kızlar bebek kıyafetlerini ne zaman almayı düşünüyorsunuz ben biraz alacaktım annem aldırmadı bıraksa mağazayı toplayacaktım kaydirigubbakcemile3iyi olmaz dedi sizler ne yapıyorsunuz almaya başladınızmı
İremcim gözün aydın canım, bende 2 nisanda 2. kontrole gideceğim 4 gözle bekliyorum tekrar görmeyi ,bebişim napıyor acaba...
Merhaba . Bende ekim 2009 anne adayıyım. Grubun böyle kaynaşmış olması çok güzel . Heyyyyy! sevgili anne adaylarımız ben de burdayımmkaydirigubbakcemile5hihoyyyt. Beni de aranıza alın lütfen. Başta bayaa sıkıntılı günler geçirdim. Mide bulantılrım hala zorluyo.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Merhaba . Bende ekim 2009 anne adayıyım. Grubun böyle kaynaşmış olması çok güzel . Heyyyyy! sevgili anne adaylarımız ben de burdayımmkaydirigubbakcemile5hihoyyyt. Beni de aranıza alın lütfen. Başta bayaa sıkıntılı günler geçirdim. Mide bulantılrım hala zorluyo.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
kızlar bebek kıyafetlerini ne zaman almayı düşünüyorsunuz ben biraz alacaktım annem aldırmadı bıraksa mağazayı toplayacaktım kaydirigubbakcemile3iyi olmaz dedi sizler ne yapıyorsunuz almaya başladınızmı
gizemcim sir ağdayla normal ağda arasındaki fark nee?
ben daha önceden makina kullanırdım ağda kuaförde ilk kez yaptırcam(
heyyy kızla ben geldimmmm... Hemde bomba gibii kaydirigubbakcemile5
saçlarıma katlar kestirdim. kırkmalarımı dışa dışa fönledim.. Makyajımıda eskisi gibi özenle yaptım. En güzel ve seksi kıyafetlerimi giydimmm.... Bu hamile artık ortalığı yıkıyor kaydirigubbakcemile3
ohhh bee kendime geldimm. Birdaha kendimi bırakmayacağım öyle. Sizede desteklerinizden dolayı teşekkür ediyorumm hihoyyyt hihoyyyt
Ağda konusunun üzerine gelmişim. Bende bugün sir yapacaktım. Roll on sir kullanıyorum ben. ısıtıcısıda var çok kolay oluyor. Zararlı konusuna gelince annem ananem vs. hep kadınlar bugüne kadar ağda yapmışlar. Şimdi mi zararı olacak. Ben inanmıyorum temizlik imandan gelirmiş. Hem ben jilet yaparsam doğuma kadar tarzana benzerim. Ve kimselere gösteremem utancımdan kim doğurtacak sonra beni kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Haydi öpüyorum hepinizi sevgiyle
baktınız mı hiç bebek arabalarına?
cnm internetten fiatlarına bak istersen ama önce nsl bir araba istediğinize karar verin bence....birde hafif ve kullanışlı olması çok işe yarıyor.....
ben araba ve oto koltuğundan yırtıomm...sadece depodan çıkarmam lazımmyerimseniben
cnm internetten fiatlarına bak istersen ama önce nsl bir araba istediğinize karar verin bence....birde hafif ve kullanışlı olması çok işe yarıyor.....
ben araba ve oto koltuğundan yırtıomm...sadece depodan çıkarmam lazımmyerimseniben
ayyy ne güzel sende ankaradaynışsın...neresinden?
simdi doktordan geldim ve pc basina gectim :))) bebegimizi gördük teyzleri bize el salladi :))) kipir kpir oynuyordu :))) doktor hersey yolunda dedi bu arada benim ikili testimi yapti doktor 11 haftaya baslamisiz ama testi yapti ense kalinligini bebek kipirdiyor ölceyim dedi , ölçtü 0.8 cikti gayet normal dedi kan aldilar ayrica ve kan sonucunu haftaya pazartesi gunu alacagiz , nisan 21 de tekrar randevu verdi o zamanda sirt bölgesini kontrol edecekmis yani malformasiyon varmi diye ? simdilik bu kadar
AH CANIM YA NE GÜZEL insaalh bizde ogünleri görürüz.küçücük sey nasıl oynarya.mucize resmen.ense kalinligi _ 2 den asagi olursa doktor o zaman trizonomie yani anarmol bir durum olur dedi degilse her sey normal gider aldiginiz sonuc sonraki haftalar degismez dedi , benimkisi 0.8 cikti 11 hata itibariyle , simdi kan sonucunu bekleyecegiz ilk ben gectim testen beklemiyordum bugun yapacagini ama yapti
gizmim bebegınle baglantılandırma zamanı gelmıs dıye düşün cokda üüzlme bebeişini etkılersın canım..ben üüzlmketne kokrtugum için balık beslemıyorum...günaydın kızlar balığım galiba eve bir bebek geleceğini anladı ve 1 senedir durduğu yerinden intihar etmiş sabah ölüsünü buldum çook mutsuzum betam her anımızda yanımızdaydı halbukisenağlama senağlama senağlama
hosgeldın canım... sea band bileziğinin yan etkisi hiç yokmu canım?psıkolojık banada dedıler bende cok sinirlendım acıkcası ... allah büyük.takma canımkaydirigubbakcemile5hoşbulduk. 10. haftama bugün girdim.Başta düşük riskim olduğu için bugünlere ulaşmak beni çok mutlu ediyor.Sea band bileziği sayesinde de yaklaşık 2 gündür kusmalarım baya azaldı. 7.8. 9. haftalar çok şiddetliydi. Bu duruma psikolojik diyenlere çok bozuluyorum yahu kim her yediğini çıkarmak ister. kim ben kusacağım ben kusacağım deyim kusar. Canınla ve bebeğinin düşük tehkikesi korkunla yaşamaya çalışdığın bu zamanlarda insanların böyle duyarsızlaşması çok kötü. Asıl bu bizi psikolojik olarak etkiliyor. Böyle sorunlarla karşılaşan oldu mu aramızda? Bide zofran kullanan varmı ilk 3 ayında?
basınevlerindeyim cnm ben....sen nerdesin?arabada düz yatanlar ilk başta daha rahat oluyor.....oturamadığı içinn...yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?