2009 Ekim Anneleri

ayyy tatlim aynen bendede öle. bu yüzden benimki koltukta yatiyo. yoksa onuda uyutmuyorum horluyo filan hemen bide sinir basiyo o uykumu kacirinca. en iyisi diyorum koltuga git sende rahat uyu bende sinir krizine girmiiiimm :1rolleyes:

valla yazık adama bende yapmadığımı bırakmıyom şimdden çin işkencesine alışsınnn bebek oldumuda ağlıcak nede olsa o zaman belkide bizde yatakları ayırırızz henüz daha ayırmadıkkk ama ben arada yastığımı alıp dolanıyom evşn içinde nerde uyursam diyee

günaydın kızlar merhaba nasılsınız.sabah sabah beni bi öksürük tuttu uyuyamadım.

aman maşallah sbelcin g.. kaşı vallaa uykusuzluk çok kötü bişi çünkü

bu arada günaydın herkese opuyorumnanaktan

barbycim , lalcimmm , gizoşummmmm , sibelcimmm

herkese günaaaaaydıııınnnnnnnnnnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan

iyi canım ama benim belim çook ağırıyoooo... akşam ağrıyla yattım sabah ağrıyla kalktım :sinifsinif:
inşallah geçer...

sen nasılsın meleğin nasıl?

kıyamam lalimm sana çok kötü yaaaaaaa mafoldumben mafoldumben
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
günaydın kızlar merhaba nasılsınız.sabah sabah beni bi öksürük tuttu uyuyamadım.
günaydın canımmmmopuyorumnanaktan
barbycim , lalcimmm , gizoşummmmm , sibelcimmm

herkese günaaaaaydıııınnnnnnnnnnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan
günaydın bebişopuyorumnanaktan
hellooo ve günaydinlar:)
günaydınnnnopuyorumnanaktan
günaydın kıslar nasılsınız bakalım kaydirigubbakcemile2

günaydınn...opuyorumnanaktan
blucum geçmiş olsun..dikkat et canım kendine....hemde afiyet olsun..yarasın mustafa boraya....
bizde ettik kahvaltımızı kocişimi gönderdim şimdide...:asigimff ya evde kalmak hiç eğlenceli değil...:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…