2009 Ekim Anneleri

Günaydın fıstıklar!!!! Ben yine doğurduğumu gördüm rüyamda!!! Herhalde aynı rüyanın o kadar fazla versiyonunu gördüm ki şu anda evin bütün odalarında, apartman merdivenlerinde, takside ve yolda haa bir de annemlerde büyük bir tecrübeyle doğurabilirim. Eh ne de olsa bu kadar tatbikatı askerde bile yaptırmıyorlardır!!!!

sağol lalcimmm opuyorumnanaktan annem geldi çıkcaz birazdan bebişime banyo kovası maşrapası alacağız zemuszemus

günaydın canım opuyorumnanaktan

al benden de o kadar her gece doğuruyorum... kabuslar görüyorum... ama en güzel yanı oğluşumu görebilmek :asigim:

:roflol:günaydın canım...bende bende.....iki günde bir doğuruommmm.....delikafadulden
kızlar ben kaçtım çoook öptük sizi

hoşcakal canım iyi alışverişlerrropuyorumnanaktan

gunaydın size kızlar malesef bu gece bende uyuyamadım birazdan eşim kalkacak sahura :))

dün kontrolüm vardı doktor alttan baktı ve daha zamanı var acelesi yok bebeğin dedi...sonra sırf öyle bakmala birde göbüşümü elleyerek gayet güzel doğurabilirsin kilosu sana göre iyi dedi ve 3300-3500 arası doğar dedi...herşey normal gidiyor deyip 2 hafta sonraya randevu verdi...bizden haberler böyle teyzeleri...opuyorumnanaktan

maşallah canımmmm bebişineeee.....

ben sahur hazırlıklarına başlıyım sonrada uyumayı düşünüyorum akşama kadar :jeyyar:...cumanız mubarek olsun zemuszemus

papatyalım maşallah yawruna..ben de diyorum bu saatte ne sahuru ne dio bu kıs:))) nerde yaşadıın görülmüo ya o bakımdan:)))

lalimm ben de mrk ediyorum aybiki..iişallah kötü bişiy yoktur

evet zuzummm hiç ses yok doğurdumu yoksa bu kız......
papatyalım yanlış hatırlamıosam kanadada yaşıyorduuuu..........

evet zuzummm hiç ses yok doğurdumu yoksa bu kız......
papatyalım yanlış hatırlamıosam kanadada yaşıyorduuuu..........

ay yok doğurmamıştır herhall..hareketsis diyodu 2 gündür (( iişallah geziodur orda burda da girmeye fırsat bulamamıştır..

gunaydinn hatunlar....
ben dun amozona mesaj atip aybikeyi sordum ama cevap gelmedi ...sizde bi amazona sorsaniz olur mu??yada aybikenin numarasi bilen varsa bi arasak..

amazonda gözükmüoookafamçokkarıştı
nurefsancım hoşgeldinnnopuyorumnanaktan
zuzum inşallah dediğin gibidirr:Saruboceq:

gunaydinn hatunlar....
ben dun amozona mesaj atip aybikeyi sordum ama cevap gelmedi ...sizde bi amazona sorsaniz olur mu??yada aybikenin numarasi bilen varsa bi arasak..

ben de yok cnm numarası

amazonda gözükmüoookafamçokkarıştı
nurefsancım hoşgeldinnnopuyorumnanaktan
zuzum inşallah dediğin gibidirr:Saruboceq:

amazonda mı dourdu yoksam:))) yok o hbr wercekti doursa

yasemin dün geldi gözde canımızı çektirdi gitti:)) maşallah çok güsellerdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…