kıslarr biz çıkıyoruzz son bi kaç alınacak şey var gidip onları halledelim oğluşlumla sonra tekrar geliriz şekerlerrr varmı çarşıdan bi istediğiniz bakalım opuyorumnanaktan
ilkayımm bugün işte işler bittimi ben doğurcem hahahahhhhhhhhhhhhhhhhhh
aminn inşallah esmacım Şenizhoşbulduk cnm naberr
nalancım inş. sonuçların güzel çıkıcakk
oyy inş. Rabbim saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin anne olmak ne kadar zormuşinşallah canım... allah hepimizin hamileliğinin sağlıklı bişekilde devam edip sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
tesekkür ederim kizlar hosbuldum opuyorumnanaktan
bugun doguran falan yok degilmi :))))))) ?
aminn inşallah esmacım Şeniz
oyy inş. Rabbim saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin anne olmak ne kadar zormuş
doguran yokmu deyince aklıma fatoş geldi ...dogum yaptımı acaba cadı
gule gule gizoşummmŞenizŞeniz
kızımcım başıyla ritmik baskılar yapıo..ayyy aşşaya mı inmeye çalışıo acabaaa..in yawrum in..düz git sapma,ama ışıklarda dur anne ewi temizlicek son hazırlıkları yapcak :)) soora geçersin karşıya:))
sırnaşık şey naniknanik .. son hazırlıklarını yaoda yaparken yorulma canım iniverir düz yoldan aşagıya :) ben cok zor iş yapıyorum .. ıkına ıkına ...kızımcım başıyla ritmik baskılar yapıo..ayyy aşşaya mı inmeye çalışıo acabaaa..in yawrum in..düz git sapma,ama ışıklarda dur anne ewi temizlicek son hazırlıkları yapcak :)) soora geçersin karşıya:))
kızımcım başıyla ritmik baskılar yapıo..ayyy aşşaya mı inmeye çalışıo acabaaa..in yawrum in..düz git sapma,ama ışıklarda dur anne ewi temizlicek son hazırlıkları yapcak :)) soora geçersin karşıya:))
kaydirigubbakcemile3:roflol:hehe otur anne oturudugun yerde bak heran cikabilirim karsina diyordur basiyor gaza galiba kaydirigubbakcemile3
sırnaşık şey naniknanik .. son hazırlıklarını yaoda yaparken yorulma canım iniverir düz yoldan aşagıya :) ben cok zor iş yapıyorum .. ıkına ıkına ...
:))))))) aynen az cok tanıyor eşimde topigi..:)))))))))) biliyormusun az önce esimle kahvalti yaparken benimde aklima geldi , esime dedim acaba bizim fatos dogum yaptimiki hehehe esimde diyorki bizim fatos kim , dedim ask olsun daha önce söylemistim oda burda yasiyor diye , fatos bence ya hastanede ya evinde yatiyor belkide dogurdu , soy ismini bilsem bulurum onu ama soy ismini falan bilmiyorum teli de yok
kaydirigubbakcemile3 beklesin tabee acelesi nee zilloşun :))kızımcım başıyla ritmik baskılar yapıo..ayyy aşşaya mı inmeye çalışıo acabaaa..in yawrum in..düz git sapma,ama ışıklarda dur anne ewi temizlicek son hazırlıkları yapcak :)) soora geçersin karşıya:))
zuzumm kaydirigubbakcemile3
ilkayımmm gidelim bakalımm biraz daha babamızın paralarını yiyelim demi :))opuyorumnanaktan
naloşummmmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?