2009 Ekim Anneleri

selam herkese...
dün gece hiç uyumadım agrıms ancım ateşim bile cıktı. karnım asagı indi benim biraz:) bugün doktora gıdecegız bakalım

naloşum hoşgeldin opuyorumnanaktan

iyi haberlerini al da bize haber ver canım inşallah...

bılıyorum onu..son ay alır dedım ama almıyor 1 haftada 100 gr ne demek...7 kılo aldım

canım yazdıklarına üzülmene çok üzüldüm,
bu bahsettiğin durum,bahsettiğin kilo önemli değil ki,,
bak biz iki bebek dünyaya getiricez,1200-1300 gramlara üçüz dünyaya getirenler var,gir çoğul topiklere bak canım,
mümkün değil kilo almıyorlar bir zamandan sonra ne yapıcaz yani,niye üzülüp strese gireceksin,
benim bebekleri de 37 de alıcaklar,2500 olsalar,geçseler mükemmel olucak diye bakıyoruz,çünkü kilo alamıyorsa içerde durmasının ne anlamı olcak,
üstelik 2300 gram çok güzel bir kilo ve dedğim gibi önemli olan asla kilo değil,
önemli olan 34-35 haftalardansonra bebeğin nefes alabilme adına ciğerlerinin gelişmesi ve yine bu haftalarda kuvvetli emme refleksini kazanmış olması..
Bence doktoruna güven,alıcaz diyorlarsa da alsınlar,bilmiyorum..

ayy canım gözün aydın maşallahhh meleğine ne güzel kavuştunn

nisasummm geçmiş olsun tatlımm aman bizi habersiz bırakma ttlımm kaçta dr randevunnn

selam herkese...
dün gece hiç uyumadım agrıms ancım ateşim bile cıktı. karnım asagı indi benim biraz:) bugün doktora gıdecegız bakalım

selam canım geçmiş olsun aman dikkat et kendine ve meleğine... hadi hayırlısı doktordan sonra haber bekliyosss

keremim sıkma canını .. stres de etkiler bebişini saglıkla kucagına alacaksın.cok fazla arastırma moralın bozulur.boşu boşuna.
aşk buya tebrık ederim canım darısı biizm basımıza kac gram dogdu bbeişin
naloş sonuclar iyi cıkar insaalah
gizem merhaba canım. oglusun zamanında gelsın.okudukca bızde ıstıyoruz ama bekleyelim bakalım keyıflerı ne zaman gelecek. benim sezaryan olacak

haklısın cnm dr da oyle dedi buyumuyorsa bı anlamı yokkk diretme dedii...2300 az değil ama korkum sağlıksız olması doplerde çıkar herşey hayırlısı allalhtan napalım ee annede mınıcık oğluda ...

aksam 5 gibi randevüm ..size yazarım mutlaka.umarım kilosu ıyıdır düzenli gıdyordur.çünkü ben ıkı aydır hiç kılo almadım pekde fazla birsey yemıyorum zaten.

2950 doğdu cnm...ama görsen videoya almşlar bağını felan keserlerken 4 kilo gibi:=)şiş oluolar sonra püüfff sönüolar bras yakın ve şişko halinin fotosunu koycam sizlere buraya koyayım ama alıntı yapmayalımda burdan silip bebk yerne koyars sonra yüklemeye çalışıorumm şuan.

sen git önce aç karnını doyur naniknanik naniknanik

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

nalancım ii çıkcak iişallah sonuçlar

naloşumm inş.. ii çıkarrr sonuçlar canımmm

yaa gözde bebeğinin fotosunu nereye yükledi:uhm:

keremim allahın izniyle bişicik olmucakkk inş. içini freah tut tatlımm

naloşum hoşgeldin opuyorumnanaktan

iyi haberlerini al da bize haber ver canım inşallah...

aminnn Rabbim dua olarak saysın dileklerinizi inş.:Saruboceq:

etkıledı zaten ne olduysa stresten olduu allah bızı bu sterse soranlardan sorsun mınıcık yavrumun gelişimini böyle etkıledırlerr

etkıledı zaten ne olduysa stresten olduu allah bızı bu sterse soranlardan sorsun mınıcık yavrumun gelişimini böyle etkıledırlerr

evet ne olusa stresden canım al bendende o kadar bizi bu strese sokanların hesabı sorulsun bir bir inşalllahhhh:Saruboceq:

ben oğlşumu emzireym kıslarr.emzirmessem kilosu düşüo.bolbol emzirip cumarteis gidices sarılık varmı die bakacaklar..hepnizi çok öptmm...maşallh diyin teyzeleri bize....

oyy kıyamam ağlamasınaa yerim ben onu...
gözde epidural falan olmadın demi? sezeryandan sonra hemen ayılamadına göre...

Nalancımm Allahın izniylee temiz çıkacak sonuçlarınn:Saruboceq:

sen git önce aç karnını doyur naniknanik naniknanik

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

nalancım ii çıkcak iişallah sonuçlar

aç karnımı doyurdum geldim şimdi ağlıyımmıkaydirigubbakcemile3

selam herkese...

geçmiş olsun cnm, güzel haberlerle gel inşallah doktordan...

günaydin arkadaslar naber....

ya kizlar hamileyken patlican yenirmi. icinde nikotin filanmi varmis neymis. bence yenir ama yinede bellimi olur belki bilmedigim bisiy vardir

oyyy Allahım ya masallhhh prensinee kurban olurum onu verene Allahım bizede gostersin saglıkla kucagımıza almayı inş.
41 kerede masallah masallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…