, zeytinn79+ napıyorsunuz kıslarrr

gözdecimm meleğin nasıl topiktesin duygularını anlat bakalımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…