Slmlar herkesee...çok moralim bozuk birazda heyecan var...Sabah dr gittim ve bebişimin büyümediğini gördük1 haftada 100 gr cım almış dr dedıkı hareketlerı nasıl dedım az o zmaan yatıralım seni dedi yatmak istemedim o zaman kaybederiz bebeği dedi (((((((( bebğin küçük hareketleride azssa yapacak bişey yok dedı nst çektii...Saat 1 de çağırdı tekrar doplere sokucak tekrar nst ve sonuç belli olucak dua edin naparım ben minicik doğarsa (( alttan baktı ağrım var dıe açılman yok dedi(bu arada hiç acımadı) yanımda doğuran doğurana çok fenayım çokkk...
sağol nurefşan dualarını beklıyorummm ama yatmak ıstemıyorummm....durduğu kadar dursun istiyoruma ma benım için hareeketler çok onemlıymış dr arkamdan bağırarark hep bunu hatrlattı...yatınca ızlemeye alınacak dedı....yada alıcaz bebeği dedi...
bılıyorum onu..son ay alır dedım ama almıyor 1 haftada 100 gr ne demek...7 kılo aldım
canım yatmak ıstememek değilll eğer duruyorsa dursun dıorum oda diyorkı ozmana hareketlerını ıyı takıp et dıyorr saat 1 e kadar bak dedı doplere gircem ondan sonra belli olcak nst çekılıcek bı daha yatar yatmaz hemen almıcaklar ben anlamam içimde bişey olur dıyee ızlemeye alcak hareketlerını bişey çıkarsa alıcaklar..yaşar tabı nıye yaşamasın şuan 2300 kılosuu...ama dedı bebek buyumuyorsa yapcak bişey yok..
kıslarrrr biz geldik...oğlum ve ben..şuanda yanmda dünyalar güseli anlatlmaz bir melk var kelimeler tükenio yazmaya..salı günü saat 10.45te dünyaya geldi..2950 gr.doğdğnda çok şişkoydu teyzeleri bebkler öle olrmş ama sonradan o ödem inio brasdan fotoğrafnı yollucam teyzoşları maşallh diyin ama alıntı yapmayın sizleri çok seviyorum.yazıcak anlatcak bişi bulamıorumm
selam herkese...
dün gece hiç uyumadım agrıms ancım ateşim bile cıktı. karnım asagı indi benim biraz:) bugün doktora gıdecegız bakalım
canım yazdıklarına üzülmene çok üzüldüm,
bu bahsettiğin durum,bahsettiğin kilo önemli değil ki,,
bak biz iki bebek dünyaya getiricez,1200-1300 gramlara üçüz dünyaya getirenler var,gir çoğul topiklere bak canım,
mümkün değil kilo almıyorlar bir zamandan sonra ne yapıcaz yani,niye üzülüp strese gireceksin,
benim bebekleri de 37 de alıcaklar,2500 olsalar,geçseler mükemmel olucak diye bakıyoruz,çünkü kilo alamıyorsa içerde durmasının ne anlamı olcak,
üstelik 2300 gram çok güzel bir kilo ve dedğim gibi önemli olan asla kilo değil,
önemli olan 34-35 haftalardansonra bebeğin nefes alabilme adına ciğerlerinin gelişmesi ve yine bu haftalarda kuvvetli emme refleksini kazanmış olması..
Bence doktoruna güven,alıcaz diyorlarsa da alsınlar,bilmiyorum..
sen git önce aç karnını doyur naniknanik naniknanik
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
nalancım ii çıkcak iişallah sonuçlar
naloşumm inş.. ii çıkarrr sonuçlar canımmm
yaa gözde bebeğinin fotosunu nereye yükledi:uhm:
keremim allahın izniyle bişicik olmucakkk inş. içini freah tut tatlımm
naloşum hoşgeldin opuyorumnanaktan
iyi haberlerini al da bize haber ver canım inşallah...
keremim sıkma canını .. stres de etkiler bebişini saglıkla kucagına alacaksın.cok fazla arastırma moralın bozulur.boşu boşuna.
aşk buya tebrık ederim canım darısı biizm basımıza kac gram dogdu bbeişin
naloş sonuclar iyi cıkar insaalah
gizem merhaba canım. oglusun zamanında gelsın.okudukca bızde ıstıyoruz ama bekleyelim bakalım keyıflerı ne zaman gelecek. benim sezaryan olacak
selam herkese...
dün gece hiç uyumadım agrıms ancım ateşim bile cıktı. karnım asagı indi benim biraz:) bugün doktora gıdecegız bakalım
keremim sıkma canını .. stres de etkiler bebişini saglıkla kucagına alacaksın.cok fazla arastırma moralın bozulur.boşu boşuna.
aşk buya tebrık ederim canım darısı biizm basımıza kac gram dogdu bbeişin
naloş sonuclar iyi cıkar insaalah
gizem merhaba canım. oglusun zamanında gelsın.okudukca bızde ıstıyoruz ama bekleyelim bakalım keyıflerı ne zaman gelecek. benim sezaryan olacak
etkıledı zaten ne olduysa stresten olduu allah bızı bu sterse soranlardan sorsun mınıcık yavrumun gelişimini böyle etkıledırlerr
valla gizemcim derlerya anlatılmas yaşanır öle tuhaf bi duygu insan anlatmaya kelime bulamıyorrrr......sezeryanla oldu.çok ağlamşş meleğim 10.45te o dünyaya geldi beni 12ye doğru getrdiler odaya ben gelene kadr yıkmş ortalığı benm miniğim...lkten çok ağrım oldu..emzrmekte zorlandım.bu arada hastane çantasına baya gerksz şeler koymşuzz:=)bebeğn hastane çıkışını bile hepsini gydrmemşler..kadın pedi bebeğe bez terlk vs giibi şeleri verdler...makyaj yapmaya frsat bulamıosunzki:=))))makyaj yapmaya gerk kalmıo doğmdan ıktım suratm şiş tombiş güsel böle bi güsellk gelio sanki insana:=)))))))
selamlar kızlar biz geldik
kan verdim test sonuclarını 2 den sonra alıcaz gostericez doktora inş. bir problem cıkmaz dunden beri mecnun gibiyim
seymacımm canım gecmiş olsun inş. bebişin gelişimi ilerler.. SAglıkla alırsın kucagına inş.meleginide haftalarımızı dolduracaz inş.
gözdemm Allah analı babalı buyutsun hayırlı omur versinn darısı bizim basımıza canım ellerinden ayaklarından benim içinde op oglusununopuyorumnanaktan:asigim:
gizoşummmmmmmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sen git önce aç karnını doyur naniknanik naniknanik
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
nalancım ii çıkcak iişallah sonuçlar
selam herkese...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?