bende bulamadım kızlar ..seceneklerımı bırkac güne yazarım bende az kaldı..
bence çınar güzel tatlım.urasın anlamı ne ..oda orjinal hoş bir isme benzıyor
yaa baktım da forumdan 2 de çıkmış o çıkış bi daha giriş yapmamışş ayy inş. biişi yoktur yaaaaaaa kimsede teli yokmu acaba onunn allahım yarebbim inş. yoktur bişii
üff kızlar kimsecikler yok ama ben uyuyamıyorum artık mirmirmirmir gecem gündüzüm iyice birbirine karıştı..inşallah ben dışında herkes rahatça uyuyabiliyordur..:Saruboceq:
günaydınn güzel ekim annişleri bu melekler bizi uykusuz bırakıyor çok yaa 2yi geçiyodu yattım tabi uykuya dalalıı kaç oldu bilmiyom 5 te kalktım hayret bişi yaaaaaaaaa uykum var ama uyuyamıyom mafoldumben mafoldumben mafoldumben
yaaa sorma.. ben bu gece yalnizca 1 saat kadar uyudum. geneldede öyle zaten iskence gibi dön dur, yat kalk cocuk felegini sasirmistir herhalde ne oluyo diye.....
tatlim uykusuzluk bi yana rahtca yataga girip yatamiyorum ben karnim rahatsiz ediyo. kasiniyorum huylaniyorum yatip yatip kalkiyorum yerimden. göbegimiz bi düzlesse bari rahatcana kendi kendimizle uzanabilsek dimi
haklısın benide herşey rahatsız ediyo valla sana şu kadar söleyim o kadar huzrsuz yatıyom ki eşimin sağdan sola dönmesinden bile rahatsız oluyomm yaaa ve uyanıyom kaçıyo uykumm