kıslarrrr biz geldik...oğlum ve ben..şuanda yanmda dünyalar güseli anlatlmaz bir melk var kelimeler tükenio yazmaya..salı günü saat 10.45te dünyaya geldi..2950 gr.doğdğnda çok şişkoydu teyzeleri bebkler öle olrmş ama sonradan o ödem inio brasdan fotoğrafnı yollucam teyzoşları maşallh diyin ama alıntı yapmayın sizleri çok seviyorum.yazıcak anlatcak bişi bulamıorumm
kıslarrrr biz geldik...oğlum ve ben..şuanda yanmda dünyalar güseli anlatlmaz bir melk var kelimeler tükenio yazmaya..salı günü saat 10.45te dünyaya geldi..2950 gr.doğdğnda çok şişkoydu teyzeleri bebkler öle olrmş ama sonradan o ödem inio brasdan fotoğrafnı yollucam teyzoşları maşallh diyin ama alıntı yapmayın sizleri çok seviyorum.yazıcak anlatcak bişi bulamıorumm
valla gizemcim derlerya anlatılmas yaşanır öle tuhaf bi duygu insan anlatmaya kelime bulamıyorrrr......sezeryanla oldu.çok ağlamşş meleğim 10.45te o dünyaya geldi beni 12ye doğru getrdiler odaya ben gelene kadr yıkmş ortalığı benm miniğim...lkten çok ağrım oldu..emzrmekte zorlandım.bu arada hastane çantasına baya gerksz şeler koymşuzz:=)bebeğn hastane çıkışını bile hepsini gydrmemşler..kadın pedi bebeğe bez terlk vs giibi şeleri verdler...makyaj yapmaya frsat bulamıosunzki:=))))makyaj yapmaya gerk kalmıo doğmdan ıktım suratm şiş tombiş güsel böle bi güsellk gelio sanki insana:=)))))))
gerilik olan gebelikte temel problem bebeğin anne karnında ölme riskinin olmasıdır. Ancak bebek bu risk nedeni ile vaktinden önce doğurtulursa da prematürite nedeni ile doğum sonrası dönemde kaybedilebilir. Bu nedenle bebeğin doğum zamanına karar vermek önemlidir.
şimdi gelde çıldırmaaaa şaşırdım kaldım
gülican opuyorumnanaktan
sen git önce aç karnını doyur naniknanik naniknanikgözdeeeeeeeee çokkk amaa çokk duygulandım ağlıcam şimdiii, bende kızımı istiyorum:kedi:
maşallah oğluşunaa maşallah cnmm
bekliyoz foto
valla gizemcim derlerya anlatılmas yaşanır öle tuhaf bi duygu insan anlatmaya kelime bulamıyorrrr......sezeryanla oldu.çok ağlamşş meleğim 10.45te o dünyaya geldi beni 12ye doğru getrdiler odaya ben gelene kadr yıkmş ortalığı benm miniğim...lkten çok ağrım oldu..emzrmekte zorlandım.bu arada hastane çantasına baya gerksz şeler koymşuzz:=)bebeğn hastane çıkışını bile hepsini gydrmemşler..kadın pedi bebeğe bez terlk vs giibi şeleri verdler...makyaj yapmaya frsat bulamıosunzki:=))))makyaj yapmaya gerk kalmıo doğmdan ıktım suratm şiş tombiş güsel böle bi güsellk gelio sanki insana:=)))))))
nalancım ii çıkcak iişallah sonuçlarselamlar kızlar biz geldik
kan verdim test sonuclarını 2 den sonra alıcaz gostericez doktora inş. bir problem cıkmaz dunden beri mecnun gibiyim
seymacımm canım gecmiş olsun inş. bebişin gelişimi ilerler.. SAglıkla alırsın kucagına inş.meleginide haftalarımızı dolduracaz inş.
gözdemm Allah analı babalı buyutsun hayırlı omur versinn darısı bizim basımıza canım ellerinden ayaklarından benim içinde op oglusununopuyorumnanaktan:asigim:
gizoşummmmmmmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?