2009 Ekim Anneleri

ana kucağıda alacağım sanırım dümdüz yatan birşeye ihtiyacım olmaz.ilk 6-7 ayanakucağında yatıyormuş.... bende çayyolundayım canım

ana kucağı değilde şimdi isimleride ne bilmiyorumki böyle hem mama sandalyesi oluo y hem ana kucağı çok cici görntüsü bi tane alıp iki iş birden yani yer kaplama açısından iyi onarı tavsiye ederim

Hayır yok. fiyatıda çok uygun kargoyla birlikte 30'a maloldu. 1 gün sonrada elimizdeydi. Psikolojik diyenlere bide bilezikten söz etsek tam psikolojik vakaya dönücek adımız kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı. Valla kızgınlığımdan çekin bigün de görün diyorum.

kafam çok karıştı zaten bu puset konusunda....ama fiyatlar artacak diye alayım diyorum...hepsi birarada almak zorlar diye büyük parçaları yavaş yavaş alayım diyorum..

parca parca almak zorlamaz ama ben bu kadar erken almaya korkuyorum nedense.. bırazdaha bekleyecegım almak için ... fıyatlar cok artmaz sanırım..en azından 4 ay falan olsun

kafam çok karıştı zaten bu puset konusunda....ama fiyatlar artacak diye alayım diyorum...hepsi birarada almak zorlar diye büyük parçaları yavaş yavaş alayım diyorum..

evet maddi açıdan almak lazım önceden ama bende iyice emin olayım göreyim şöyle büyümüşmü içimde öyle aayım diyorum ama içimde gitmiyo değil bebek eşyalarına

:CüvCüv: güzel hamişler herkes giitti sanırım.... bende cıkaym..hoscakalın

ben ilk öğrendiğimde beyaz ve krem olmak şartıyla bi kaç şey aldım bir iki oyuncak aldım bide ayakkabı aldım ilk adım ayakkabısı beyaz aldım ama daha bişi almıyorum sadece bakıoruz eşimle öle çıktığımızda fikir olsun die bende hem ana kucağı hem oto koltuğu olarak kullanılanlardan almayı düşünüyorum ama bi iyice büyüsün büyük şeyleri o zaman alıcam cinsiyeti belli olunca alırım yine ufak tefek şeylerde ama allahım korusun bişi olursa ben dayanamam erken doğma riski filan biliorum bunlar kötü şeyler ama herşeyi düşünmek lazım 7. ayında meleğimin büyük olarak herşeyini alıcam ama o zamandan önce almam die düşünüyorum sonuçta herşey insan oğlu için

hayatım boyunca evlenim çatır çatır doğurcam dedim durdum evlendim 3 aylık evliylen çocuğumuzun normal yolla olma olasılığının pekte olmadığını öğrendim o günden beri sürekli tedavideyiz eşim ameliyat filan oldu ben bir sürü işlemden geçtim yani herşey bizim için normal doğurmam bile önerilmio sezeryan olmak zorunda

üzmek değil amacım sizleri bazen insan doluyo sizle paylaşmak istedim sadece

kızlar bende şimdi almak istemiyorum ilk bebeğimi kaybedince sonra üzülmek istemiyorum zaten ekimde doğum yapmayacakmıyız bebeği ilk zamanlar dışarı çıkaramıyoruz o arada kız geliyor zaten doğumdan sonra bile alabilirim arabayı 5-6 aylık olduktan sonra almaya başlıyacağım birde bebeğim için kumbara aldım şimdiden dolduruyorum ne var ne yok gamyoncuiremsukaydirigubbakcemile2 onunla bile alırım arabasını bebeğimin alınacak konusunda hiç düşünmüyorum sanki her ay bir şey alıyor gibi bir köşe koyarım ondan sonra toplu alırım

Selam kızlar. Puset ve araç koltuğunu hafta sonu biraz araştırdım ben. Erken ama bilgi edinmek lazım en azından. 13 kg. a kadar kullanılan araç koltukları aynı zamanda ana kucağı vazifesi görüyormuş. Pusete de monte edebiliyorsunuz. elinize alıp her yere götürebiliyorsunuz. Ben acaba gerek var mı diye düşündüm önce ama, ya 13 kg. ya kadar arabaya bindirmeyeceksiniz bebeğinizi ya da bunu almak mecburi. Sanırım bununla ilgili cezai müeyyide de getirilecekmiş yakında. Çok da mantıklı zira dik durumdakiler küçük bebeklerin sırtını destekleyemiyor. Sonra da inşallah büyüğüne geçilecek . Her mağazada var mı bilmiyorum ama, benim gittiğim mağazada Mayıs' ta bebek şenliği oluyormuş. Ben onu takip etmeyi düşünüyorum. Ayrıca aynı marka aynı modelin geçen sezon renkleri çok ciddi fiyat farkıyla daha ucuza alınabiliyor, marka farketmez. Aklınızda olsun.

MERHABA hamisler ben geldimm..ilkaycigim gozun aydin..

Angelsounds Hamile Anne Bebek Kalp Atışı Dinleme El Dopleri - ANASAYFA canim bu siteye bakarsan urun degisik ben etrafimda kullanan gormedim netten buldum siteyi.

mehaycım merhaba cnm bende ondan çok korkuyorum yaaa benim 2 dayımın kızıda bu zamnlarda bebişlerinin kalbi durmuştu.. bende endişeleniyorum ve hiç belirtiside yok kanama falanda olmuyorr (((((

ELALI kisisel temizligi koluk alti ve genital bolgeyi doktor eldiveni ile kopararak yapiyorum tuyleri azaltiyormus annem tanidiklarim memnunlar tuyleri epey azalmis bende yeni basladim ,jilet iyice arttirdi.

gunhas hosgeldin.benimde 7. ve 8.hafta cok siddetliydi 9.hafta azalmaya basladi cok sukur.arkdaslarim psikolojik oldugunu dusunuyorlardi ama halimi gorunce beni anlamaya basladilar.onun disinda "BEBEGE IYI BAK" lafi beni sinirlendirmeye basladi ben kendimde degilim kendime bakacak halim yok, ustune bebege iyi bak demiyorlarmi sinirleniyorum .zaten yapabilecegim birsey de yok ki!ya birde Allah korusun yarin obur gun bebege birsey olsa BEBEGE IYI BAKAMADI diyeceklerini dusunuyorum!valla iyi niyetle bile soyleyen olsa artik bu laf bende batmaya basladi.

[

hollandadaki turklerde cok yaygin arac koltugu cok rahat kizlar bebisi koyuyorsun icine rahat rahat uyuyor zaten hollandada kesinlikle bebegi arac koltuguna koymak zorundasin bir yere giddeceginizde cok rahatlik oluyor biraz agir ama bebisi oraya buraya yatirma derdi yok benim kafama yatti tavsiye ederim.

tatlim ya sen ne guzel tedavinden guzel sonuc almissin ins. Allah kucagina almayida nasip etsin.
teyzem senelerce ugrasti ama nafile olmayinca olmuyor vardir bundada bir hayir ama zor gercekten Allah kimseye arattirmasin.
haberlerde cikiyor ya bazen bebegini olduren cani kadinlar (anne bile demek istemiyorum)yada evlatlarini onlar gibi lere bu nimetin verilmesi teyzem gibilerinde cocuk cocuk diye yanmasi bizi uzuyor ama TAKDIRI ILAHI imtihan dunyasi iste...

hayatım boyunca evlenim çatır çatır doğurcam dedim durdum evlendim 3 aylık evliylen çocuğumuzun normal yolla olma olasılığının pekte olmadığını öğrendim o günden beri sürekli tedavideyiz eşim ameliyat filan oldu ben bir sürü işlemden geçtim yani herşey bizim için normal doğurmam bile önerilmio sezeryan olmak zorunda

üzmek değil amacım sizleri bazen insan doluyo sizle paylaşmak istedim sadece[/QUOTE]

rrose ve funda, geçmişte yaşadığınız sıkıntılar için üzüldüm kızlar. herşey güzel olacak umarım bundan sonra .. bebekleriniz sizlere bu yaşadıklarınızı unutturacak.. hepimiz bebeklerimizi Allah' a emanet ettik, hiçbirimizi üzmesin inşallah..
ben de alışveriş için beklemekten yana olanlardanım ama bilgi toplamaya çalışıyorum. seçenek çok ve insanın aklı karışıyor. hem vakit ilerledikçe hediyeler gelecektir yavaş yavaş. benimkiler başladı :)).
Bu arada ben de '' bebişe iyi bak'' lafına takılmış durumdayım. hah hah şaka bir yana, beni daha eskiden tanıyorsunuz ben daha önemliyim falan diyorum D

rrose canım benim üzülme artık bak Allah sonunda seni hayallerine kavuşturdu ve anne adayısın artık Allah hepimize ve bebeklerimize sağlık sıhhat versin sonuna kadar herşey iyi gidecek hep olumlu düşün lütfen moralini bozma hiçbir zaman, hepimizin hayalleri var ve eninde sonunda Allah çok istediğimiz şeyleri bize nasip ediyor.:CüvCüv:a.s.

canım kesinlikle bakmakta fayda var bak ona katılıyorum çünkü fikrin oluyo bide bebeklerimizi henüz hissedemediğimiz bu dönemde bakarak mağazalara heycanlanmak çok güzel bir duygu şu dediğin mağazayı söylesen bende merak ettim bak mayısa cinsiyet belli olcak belki tulum filan gibi bişiler alınabilir

skm arkadaşlar valla ben bebeğimin bir çok şeyini aldım odası bile hazır yanlış belki ama tutamıyoruz kendimizi o kadar güzel şeylerki ilk doğduğunda odamızda bizimle yatsın diye kumandalı kendiliğinden sallanır beşik aldık büyüyüncebebek mama sandelyesi olarak kullanılıyor insan görünce dayanamıyor

Kizlar

bana persembe bugu beta hcg yapılmıstı 7407 cıkmıstı, bugun yapıldı 8400 cıktı .. 30.000 lerde olması gerekirken cok az artmis. Doktor ultrasonla baktı ve tek kese gordu ama icinde bebek yok fetal bir gelisim yok
bekliyecez dedi. 6+5 im ben. bebegin coktan gorunmesi gerek degil mi kizlar acaba bos gebelik mi yasiyorum???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…