ana kucağıda alacağım sanırım dümdüz yatan birşeye ihtiyacım olmaz.ilk 6-7 ayanakucağında yatıyormuş.... bende çayyolundayım canım
ana kucağı değilde şimdi isimleride ne bilmiyorumki böyle hem mama sandalyesi oluo y hem ana kucağı çok cici görntüsü bi tane alıp iki iş birden yani yer kaplama açısından iyi onarı tavsiye ederim
kafam çok karıştı zaten bu puset konusunda....ama fiyatlar artacak diye alayım diyorum...hepsi birarada almak zorlar diye büyük parçaları yavaş yavaş alayım diyorum..
basınevlerindeyim cnm ben....sen nerdesin?arabada düz yatanlar ilk başta daha rahat oluyor.....oturamadığı içinn...yerimseniben
mehaycım merhaba cnm bende ondan çok korkuyorum yaaa benim 2 dayımın kızıda bu zamnlarda bebişlerinin kalbi durmuştu.. bende endişeleniyorum ve hiç belirtiside yok kanama falanda olmuyorr(((((
hoşbulduk. 10. haftama bugün girdim.Başta düşük riskim olduğu için bugünlere aulaşmak beni çok mutlu ediyor.Sea band bileziği sayesinde de yaklaşık 2 gündür kusmalarım baya azaldı. 7.8. 9. haftalar çok şiddetliydi. Bu duruma psikolojik diyenlere çok bozuluyorum yahu kim her yediğini çıkarmak ister. kim ben kusacağım ben kusacağım deyim kusar. Canınla ve bebeğinin düşük tehkikesi korkunla yaşamaya çalışdığın bu zamanlarda insanların böyle duyarsızlaşması çok kötü. Asıl bu bizi psikolojik olarak etkiliyor. Böyle sorunlarla karşılaşan oldu mu aramızda? Bide zofran kullanan varmı ilk 3 ayında?
Selam kızlar. Puset ve araç koltuğunu hafta sonu biraz araştırdım ben. Erken ama bilgi edinmek lazım en azından. 13 kg. a kadar kullanılan araç koltukları aynı zamanda ana kucağı vazifesi görüyormuş. Pusete de monte edebiliyorsunuz. elinize alıp her yere götürebiliyorsunuz. Ben acaba gerek var mı diye düşündüm önce ama, ya 13 kg. ya kadar arabaya bindirmeyeceksiniz bebeğinizi ya da bunu almak mecburi. Sanırım bununla ilgili cezai müeyyide de getirilecekmiş yakında. Çok da mantıklı zira dik durumdakiler küçük bebeklerin sırtını destekleyemiyor. Sonra da inşallah büyüğüne geçilecek . Her mağazada var mı bilmiyorum ama, benim gittiğim mağazada Mayıs' ta bebek şenliği oluyormuş. Ben onu takip etmeyi düşünüyorum. Ayrıca aynı marka aynı modelin geçen sezon renkleri çok ciddi fiyat farkıyla daha ucuza alınabiliyor, marka farketmez. Aklınızda olsun.
ben ilk öğrendiğimde beyaz ve krem olmak şartıyla bi kaç şey aldım bir iki oyuncak aldım bide ayakkabı aldım ilk adım ayakkabısı beyaz aldım ama daha bişi almıyorum sadece bakıoruz eşimle öle çıktığımızda fikir olsun die bende hem ana kucağı hem oto koltuğu olarak kullanılanlardan almayı düşünüyorum ama bi iyice büyüsün büyük şeyleri o zaman alıcam cinsiyeti belli olunca alırım yine ufak tefek şeylerde ama allahım korusun bişi olursa ben dayanamam erken doğma riski filan biliorum bunlar kötü şeyler ama herşeyi düşünmek lazım 7. ayında meleğimin büyük olarak herşeyini alıcam ama o zamandan önce almam die düşünüyorum sonuçta herşey insan oğlu için
hayatım boyunca evlenim çatır çatır doğurcam dedim durdum evlendim 3 aylık evliylen çocuğumuzun normal yolla olma olasılığının pekte olmadığını öğrendim o günden beri sürekli tedavideyiz eşim ameliyat filan oldu ben bir sürü işlemden geçtim yani herşey bizim için normal doğurmam bile önerilmio sezeryan olmak zorunda
üzmek değil amacım sizleri bazen insan doluyo sizle paylaşmak istedim sadece
Selam kızlar. Puset ve araç koltuğunu hafta sonu biraz araştırdım ben. Erken ama bilgi edinmek lazım en azından. 13 kg. a kadar kullanılan araç koltukları aynı zamanda ana kucağı vazifesi görüyormuş. Pusete de monte edebiliyorsunuz. elinize alıp her yere götürebiliyorsunuz. Ben acaba gerek var mı diye düşündüm önce ama, ya 13 kg. ya kadar arabaya bindirmeyeceksiniz bebeğinizi ya da bunu almak mecburi. Sanırım bununla ilgili cezai müeyyide de getirilecekmiş yakında. Çok da mantıklı zira dik durumdakiler küçük bebeklerin sırtını destekleyemiyor. Sonra da inşallah büyüğüne geçilecek . Her mağazada var mı bilmiyorum ama, benim gittiğim mağazada Mayıs' ta bebek şenliği oluyormuş. Ben onu takip etmeyi düşünüyorum. Ayrıca aynı marka aynı modelin geçen sezon renkleri çok ciddi fiyat farkıyla daha ucuza alınabiliyor, marka farketmez. Aklınızda olsun.
tatlim ya sen ne guzel tedavinden guzel sonuc almissin ins. Allah kucagina almayida nasip etsin.
teyzem senelerce ugrasti ama nafile olmayinca olmuyor vardir bundada bir hayir ama zor gercekten Allah kimseye arattirmasin.
haberlerde cikiyor ya bazen bebegini olduren cani kadinlar (anne bile demek istemiyorum)yada evlatlarini onlar gibi lere bu nimetin verilmesi teyzem gibilerinde cocuk cocuk diye yanmasi bizi uzuyor ama TAKDIRI ILAHI imtihan dunyasi iste...QUOTE]
canım aynen takdiri ilahi allahım herkesi farklı denermiş buda teyzen ve benim gibi olan arkadaşlarımız için allahımın verdiği bi sınav olsun ama tedbirli olmaktada fayda var ben evden bile doğru düzgün çıkmıyorum sürekli yatak modundayım salonda bile çünkü bu hassas dönemi sorunsuz atlatmam lazım düşük tehlikem tabiki her zaman için vardır çünkü suni yollarla oldu meleğim alışması lazım annesine aslında 3 tane koydular ama bi tanesi annesi gibi inatçı çıktı yoksa ikiz üçüz olabilirdi yani amam hep allahım hayırlı sağlıklı olanı 5 bile olsa ver dedim 1 tanesi benim için hayırlımış dimi can yoldaşlarım :):CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?