2009 Ekim Anneleri

gözdeee gel buraya annat çabuukk..maşalalh oğluna..ayy negüsel...

gözdecim maşallah oğluşuna iyi olmanıza sevindim kokla bol bol yerimize :asigim: darısı bizlerin başına canım :Saruboceq:

maviçiçek hakılısın ama işte uzmedende olmuyor cnm yaşamayan bılemez..

gözde hoşgeldin maşallah sizlere....

gizemcim ne yapayımmm kötüsünü düşünüyorumm ıyısı süpriz olsun..

üzülme şeymacığım sen hangi hastaneye gidiyorsun müsaitsen birde başka doktora göstersen bazıları çok abartıyor gerçekten ama eminimki bebeğin gayet iyi ve sağlıklı sende sakın üzme kendini herşey çok güzel olacak sen rahat ol yeter

gözdeeeeeeeee çokkk amaa çokk duygulandım ağlıcam şimdiii, bende kızımı istiyorum:kedi:
maşallah oğluşunaa maşallah cnmm
bekliyoz foto

şeyda malesefki zeynep kamıle gidiyorum ve şuan başka yere gıtme gıbı bı luksum yok eşim bayramdan sonraya kadar 10 mılyon bıle veremem diyo ((( dr tanıdıkk zaten hiç ücret ödemıyorum burda o yuzden mecbur burdayım .

Gözde canım maşallah oğluna çok sevindim.... Sen nasılsın?

gizoşummmmmm opuyorumnanaktan

şeydacım opuyorumnanaktan

elalım opuyorumnanaktan

hoşgeldiniiiizzzzzzzzzzzz

valla gizemcim derlerya anlatılmas yaşanır öle tuhaf bi duygu insan anlatmaya kelime bulamıyorrrr......sezeryanla oldu.çok ağlamşş meleğim 10.45te o dünyaya geldi beni 12ye doğru getrdiler odaya ben gelene kadr yıkmş ortalığı benm miniğim...lkten çok ağrım oldu..emzrmekte zorlandım.bu arada hastane çantasına baya gerksz şeler koymşuzz:=)bebeğn hastane çıkışını bile hepsini gydrmemşler..kadın pedi bebeğe bez terlk vs giibi şeleri verdler...makyaj yapmaya frsat bulamıosunzki:=))))makyaj yapmaya gerk kalmıo doğmdan ıktım suratm şiş tombiş güsel böle bi güsellk gelio sanki insana:=)))))))

şeymacım yeni gördüm geçmiş olsun umarım herşey yolunda olurr yatman gerkiyorsayada hiç üzülme yat gözetim altında olursun bebeğin küçükde olsa sağlıkla gelsin hiç dert etme

aayyyyyyyy ağlarım ama yaaa :sinifsinif: çok duygulandımmmm ben de oğluşumu istiyoooommmm :asigim:

ayyyy canım yaaa annem nerde diye ağlamışmı çokkk kıyamam ona allah hiç ayırmasın yanından canımm ben tahmin ediyordum zatenn bi çok şeyin gereksiz olacağını sanki 5 yıldızlı otele gidiyoz koca bi bavul kaydirigubbakcemile3

bende istiyom oğluşumu bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

şeymacım böyle şeylere takılma artık 37. haftanın içindesin prematürileik bir durum yok okuyup morali bozma şu an doğum yaparsan sadece zayıf domuş olucak doğumdan sonrada çok çabuk büyücek sen hiç merak etme hakkında hayırlısı olsun inşallah

selamlar kızlar biz geldik
kan verdim test sonuclarını 2 den sonra alıcaz gostericez doktora inş. bir problem cıkmaz dunden beri mecnun gibiyim
seymacımm canım gecmiş olsun inş. bebişin gelişimi ilerler.. SAglıkla alırsın kucagına inş.meleginide haftalarımızı dolduracaz inş.
gözdemm Allah analı babalı buyutsun hayırlı omur versinn darısı bizim basımıza canım ellerinden ayaklarından benim içinde op oglusununopuyorumnanaktan:asigim:

gizoşummmmmmmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bulcuk inşş sorun olmazzz...ben kaçıyorum kızlarrr ancak gıder gelirim

kalemiti inşş cnm inşş sağol..

ben haber verırımmm birinize bişey olursa....dua edinnn..

gözdeeeeeeeee çokkk amaa çokk duygulandım ağlıcam şimdiii, bende kızımı istiyorum:kedi:
maşallah oğluşunaa maşallah cnmm
bekliyoz foto
sen git önce aç karnını doyur naniknanik naniknanik

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

nalancım ii çıkcak iişallah sonuçlar

naloşumm inş.. ii çıkarrr sonuçlar canımmm

yaa gözde bebeğinin fotosunu nereye yükledi:uhm:

keremim allahın izniyle bişicik olmucakkk inş. içini freah tut tatlımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…