2009 Ekim Anneleri

kızlar battanıye ve alt acmalarıda yıkadınızmı? ben yıkıyorumda abartmadım sanırım

elalim belinden karnina dogru kasilma olursa ozaman kork :))) onlar dogum sancisi
bu sadece karnindaysa onlar alistirma sancisi okmi:)

ayy cnm belim ağrıyo arada bi süre sonra karnımada ağrı giriyodaa işte buarada tam kasılmamı oluyo anlayamıyom ben, sanırım ben ne oldumu anlamadan çıkartcam bebemi:kedi: o yüzden diyom ağrılı bi belirti versin yada suyum gelsin inşallah diye:kedi:

evet canım onu bende çok duydum..yani sana bişeyler yapıldığını hissediyormuşsun ama acısız bir duyguymuş..bide karnınada bastırıyorlar bebeği çıkartmak için...ama hangi dr a sorduysam kesinlikle epidural en iyisiymiş...genel anesteziden bile daha iyimiş..çünkü çok az narkoz alıyormuş vücut...

muhahahahahaaa:roflol: güldürdün beni delüm herkeste aynı olurmukinaniknanik

olabilir amöa ben seni model alacam kendime sen ne kadar süre doğurursan ben de öyle yapıcam...
:)
madem herkes aynı doğurmuyo ne hemen doğum olmuyo diyon. tutki ben yarın doğurdum ne olcak?????????
hahahah

lalim bu sıpalar doğduklarında bizi geceleri uyutmayacak anlaşılan benim kızımda akşam ve geceleri daha bi hareketli maşallah

gece kuşları oluruz artık napalımmm elacım:1rolleyes:

kısslar belim çok ağırıyor ben biraz uzanayım bakalım şimdilik iyi geceler a.s.

iyi dinlenmeler canımopuyorumnanaktan

kızlar battanıye ve alt acmalarıda yıkadınızmı? ben yıkıyorumda abartmadım sanırım

bende hepsini yıkadım canımmmmyerimseniben

battaniyeleri tabiki yıkadım ama alt açmayı yıkamadım canım deforme olmasın içi elyaf çünkü...

ayy benim bu ara toparlanmam çok sık oluyo..belimde ağrıyo veee bide sabahları özellikle kalkınca adet ağrısı gibi böyle karnımda felan yanma oluyo...benim kız acele edicek sanırsam...

demk öyleCADIARZU o zman bebişimize konsantre olup kesildiğimizi unutmaya çalışcaz dimi canımkaydirigubbakcemile3doğumun her şekli acılı işte:sm_confused:yeterki melekler sağlıklı olsunlar:Saruboceq::Saruboceq:

olabilir amöa ben seni model alacam kendime sen ne kadar süre doğurursan ben de öyle yapıcam...
:)
madem herkes aynı doğurmuyo ne hemen doğum olmuyo diyon. tutki ben yarın doğurdum ne olcak?????????
hahahah

ulen tırsmaa diye dedim bende epeydir öle diyee:mymeka:
amaa hakkaten benimki 1 haftadır falan aşşada ama doğurmadımnaniknanik

ii geceler kangurular opuyorumnanaktanbenim de belim ağrıdı,dinlencem accık öptüma.s.

iyi geceler lalimopuyorumnanaktan

bende yatayım kızlar iyi geceler herkeseopuyorumnanaktan

herkese iyi gecelerrr dinlenin bakalım... bende birazdan çekilirim. lalim elacım zeze dörüşüürüz

yatan annişlere tatlı rüyalar ben yatsamda rahatca uyuyamıyorumki. mşde ekşimesi uyutmuyor en basta.

kızlar ıyı aksamlarrrrr

ben hala paşama isim bulamadım oylamaya sunuyorum teyzelerı

KÜRŞAT _ ÇINAR _ ONGUN _ URAS _

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…