2009 Ekim Anneleri

arzucum hoşgeldinn şekerc,immm

zeynepcimm sağlıcakla al kucağına inş. Hayırlı haberlerle gel şeker doktordan bizimde yarın doktor randevumuz var

hoşbulduk gizoşummm

zeynepcim hayırlısı hadi kızını göreceksin ne güzel opuyorumnanaktan iyi haberlerle gel

merhaba zeynepciğim hayırlısıyla güzel haberler alırsın inşş cnmm sağlıkla gelsin kızımız opuyorumnanaktan

saolun teyzeleri inşallah iyi haberlerle geliriz...gizemcim inşallah senin paşanda iyidir...

kıslar bişey soracam szi pişik kremini ne marka aldınız szice chicco mu sebamed mi daha ii?

bende nivea aldım canım..

yaa seldus ben kızıma kaşık falan almadım gereklimi diyosunuz alsammıki?
O zaman tabağını falanda almak gerekir dimi? Ne marka önerirsiniz?

kız ne kaşığı daha onlar yemek yiyebilmeleri için en az 6 ay geçmesi lazım...

herseyi simdiden alirsaniz ilerde hic bise alma keyfini yasayamicaksiniz biraz relax olun ilerde bebeklerinizle cikar alirisiniz bence

kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

bende almadım canım kaşık filan....ilk dönemler çok gerekli değil çünküüüyerimseniben
:

Şeniz

saolun teyzeleri inşallah iyi haberlerle geliriz...gizemcim inşallah senin paşanda iyidir...

bende nivea aldım canım..

kız ne kaşığı daha onlar yemek yiyebilmeleri için en az 6 ay geçmesi lazım...

kuşum bende öle düşündüğüm için almadım zaten....
ama seldus ilk doğunca ememezse en azından anne sütünü sağıp biberon yerine kaşıkla vermek iyi olur demişte ondan sordumyerimseniben

arkadaslar kasık yemek için deil yaffff...olurda bebek ememezse falan sütü sağıp vermek için...bana öle dediler ben de ladım bi tane...

selam kızlar.. bu aksam epey varız burada ne güzel..
ben doktora gıttım bugun ama bebişimi tam göremedım. çünkü
fenalalaştım
yatınca.doktor bır sure oturarark baktı.suyu beyaza dönmüş dogum yakınlasıyor dedi.12 sonra gıdecegım gün vereck tabii bu arad suyun gelırse hemen ara dedi cok korktum ..melegim 2950 olmus.zayıf dıye üüzlüyordum ama normal dedi.

arkadaslar kasık yemek için deil yaffff...olurda bebek ememezse falan sütü sağıp vermek için...bana öle dediler ben de ladım bi tane...

canım emmesede ememsi için zorla bir emmez iki emmez üçüncüde emecek mecburen....ilk gelen süt bebek için çok önemlii....bence emmiyecek olursa zorla emzirmeye çalışşşyerimseniben

selam anneler..... nasılsınız bakalım.

ya herkes bana göbeeen aşşağıya inmiş sanki diyo.. korkmaya başladımmm

maşallah kuzuna canımdaha ne olsun kilosu ii iştekaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun cnm:teselli:
maşallah bebişine

selam anneler..... nasılsınız bakalım.

ya herkes bana göbeeen aşşağıya inmiş sanki diyo.. korkmaya başladımmm

yaa banada öle diyo herkes:kedi:

canım geçmiş olsun yaaa anacım erken mi gelecek sağlıkla gelsin opuyorumnanaktan

geçmiş olsun...........maşallah canım bebişine 3 kg yaklaşmışşş

arkadaslar eninde sonunda göbeklerin asagya inmesi basliyacakti bu normal :) ilkin asag incek sonra sancilancaz sonra su gelcek sonra bebek:)))))))) insallllllaaahhhhh

maşallah canım bebeğine daha ne olsun benimki bu hafta o kadar olsa öpüp başıma koyucam...

kızlarben pek yemıyorum öyle olunca psikolojik olarak sanırım bebekte beslenemıyormus gibi zayıfmış gibi gelıyor doktor hemen tansıyon oynuyor sezayyana nasıl gırceksın dedi. yatınca fenalasıyorum.serumu önden baglayalım sana dedi

arzucumm canım mina bebede sevi bebenin kola takılan olanı bu diğeri çok büyük vede pahallı a.s.

nisasummm tatlımmm sağlıcakla gelsin meleğinn canım maşallah kocaman olmuş kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…