- 20 Şubat 2009
- 1.634
- 5
- 116
Günaydın fıstıklar!!!! Ben yine doğurduğumu gördüm rüyamda!!! Herhalde aynı rüyanın o kadar fazla versiyonunu gördüm ki şu anda evin bütün odalarında, apartman merdivenlerinde, takside ve yolda haa bir de annemlerde büyük bir tecrübeyle doğurabilirim. Eh ne de olsa bu kadar tatbikatı askerde bile yaptırmıyorlardır!!!!
:roflol:günaydın canım...bende bende.....iki günde bir doğuruommmm.....delikafaduldenGünaydın fıstıklar!!!! Ben yine doğurduğumu gördüm rüyamda!!! Herhalde aynı rüyanın o kadar fazla versiyonunu gördüm ki şu anda evin bütün odalarında, apartman merdivenlerinde, takside ve yolda haa bir de annemlerde büyük bir tecrübeyle doğurabilirim. Eh ne de olsa bu kadar tatbikatı askerde bile yaptırmıyorlardır!!!!
kızlar ben kaçtım çoook öptük sizi
gunaydın size kızlar malesef bu gece bende uyuyamadım birazdan eşim kalkacak sahura :))
dün kontrolüm vardı doktor alttan baktı ve daha zamanı var acelesi yok bebeğin dedi...sonra sırf öyle bakmala birde göbüşümü elleyerek gayet güzel doğurabilirsin kilosu sana göre iyi dedi ve 3300-3500 arası doğar dedi...herşey normal gidiyor deyip 2 hafta sonraya randevu verdi...bizden haberler böyle teyzeleri...opuyorumnanaktan
evet zuzummm hiç ses yok doğurdumu yoksa bu kız......
papatyalım yanlış hatırlamıosam kanadada yaşıyorduuuu..........
amazonda gözükmüoookafamçokkarıştı
nurefsancım hoşgeldinnnopuyorumnanaktan
zuzum inşallah dediğin gibidirr:Saruboceq:
kızlar aşkbuyada haberi olan var mı iyimiymiş bebeği falan nasıllarmış
gunaydinn hatunlar....
ben dun amozona mesaj atip aybikeyi sordum ama cevap gelmedi ...sizde bi amazona sorsaniz olur mu??yada aybikenin numarasi bilen varsa bi arasak..
amazonda gözükmüoookafamçokkarıştı
nurefsancım hoşgeldinnnopuyorumnanaktan
zuzum inşallah dediğin gibidirr:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?