ben oğlşumu emzireym kıslarr.emzirmessem kilosu düşüo.bolbol emzirip cumarteis gidices sarılık varmı die bakacaklar..hepnizi çok öptmm...maşallh diyin teyzeleri bize....
günaydin arkadaslar naber....
ya kizlar hamileyken patlican yenirmi. icinde nikotin filanmi varmis neymis. bence yenir ama yinede bellimi olur belki bilmedigim bisiy vardir
ay yerim ben kuzuyu ... maaşallah 40 bin kere...2950 doğdu cnm...ama görsen videoya almşlar bağını felan keserlerken 4 kilo gibi:=)şiş oluolar sonra püüfff sönüolar bras yakın ve şişko halinin fotosunu koycam sizlere buraya koyayım ama alıntı yapmayalımda burdan silip bebk yerne koyars sonra yüklemeye çalışıorumm şuan.
bilmiyorum canım. bugun öğrenecegız bakalım. insaalah ıyı bır haberle gelırımkanala mı girmeye başladı acaba??
yarasın tatlım.. hastanede pijammımı gecelikmid aha rhat oluyor kızlar ?????ben oğlşumu emzireym kıslarr.emzirmessem kilosu düşüo.bolbol emzirip cumarteis gidices sarılık varmı die bakacaklar..hepnizi çok öptmm...maşallh diyin teyzeleri bize....
canım ondakı nikotin zararlıd egıl dıye bılıyorum ben ama..öyle olsun doktorlar derdi mutlakagünaydin arkadaslar naber....
ya kizlar hamileyken patlican yenirmi. icinde nikotin filanmi varmis neymis. bence yenir ama yinede bellimi olur belki bilmedigim bisiy vardir
günaydin arkadaslar naber....
eğer yenmiyosa benim için çok geç sanırım çocum şimdiden bağımlı olmuştur en sevdiğim yemek çünküü kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aç karnımı doyurdum geldim şimdi ağlıyımmıkaydirigubbakcemile3
QUOTE]
olurrr laelaelaelaelae
gözdee maşallah ya ikinizde çok güzelsiniz..rabbim nazarlardan saklasınn....oyhh bi tuhaf oldumm..
hoşbulduk cnm naberresmacım ilkaycım günaydın, hoşgeldiniz...
Elam Allah razı olsun inş. opuyorumnanaktan
Kan verdik baharım inş. sonuclarını 2den sonra gostericez doktora ne dicek bakalımm temiz cıksın artık ben de kurtulayım su sersemlikten
Elam Allah razı olsun inş. opuyorumnanaktan
Kan verdik baharım inş. sonuclarını 2den sonra gostericez doktora ne dicek bakalımm temiz cıksın artık ben de kurtulayım su sersemlikten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?