- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
ya neden çok diyor en başta beslenememekten yada sters yapar dıyoo okadarda yıyorum bu işten bişey anlamadım...doplere alıcak bakalım neden belli bişey sölemıooo offfffffffffff
hay Allah ya..nası yatıralım dedi sezeryan içinmi??Slmlar herkesee...çok moralim bozuk birazda heyecan var...Sabah dr gittim ve bebişimin büyümediğini gördük1 haftada 100 gr cım almış dr dedıkı hareketlerı nasıl dedım az o zmaan yatıralım seni dedi yatmak istemedim o zaman kaybederiz bebeği dedi (((((((( bebğin küçük hareketleride azssa yapacak bişey yok dedı nst çektii...Saat 1 de çağırdı tekrar doplere sokucak tekrar nst ve sonuç belli olucak dua edin naparım ben minicik doğarsa (( alttan baktı ağrım var dıe açılman yok dedi(bu arada hiç acımadı) yanımda doğuran doğurana çok fenayım çokkk...
çık zuzum yoldan canımcım..
ben şunu anladım canım ben gün içinde yorulmazsam geceleri uyuyamıyorum taktik geliştirdim ya evde iş yapcam yada dışarıda gezicem..bende tercihimi gezmekten yana yapıcam..
bılıyorum onu..son ay alır dedım ama almıyor 1 haftada 100 gr ne demek...7 kılo aldımcanım ilk 3 ay hiç bişey yemesende bebiş beslenirmiş....zaten kilosunun çoğunu son haftalarda alırmış...ala ala...kafamçokkarıştınese canım inşlllah hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle alırsın kucağına bebişini......:Saruboceq:sen şuana kadar kaç kilo aldın....
Slmlar herkesee...çok moralim bozuk birazda heyecan var...Sabah dr gittim ve bebişimin büyümediğini gördük1 haftada 100 gr cım almış dr dedıkı hareketlerı nasıl dedım az o zmaan yatıralım seni dedi yatmak istemedim o zaman kaybederiz bebeği dedi (((((((( bebğin küçük hareketleride azssa yapacak bişey yok dedı nst çektii...Saat 1 de çağırdı tekrar doplere sokucak tekrar nst ve sonuç belli olucak dua edin naparım ben minicik doğarsa (( alttan baktı ağrım var dıe açılman yok dedi(bu arada hiç acımadı) yanımda doğuran doğurana çok fenayım çokkk...
sağol nurefşan dualarını beklıyorummm ama yatmak ıstemıyorummm....durduğu kadar dursun istiyoruma ma benım için hareeketler çok onemlıymış dr arkamdan bağırarark hep bunu hatrlattı...yatınca ızlemeye alınacak dedı....yada alıcaz bebeği dedi...
Yaa gerçekten anlayamadığım için soruyorum, karşında bir doktor hastaneye yatman gerektiğini, aksi halde bebeği kaybedeceğini söylüyor ve hala mı hastaneye yatmak istemiyorsun, yoksa saat 1'de gittiğinde yatmaya hazırlıklı olarak mı gideceksin? 2,5kg civarı değil mi bebişin zaten, 1200gr. doğanlar yaşıyor, hatta belki bundan da küçükleri... Haftan da çok erken değil ki canım ya, inşallah problemsiz bir şekilde, sağlıkla ve hayırlısıyla kavuşursun bebeğine. Şimdi lütfen bunları kafanda kurup kurup da ne kendine ne bebişine zulmetme, hayırlısını dile Allahtan hayırlısı gelsin. :1hug:
Slmlar herkesee...çok moralim bozuk birazda heyecan var...Sabah dr gittim ve bebişimin büyümediğini gördük1 haftada 100 gr cım almış dr dedıkı hareketlerı nasıl dedım az o zmaan yatıralım seni dedi yatmak istemedim o zaman kaybederiz bebeği dedi (((((((( bebğin küçük hareketleride azssa yapacak bişey yok dedı nst çektii...Saat 1 de çağırdı tekrar doplere sokucak tekrar nst ve sonuç belli olucak dua edin naparım ben minicik doğarsa (( alttan baktı ağrım var dıe açılman yok dedi(bu arada hiç acımadı) yanımda doğuran doğurana çok fenayım çokkk...
zuzu bı bakalım hareketlerıne dedı ona görede alırız dedı bende dedım sezeryanmı guldu bişey demedı bılıyo ya sezeryan ıstediğimi...
önce yatarsın dedı sonrada bayramın 1.gunu gel dedı ben hala anlamıyorummm yaa.....sizinkılerın hareketlerı nasıl benımkı sabahtan berı belkı 5 kere hareket ettii ama şiddetli değil....
önce yatarsın dedı sonrada bayramın 1.gunu gel dedı ben hala anlamıyorummm yaa.....sizinkılerın hareketlerı nasıl benımkı sabahtan berı belkı 5 kere hareket ettii ama şiddetli değil....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?