2009 Ekim Anneleri

delüü zuzummopuyorumnanaktan
ben çıkıyorum kızlar arkadaşım gelcek biraz dolaşmaya çıkcaz, öpüyoruz sizleriopuyorumnanaktan

zuzum en delüsün kuşum heeee kaydirigubbakcemile3

ay ne güzel dışarı çıkıp gezebiliyorsunuz,bi ikiz annesi arkadaşımız doğum yaptı,bana çok yakın ama,ben koltuktan bile kalkamıyorum yaaaa,çooook ağırlaştııım çooookk:kedi:,
maşallah size,

selam kızlar nasılsınız? çok sıkılıyom gene ben. dısarı cıksam cıkamıyom iki adımda yoruluyom rahatsız oluyom.evde oturmaktan da bıktım valla rutin işlerden sıkıldım. bide cok korkuyom dısarı cıkarsam doğururum dıye :)

tünaydın güzel annişler ne kadar ceneniz düşmüş sabahtan beri oku oku bitmedi

gözdecim masallah bebişine canım allah nazarlardan saklasın cok tatlıııı bende kızımı istiorum yaa

askbuya masallah ikinizede
hee zuzu siparisle oluoya bu isler:hulya:
ayyy gorumcem aradi.yok bi arkadasi dogurmusta 20 kg almista.1 ay sonra gormuste kizi taniyamamista cok kilo almismis aaaaaaaaalaelaelaelaelae

askbuya masallah ikinizede
hee zuzu siparisle oluoya bu isler:hulya:
ayyy gorumcem aradi.yok bi arkadasi dogurmusta 20 kg almista.1 ay sonra gormuste kizi taniyamamista cok kilo almismis aaaaaaaaalaelaelaelaelae

ayy bu görümcelerin hepsi aynı herhalde bizimkide dün aksam cok şiştim dev anası gibi oldum bu ne yaa diorum tabe 20 25kilo almadın ya konus die bide daha yeni 19 hatun büyük olsa neler diecek acabaklava:

ayy bu görümcelerin hepsi aynı herhalde bizimkide dün aksam cok şiştim dev anası gibi oldum bu ne yaa diorum tabe 20 25kilo almadın ya konus die bide daha yeni 19 hatun büyük olsa neler diecek acabaklava:

benim gorumce sehir disinda.bikac ay once gordu beni.kiz bebek annenin guzelligini alirmis sende de oyle olmus dedi bana patavatsizzzzz klava:

2gündür hareket çok aza indi minnoşumun hemen hemen hiç hissetmiorum normalde pek kıpır kıpırdı
çok telaşladındım randevu istedim yer fln yok ama araya sıkıtırcaklar ben bi bakayım fena içim sıkıldı

benim gorumce sehir disinda.bikac ay once gordu beni.kiz bebek annenin guzelligini alirmis sende de oyle olmus dedi bana patavatsizzzzz klava:
eevett bana benzıyecek demmekki benim gibi güzel olacak dogurduktan sonra yıne gelır güzelliğim deseydin.

eh pes yani ne istiolar bizden hamiş hamiş yaaa

allahtan bizimki benden küçük olunca susturabiliorum kayınpeder yanımızda diilse yoksa hemen kızını koruo kacık adam görümceden büyük olmanın nimetlerinden faydalanıorum ama hatun sımarıgın önde gideni herkese begendigi yerden konuşmaya alışmış bana da yapcaanı sandı amaaa yemedi delikafaduldenlülülülülülü

ver agzinin payini valla :1closedeyes: bravo alkisalkisalkis
benimki bende 1.5 yas buyuk.herseyi ben bilirim havasinda :dilcikar:

canım son ayda daha az hissedilmesi normalmiş hareketlerin ama sakın ihmal etme git dr a içini ferah tut belki cidden son ayda yeri kalmadıından öledir iyi haberlerle gel inşallah:Saruboceq:

cnm benim bende gecen öyle düşünüyordum... doktora gittim. hareketlendi.

insallah bisi yoktur.
eevett bana benzıyecek demmekki benim gibi güzel olacak dogurduktan sonra yıne gelır güzelliğim deseydin.

demedim walla o kendine baksin haspam :dilcikar:

ver agzinin payini valla :1closedeyes: bravo alkisalkisalkis
benimki bende 1.5 yas buyuk.herseyi ben bilirim havasinda :dilcikar:

anam büyük olsa hiç çekemezdim hele su halimle yüksek ihtimalle görüşmüo falan olurduk 6 yas var aramızda ama kapris kompleks ne ararsan yaptı hamileliğe kadar hamile oldugumu ögrendim cektim kenara artık seni çekemem ceki düzen ver kendine dogmamış yegenine zarar veriosun dedim benden iisi yok o günden beri bilsem daha önce yapardım onu istiomuş:roflol: :roflol:

oo sen en iyisini yapmışınnn kaydirigubbakcemile3

relax cücümm dourmassın olmas bvişiy..accık gez de temiz hawa all

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…