kızımcım başıyla ritmik baskılar yapıo..ayyy aşşaya mı inmeye çalışıo acabaaa..in yawrum in..düz git sapma,ama ışıklarda dur anne ewi temizlicek son hazırlıkları yapcak :)) soora geçersin karşıya:))
kaydirigubbakcemile3 beklesin tabee acelesi nee zilloşun :))
kaydirigubbakcemile3
zemuszemusdelüü zuzummopuyorumnanaktan
zuzum en delüsün kuşum heeee kaydirigubbakcemile3
ay ne güzel dışarı çıkıp gezebiliyorsunuz,bi ikiz annesi arkadaşımız doğum yaptı,bana çok yakın ama,ben koltuktan bile kalkamıyorum yaaaa,çooook ağırlaştııım çooookk:kedi:,
maşallah size,
sırnaşık şey
otur tebi kıs bikaç gün soora çıkartcan :))
askbuya masallah ikinizede
hee zuzu siparisle oluoya bu isler:hulya:
ayyy gorumcem aradi.yok bi arkadasi dogurmusta 20 kg almista.1 ay sonra gormuste kizi taniyamamista cok kilo almismis aaaaaaaaalaelaelaelaelae
ayy bu görümcelerin hepsi aynı herhalde bizimkide dün aksam cok şiştim dev anası gibi oldum bu ne yaa diorum tabe 20 25kilo almadın ya konus die bide daha yeni 19 hatun büyük olsa neler diecek acabaklava:
eevett bana benzıyecek demmekki benim gibi güzel olacak dogurduktan sonra yıne gelır güzelliğim deseydin.benim gorumce sehir disinda.bikac ay once gordu beni.kiz bebek annenin guzelligini alirmis sende de oyle olmus dedi bana patavatsizzzzzklava:
benim gorumce sehir disinda.bikac ay once gordu beni.kiz bebek annenin guzelligini alirmis sende de oyle olmus dedi bana patavatsizzzzzklava:
eh pes yani ne istiolar bizden hamiş hamiş yaaa
allahtan bizimki benden küçük olunca susturabiliorum kayınpeder yanımızda diilse yoksa hemen kızını koruo kacık adam görümceden büyük olmanın nimetlerinden faydalanıorum ama hatun sımarıgın önde gideni herkese begendigi yerden konuşmaya alışmış bana da yapcaanı sandı amaaa yemedi delikafaduldenlülülülülülü
2gündür hareket çok aza indi minnoşumun hemen hemen hiç hissetmiorum normalde pek kıpır kıpırdı
çok telaşladındım randevu istedim yer fln yok ama araya sıkıtırcaklar ben bi bakayım fena içim sıkıldı
cnm benim bende gecen öyle düşünüyordum... doktora gittim. hareketlendi.2gündür hareket çok aza indi minnoşumun hemen hemen hiç hissetmiorum normalde pek kıpır kıpırdı
çok telaşladındım randevu istedim yer fln yok ama araya sıkıtırcaklar ben bi bakayım fena içim sıkıldı
2gündür hareket çok aza indi minnoşumun hemen hemen hiç hissetmiorum normalde pek kıpır kıpırdı
eevett bana benzıyecek demmekki benim gibi güzel olacak dogurduktan sonra yıne gelır güzelliğim deseydin.
ver agzinin payini valla :1closedeyes: bravo alkisalkisalkis
benimki bende 1.5 yas buyuk.herseyi ben bilirim havasinda :dilcikar:
anam büyük olsa hiç çekemezdim hele su halimle yüksek ihtimalle görüşmüo falan olurduk 6 yas var aramızda ama kapris kompleks ne ararsan yaptı hamileliğe kadar hamile oldugumu ögrendim cektim kenara artık seni çekemem ceki düzen ver kendine dogmamış yegenine zarar veriosun dedim benden iisi yok o günden beri bilsem daha önce yapardım onu istiomuş:roflol: :roflol:
selam kızlar nasılsınız? çok sıkılıyom gene ben.dısarı cıksam cıkamıyom iki adımda yoruluyom rahatsız oluyom.evde oturmaktan da bıktım valla rutin işlerden sıkıldım. bide cok korkuyom dısarı cıkarsam doğururum dıye :)
oo sen en iyisini yapmışınnn kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?