2009 Ekim Anneleri

ben cinsiyet belli olduğu gün soluğu bebek mağazasında alıcam kaydirigubbakcemile3

Merhaba . Bende ekim 2009 anne adayıyım. Grubun böyle kaynaşmış olması çok güzel . Heyyyyy! sevgili anne adaylarımız ben de burdayımmkaydirigubbakcemile5hihoyyyt. Beni de aranıza alın lütfen. Başta bayaa sıkıntılı günler geçirdim. Mide bulantılrım hala zorluyo.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

İremcim gözün aydın canım, bende 2 nisanda 2. kontrole gideceğim 4 gözle bekliyorum tekrar görmeyi , bebişim napıyor acaba...

Teşekkür ederim canım inşallah herşey normaldir bende ilk kontrolde keseyi görmüştüm bu ikincide bebeği görmek onun canlı olduğunu hissetmek içimi rahatlattı inşallah senin de herşey yolunda gidiyordur .Hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah

hoşgeldin aramıza canım ne kadarlık hamilesin

hoşgeldin aramıza.......

evet biz puset bakmaya başladık kızlar...puset fiyatları yazın artıyormuş...haberiniz ola..

gizemcim sir ağdayla normal ağda arasındaki fark nee?
ben daha önceden makina kullanırdım ağda kuaförde ilk kez yaptırcam (

sir ağdada baya azalma oluyo tatlım ondan ben sirle aldırıyom :)))

yakışır benim hemşerime ohhh biz izmir hamişleri kokoşuz yuppi

canım aramıza hoşgeldin allah ini. hayırlısı ile meleğini kucağına almak nasip eder ...:sm_cool:

cnm hoşgeldinn.................
green olive cnm süpersinnn..inanıyorumki kendine gelmişsindir....
iremmmcim gözün aydın cnmmmm
fundacım ben bir kaç parçabişey aldım tutamıom kendimi çünkü...cinsiyetini bilmediğim için ikisinede olacak renkleri tercih ediyorum şuannn...yerimseniben
bulcuk cnm sen bir kilo almışsın şuan bende oda yok ben napıım yaa offfyerimseniben

Hoşgeldin canım aramıza senin ne kadarlık bebeğin

hoşgeldin canım allah tamamına erdirsin sen kaç haftalıksınhihoyyythihoyyyt

baktınız mı hiç bebek arabalarına?

cnm internetten fiatlarına bak istersen ama önce nsl bir araba istediğinize karar verin bence....birde hafif ve kullanışlı olması çok işe yarıyor.....
ben araba ve oto koltuğundan yırtıomm...sadece depodan çıkarmam lazımmyerimseniben

ay ne güzeeeel....keşke bende depodan çıkartıversem....offfff.her yere baktık...2 modelle indirdik.ama tam dümdüz yatmalı mı araba bilemiyorum?

ayyy ne güzel sende ankaradaynışsın...neresinden?

hoşbulduk. 10. haftama bugün girdim.Başta düşük riskim olduğu için bugünlere ulaşmak beni çok mutlu ediyor.Sea band bileziği sayesinde de yaklaşık 2 gündür kusmalarım baya azaldı. 7.8. 9. haftalar çok şiddetliydi. Bu duruma psikolojik diyenlere çok bozuluyorum yahu kim her yediğini çıkarmak ister. kim ben kusacağım ben kusacağım deyim kusar. Canınla ve bebeğinin düşük tehkikesi korkunla yaşamaya çalışdığın bu zamanlarda insanların böyle duyarsızlaşması çok kötü. Asıl bu bizi psikolojik olarak etkiliyor. Böyle sorunlarla karşılaşan oldu mu aramızda? Bide zofran kullanan varmı ilk 3 ayında?

benimde araba koltuğu almam şartt modellere bakıyorum ama hemen alışveriş yapmak istemiyorum bi cinsiyeti öğreneyim 4.ay bitiminde başlarım alışverişe işallah

AH CANIM YA NE GÜZEL insaalh bizde ogünleri görürüz.küçücük sey nasıl oynarya.mucize resmen.

gizmim bebegınle baglantılandırma zamanı gelmıs dıye düşün cokda üüzlme bebeişini etkılersın canım..ben üüzlmketne kokrtugum için balık beslemıyorum...

hosgeldın canım... sea band bileziğinin yan etkisi hiç yokmu canım?psıkolojık banada dedıler bende cok sinirlendım acıkcası ... allah büyük.takma canımkaydirigubbakcemile5

basınevlerindeyim cnm ben....sen nerdesin?arabada düz yatanlar ilk başta daha rahat oluyor.....oturamadığı içinn...yerimseniben

ana kucağıda alacağım sanırım dümdüz yatan birşeye ihtiyacım olmaz.ilk 6-7 ayanakucağında yatıyormuş.... bende çayyolundayım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…