2009 Ekim Anneleri

bende canım bi yatak odamızın bide salonun tüllerini yıkicam.yavruma toz falan gelmesin.inşallah bugün yarın bayramdan önce yıkayabilirsem.olmazsa akşam çıkarsın eşim makinaya atarım.geri asar.benim tüllerin ütüleme derdi yok.kırışmıyo.uzun tül yere kadar.zaten onu ütülemeye kalksam kesin ütü masasının başında doğururum.

bende kaçıyorum kızlar eczaneye gidip kan ilacımı almam lazım.sonra görüşürüz görüşene kadar kendinize iyi bakın.

ben tül perde işini hallettim şükür...
az önce bebeğimin camasırlarını yıkadım roxsyle deterjan kalıntısı kalmıs.en hafif ayarda yıkadım ondna ols agerek sımdı tekrar yıkayacagım..canım sıkıldı

benimde sürekli temizlik yapasim geliyor bu aralar. Sürekli silip süpürüyorum, tam oturuyorum bir yer daha aklima geliyor. Ne oldu bana böyle anlamiyorum. :kedi:

herkesı temızlık telası sarmıs.bnm arkadasım gelıcek gelebılırse. yada esım yapcak temızlıği ama bn gene dayanamam ona yardım edrım azcık... bayramdan sonra kadın alcam bayramda gelenım o kadar olmaz sanırım...

selam kızlar ....bu hafta pek telaşlıyım çok yazamadım ama arada girip okudum sizleri nasılsınız heycanlar son raddede galiba miniklerimiz gelmek için sabırsızlanıyo demi :ecrin_bebek: yeni doğum haberi varmı bu aradakaydirigubbakcemile2

heycan olmazmı :) heran doğurcam gıbı gelmeye basladı dısarı cıkmıyom korkudan :) sanırım en son nura doğum yapmıstı...

ben spor çanta aldım nike'tan onu bebek çantası olarak kullanacağım çok tatlı bir mavi opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…