selam anneler..... nasılsınız bakalım.
ya herkes bana göbeeen aşşağıya inmiş sanki diyo.. korkmaya başladımmm
canım geçmiş olsun yaaa anacım erken mi gelecek sağlıkla gelsin opuyorumnanaktan
kızlarben pek yemıyorum öyle olunca psikolojik olarak sanırım bebekte beslenemıyormus gibi zayıfmış gibi gelıyordoktor hemen tansıyon oynuyor sezayyana nasıl gırceksın dedi. yatınca fenalasıyorum.serumu önden baglayalım sana dedi
arkadaslar eninde sonunda göbeklerin asagya inmesi basliyacakti bu normal :) ilkin asag incek sonra sancilancaz sonra su gelcek sonra bebek:)))))))) insallllllaaahhhhh
maşallah canım bebeğine daha ne olsun benimki bu hafta o kadar olsa öpüp başıma koyucam...
slm canım...eh işte canım ii sayılırım benn ama barış çok iyi çok hareketli maşallah...gündüzleri uyuyor akşamları kuduruyorrtabi hiç düşünmüo beyfendi annem endişeleniyordur hareket ediim die...:1rolleyes:neseki akşamları kudurunca rahatlıyorummmmmm:1rolleyes:
ya kızlar ben suyum gelcek diye korkmuyom...keşke suyum gelse de doğuma öyle gitsemopuyorumnanaktan o heyecanı yaşamak istiyorum ben..ilk gebeliğimde planlı sezeryan oldum..bi uyandım bebeğim yanımdaydı..bi de genel anestezi olmuştum..
bu sefer sadece belden aşağısı uyuşturulsun ve ben bebeğimi göreyim istiyorum..ve keşke suyum gelse de öyle gitsem hastaneyeopuyorumnanaktantabi zmanında gelsin suyum daha diildelikafadulden
maşallah canım bebeğine daha ne olsun benimki bu hafta o kadar olsa öpüp başıma koyucam...
ya kızlar ben suyum gelcek diye korkmuyom...keşke suyum gelse de doğuma öyle gitsemopuyorumnanaktan o heyecanı yaşamak istiyorum ben..ilk gebeliğimde planlı sezeryan oldum..bi uyandım bebeğim yanımdaydı..bi de genel anestezi olmuştum..
bu sefer sadece belden aşağısı uyuşturulsun ve ben bebeğimi göreyim istiyorum..ve keşke suyum gelse de öyle gitsem hastaneyeopuyorumnanaktantabi zmanında gelsin suyum daha diildelikafadulden
arkadaslar eninde sonunda göbeklerin asagya inmesi basliyacakti bu normal :) ilkin asag incek sonra sancilancaz sonra su gelcek sonra bebek:)))))))) insallllllaaahhhhh
elacım sen 37+3 tesin seninki normal..:) ben daha 35+6 yım... 10 gün var aramızda
ooohhh maaşallah niloş da bu aralar baya hareketli ama ben yataktan kalkmadan hareket etmiyo gece de hiç hissettirecek kadar hareket etmiyo... sanki gece gündüz ayrımını yapıyoı gibi:)))))
inşallah sancılanırım ağrılardan anlarım yada suyum gelirde doğum başladı deyip hastaneye gideriz, bazen karnım çok sertleşiyo toplanıyo çok tırsıyom, şu 10 dakkada 3 kasılma olayı beni kasıyo ya anlamassam diye-tatlicadiarzu-
olsun cicim Allah hayırlısını versin benimki yeni inmedi yaklaşık 1 haftadır falan herkes sölüyo aynı şeyi, karın iner inmez doğum olmuyo yani ferah tut içiniyerimseniben
slm canım...eh işte canım ii sayılırım benn ama barış çok iyi çok hareketli maşallah...gündüzleri uyuyor akşamları kuduruyorrtabi hiç düşünmüo beyfendi annem endişeleniyordur hareket ediim die...:1rolleyes:neseki akşamları kudurunca rahatlıyorummmmmm:1rolleyes:
canım nefes almakta güçlük cekıyorum.sonra ter gelıyor sonr a mıdem bulanıyoır.kalkınca hemen gecıyor ama tansıyon dedi doktor sonra baktı normal cıktı bıranda oynadı sanırım.yok hayatım bebeğin gayet iyi...tansiyonunmu düşüyor..sırt üstü yatınca bende kötü oluyorum...off yarın nst de var inşallah 20 dk da biter...
bende hiç suyun gelmesini yaşamadım canım benimde ilki sezeryandı ama bu sefer epidural olup o anı birazda olsa yaşamak istiyorum..tabi korkudan bayılmazsam...
e iyi bari. sen doğurunca görecez bakalım ne kadar zaman sonra doğum oluyomuşşş. ona göre süre belirlerim kendime:)))))))
kısslar belim çok ağırıyor ben biraz uzanayım bakalım şimdilik iyi geceler a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?