elalim belinden karnina dogru kasilma olursa ozaman kork :))) onlar dogum sancisi
bu sadece karnindaysa onlar alistirma sancisi okmi:)
ayyy inşallah inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
valla bilmiyomki adaşım,ben de bayılabilirim..
bazıları etinin kesildiğini hissediyomuş epiduralde..yani acıyı değil de kesildiğini..duydun mu öle bişi..bu biraz tedirgin etti beni:1shok:
daha doktorla görüşmedik gerçi,bayramdan sonra ona bi soralım bakalım hangisini önercekCADIARZU
kısslar belim çok ağırıyor ben biraz uzanayım bakalım şimdilik iyi geceler a.s.
kızlar battanıye ve alt acmalarıda yıkadınızmı? ben yıkıyorumda abartmadım sanırım
muhahahahahaaa:roflol: güldürdün beni delüm herkeste aynı olurmukinaniknanik
lalim bu sıpalar doğduklarında bizi geceleri uyutmayacak anlaşılan benim kızımda akşam ve geceleri daha bi hareketli maşallah
kısslar belim çok ağırıyor ben biraz uzanayım bakalım şimdilik iyi geceler a.s.
kızlar battanıye ve alt acmalarıda yıkadınızmı? ben yıkıyorumda abartmadım sanırım
ayy cnm belim ağrıyo arada bi süre sonra karnımada ağrı giriyodaa işte buarada tam kasılmamı oluyo anlayamıyom ben, sanırım ben ne oldumu anlamadan çıkartcam bebemi:kedi: o yüzden diyom ağrılı bi belirti versin yada suyum gelsin inşallah diye:kedi:
evet canım onu bende çok duydum..yani sana bişeyler yapıldığını hissediyormuşsun ama acısız bir duyguymuş..bide karnınada bastırıyorlar bebeği çıkartmak için...ama hangi dr a sorduysam kesinlikle epidural en iyisiymiş...genel anesteziden bile daha iyimiş..çünkü çok az narkoz alıyormuş vücut...
olabilir amöa ben seni model alacam kendime sen ne kadar süre doğurursan ben de öyle yapıcam...
:)
madem herkes aynı doğurmuyo ne hemen doğum olmuyo diyon. tutki ben yarın doğurdum ne olcak?????????
hahahah
ulen tırsmaa diye dedim bende epeydir öle diyee:mymeka:
amaa hakkaten benimki 1 haftadır falan aşşada ama doğurmadımnaniknanik
ii geceler kangurular opuyorumnanaktanbenim de belim ağrıdı,dinlencem accık öptüma.s.
birazcık daha büyüsğnde ondan onra tıorsmam herhalde:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?