2009 Ekim Anneleri

zennure sakıncalı olsa soylerdi doktorlar bencede..insan hamile olunca herseyden korkar oluyor yaa
nisasum hayırlı haberlerle gel inş.

ilkayım hoşgeldin canım opuyorumnanaktan

patlıcan mı ama ben karnıcırıkı çok severim ve sayısız yedim yazdan beri :kedi:

gözdecim maşallah canım paşana..yerim ben onu ...aynı sana benziycek annesi bana öyle geldi...allah mutluluğunuzu bozmasın inşallah herşey yolunda devam eder...bizim için öp kokla onu...yoksa gelir ben koklarım...

kıslarr biz çıkıyoruzz son bi kaç alınacak şey var gidip onları halledelim oğluşlumla sonra tekrar geliriz şekerlerrr varmı çarşıdan bi istediğiniz bakalım opuyorumnanaktan

ilkayımm bugün işte işler bittimi ben doğurcem hahahahhhhhhhhhhhhhhhhhh

hehehehe yok kiz dur sen dogurmaaaaaaaaaa sirada ben varimmmm :sm_cool:

hadi sen git gez alis verisini yap oglusunla , yorma kendini fazla dikkat et carsida falan dogurayim deme sakin kaydirigubbakcemile3

hoşbulduk cnm naberr

nalancım inş. sonuçların güzel çıkıcakk
aminn inşallah esmacım Şeniz
inşallah canım... allah hepimizin hamileliğinin sağlıklı bişekilde devam edip sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
oyy inş. Rabbim saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin anne olmak ne kadar zormuş

tesekkür ederim kizlar hosbuldum opuyorumnanaktan

bugun doguran falan yok degilmi :))))))) ?

doguran yokmu deyince aklıma fatoş geldi ...dogum yaptımı acaba cadı

gule gule gizoşummmŞenizŞeniz

kızımcım başıyla ritmik baskılar yapıo..ayyy aşşaya mı inmeye çalışıo acabaaa..in yawrum in..düz git sapma,ama ışıklarda dur anne ewi temizlicek son hazırlıkları yapcak :)) soora geçersin karşıya:))

:)))))))))) biliyormusun az önce esimle kahvalti yaparken benimde aklima geldi , esime dedim acaba bizim fatos dogum yaptimiki hehehe esimde diyorki bizim fatos kim , dedim ask olsun daha önce söylemistim oda burda yasiyor diye , fatos bence ya hastanede ya evinde yatiyor belkide dogurdu , soy ismini bilsem bulurum onu ama soy ismini falan bilmiyorum teli de yok

:roflol:hehe otur anne oturudugun yerde bak heran cikabilirim karsina diyordur basiyor gaza galiba kaydirigubbakcemile3

zuzumm kaydirigubbakcemile3

ilkayımmm gidelim bakalımm biraz daha babamızın paralarını yiyelim demi :))opuyorumnanaktan

naloşummmmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

sırnaşık şey naniknanik .. son hazırlıklarını yaoda yaparken yorulma canım iniverir düz yoldan aşagıya :) ben cok zor iş yapıyorum .. ıkına ıkına ...

:roflol::roflol::roflol:

:roflol:hehe otur anne oturudugun yerde bak heran cikabilirim karsina diyordur basiyor gaza galiba kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3

sırnaşık şey naniknanik .. son hazırlıklarını yaoda yaparken yorulma canım iniverir düz yoldan aşagıya :) ben cok zor iş yapıyorum .. ıkına ıkına ...

kaydirigubbakcemile3 olur cücüm

:))))))) aynen az cok tanıyor eşimde topigi..
keşke bilseydik soy ismi girse arada merak ettim valla iyidir inş.

kaydirigubbakcemile3 beklesin tabee acelesi nee zilloşun :))

gizoşummmmmmmmmmmmmmm iyi gezler yorma kendinide doramıda bitanemmm opuyorumnanaktan *1000...:))) butun resim haklarını kullanmısız

Mesajınızda veya Kullanıcı imzanızda 52 adet Grafik kullandınız. Öngörülen Grafik sayısı ise 50 adettir. Lütfen geri giderek Grafik sayısını öngörülen adete indirin uyarı geldi hehehe.:)))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…