2009 Ekim Anneleri

askbuyaa maşallah canım çok tatlı meleğin Allah size sağlıkla bağışlasın inşallahh
ayrıca sende çok güzelsin hakkaten makkaj yapmana gerek yok maşalllahhh

ben oğlşumu emzireym kıslarr.emzirmessem kilosu düşüo.bolbol emzirip cumarteis gidices sarılık varmı die bakacaklar..hepnizi çok öptmm...maşallh diyin teyzeleri bize....

canim Allah anali babali saglikla büyütsün. gözün aydin bebisini almissin kucagina darisi basimiza.....

Allahım ne büyüksünn:Saruboceq: Maşallah oğluışunaa gözdee çok çirkinmiş
Ayy benim musluklar gene sukoyverdii:gitme:

günaydin arkadaslar naber....

ya kizlar hamileyken patlican yenirmi. icinde nikotin filanmi varmis neymis. bence yenir ama yinede bellimi olur belki bilmedigim bisiy vardir

eğer yenmiyosa benim için çok geç sanırım çocum şimdiden bağımlı olmuştur en sevdiğim yemek çünküü kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Günaydinnnnnnnnn ekimin güzelleri

kizlar nasilsiniz ?

gözdecim ALLAH im anne ve babasiyla saglikli büyümeyi nasip etsin yavruna opuyorumnanaktan

günaydın herkeze;
gözdecim gözünaydın maşallah oğluşunaa çok güzel ya bizim bebişlerde sağlıcakla gelir inş..

gözdecim maaşallah ikinize de
keremim 2400 çok da az bi kilo değilki... bebeği aldıkları takdirde küvez demi kalması gerekecek?

ay yerim ben kuzuyu ... maaşallah 40 bin kere...

kanala mı girmeye başladı acaba??
bilmiyorum canım. bugun öğrenecegız bakalım. insaalah ıyı bır haberle gelırım

ben oğlşumu emzireym kıslarr.emzirmessem kilosu düşüo.bolbol emzirip cumarteis gidices sarılık varmı die bakacaklar..hepnizi çok öptmm...maşallh diyin teyzeleri bize....
yarasın tatlım.. hastanede pijammımı gecelikmid aha rhat oluyor kızlar ?????

ya kizlar hamileyken patlican yenirmi. icinde nikotin filanmi varmis neymis. bence yenir ama yinede bellimi olur belki bilmedigim bisiy vardir
canım ondakı nikotin zararlıd egıl dıye bılıyorum ben ama..öyle olsun doktorlar derdi mutlaka

gözdecim git emzir çok şeker bi oğluşun var allah bağışlasınnn allah nazarlardan saklasın canım

ayhh ilk defa böle bişey duyuyorum:1shok:
yokk ne nikotini yaaa saçma bence, ben sayısız kere yedim baldırcanıcokacimcoook

Elam Allah razı olsun inş. opuyorumnanaktan
Kan verdik baharım inş. sonuclarını 2den sonra gostericez doktora ne dicek bakalımm temiz cıksın artık ben de kurtulayım su sersemlikten

eğer yenmiyosa benim için çok geç sanırım çocum şimdiden bağımlı olmuştur en sevdiğim yemek çünküü kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yenmediğini sanmıyorum. sonuçta vücudun nikotine ihtiyacı var.. önemli olan sağlıklı yoldan bunu almak... bi sorun olacaksa bizde de olur:))))))))

iii ozaman bende bugün bi musakka yapiiiimmm. ne zamandir canim cekiyodu... ayrica öyle yemeklere bende bayilirim..internette bakiiim dedim zaten hic bisi bulamadim. zararli olsa bisi cikardi illeeee sositososito

Elam Allah razı olsun inş. opuyorumnanaktan
Kan verdik baharım inş. sonuclarını 2den sonra gostericez doktora ne dicek bakalımm temiz cıksın artık ben de kurtulayım su sersemlikten

inşallah canım... allah hepimizin hamileliğinin sağlıklı bişekilde devam edip sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…