2009 Ekim Anneleri

aybikecim sıkma canını son haftalarda hareketr azalıyo biliyosun... inşallah bişey yoktu kuzucuğunun

hee zuzu siparisle oluoya bu isler:hulya:
naniknanik

benim gorumce sehir disinda.bikac ay once gordu beni.kiz bebek annenin guzelligini alirmis sende de oyle olmus dedi bana patavatsizzzzz klava:
kaydirigubbakcemile3 ay çok edepsismişş kaydirigubbakcemile3

aybikcim çokmu üzüldün buaralar bişiylere..yada aç filan gezmiosun dimi güzel yiyosun?? en iisi git tabi doktora içimiz rahatlasınn

benimkiylede başım belada;
bebiş gelicek kaynanam bizde olucak diyee evini taşıdıı hemde 2 sokak arkama ve kınamak isteemiyorum ama çok yaramaz bir oğlu var geldiklerinde deli edyolar beni çocuğun elini sürmediği şey yok. bu halimle bide onlarla uğraşıyorum.off off yaramı deştiniz..ama yüz vermicemm kararlıyım

bende görümce yok allahtan eltim var oda baya büyük benden iki çocuğu var çok resmiyiz yılda taş çatlasa 2 defa görüşüoz tesadüf odazemuszemus

aybike en iyisinii yapmışsın git bakalımm için rahatlar cnm..hem bebk hareketleri azaldığında doktorlar gelin diyoo ihmal etmeyelim.

kızlar son haftalardayız temizliğe salıp kendinzie ve bebişlere zarar vermeyin. heleki tül asmaya falan asla kalkmayın. çok uzanarak iş yapmayın... kaldı şurda aşşağı yukarı 4 hafta... gerekirse ev 4 hafta pis olsun

aynen tüllerimi çıkarttırdım yıkıcam ütülücem güyaa ama nerdeeee bakşıyoz sadece işlerlemafoldumben

aynı dert bende de var canım.tülleri yıkakayım bebek doğmadan diyorum tozları çıksın diye ama hiç bişey yapasım yok.

zor işler kocişe ait zaten kaydirigubbakcemile3
hoş ben yapcam dediğim kolay işleride yapmıyorum öylece duruyolar

valla bende en cok ondan tırsıom kendi basıma bimutfak dolaplarının kapaklarını silcem rutin işler hariç gerisini ellemicem dursun öle napiim

sorma canım senin 4 hafta var benim 2 hafta.her an bekliyoruz artık.ama işte bebeğin yatacağı odanın yani yatak odamızın tüllerini yıkamak lazım koca yaz yıkanmadı.toz olmuştur.bebeğe zarar vermesin.napalım artık kociş çıkaracak ben yıkayacam o geri takacak.benim oralara çıkacak halim yok zati.

heh işte bende yatak odamınkilerri çıakrttım ama bugun yapamıcam birazdan anneme gidicem zaten artık yarına kaldı bu iş

ben de yıkıcam tülleri ama kendim asmam..akşam yıkarım kocim asar..zaten kirlenmedi bile bi salonu bi de berramın odasını yıkıcam..diğerleri hem yeni yıkandı sayılır hem de kırmızı filan belli olmas:)))

gözdecim maşallah sana ve oğluşuna nasılda yakışıklı çok canlar yakacakkk yaramaz......

ben de ayın 30 unda kadın almayı düşünüyorum o zaman yıkarım perdeleri....tabi nil bi bomba yapıp o tarihten önce gelmezse.... yoksa patates olurum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…