2gündür hareket çok aza indi minnoşumun hemen hemen hiç hissetmiorum normalde pek kıpır kıpırdı
çok telaşladındım randevu istedim yer fln yok ama araya sıkıtırcaklar ben bi bakayım fena içim sıkıldı
naniknanikhee zuzu siparisle oluoya bu isler:hulya:
kaydirigubbakcemile3 ay çok edepsismişş kaydirigubbakcemile3benim gorumce sehir disinda.bikac ay once gordu beni.kiz bebek annenin guzelligini alirmis sende de oyle olmus dedi bana patavatsizzzzzklava:
aybikcim çokmu üzüldün buaralar bişiylere..yada aç filan gezmiosun dimi güzel yiyosun?? en iisi git tabi doktora içimiz rahatlasınn2gündür hareket çok aza indi minnoşumun hemen hemen hiç hissetmiorum normalde pek kıpır kıpırdı
çok telaşladındım randevu istedim yer fln yok ama araya sıkıtırcaklar ben bi bakayım fena içim sıkıldı
kızlar merhaba. görümce dedikoduları almış başını gitmiş.
ufff temizlik yapmam lasım ammmaaaa bi yeremi kaldırasım yok yaf
aynen tüllerimi çıkarttırdım yıkıcam ütülücem güyaa ama nerdeeee bakşıyoz sadece işlerlemafoldumben
aynen tüllerimi çıkarttırdım yıkıcam ütülücem güyaa ama nerdeeee bakşıyoz sadece işlerlemafoldumben
kızlar son haftalardayız temizliğe salıp kendinzie ve bebişlere zarar vermeyin. heleki tül asmaya falan asla kalkmayın. çok uzanarak iş yapmayın... kaldı şurda aşşağı yukarı 4 hafta... gerekirse ev 4 hafta pis olsun
kızlar son haftalardayız temizliğe salıp kendinzie ve bebişlere zarar vermeyin. heleki tül asmaya falan asla kalkmayın. çok uzanarak iş yapmayın... kaldı şurda aşşağı yukarı 4 hafta... gerekirse ev 4 hafta pis olsun
sorma canım senin 4 hafta var benim 2 hafta.her an bekliyoruz artık.ama işte bebeğin yatacağı odanın yani yatak odamızın tüllerini yıkamak lazım koca yaz yıkanmadı.toz olmuştur.bebeğe zarar vermesin.napalım artık kociş çıkaracak ben yıkayacam o geri takacak.benim oralara çıkacak halim yok zati.
ben de yıkıcam tülleri ama kendim asmam..akşam yıkarım kocim asar..zaten kirlenmedi bile bi salonu bi de berramın odasını yıkıcam..diğerleri hem yeni yıkandı sayılır hem de kırmızı filan belli olmas:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?