bilmiom zuzum olabilir....ama haber verirdi herhalde amazon doğurdum diyeeee:1rolleyes:
oyy ne sıkıcı bir gün içim daraldıııı:1closedeyes:
arkadaşlar yuzduk yuzduk kuyruğuna geldık ama ben çok sıkıldım zaman geçmıyo sankı?kızlardanda haber yok barı onlara okuyu sevınıyoruz.amazon uyuyo olabılır canım.
oo güzelim daha 35 haftada zaman geçmio dersen bu işin sonu zor gelir..çok war daha..bizim bile çok war..bazen oluwersin diyorum da bazen de ne bilim ii bööle ya:))) ayhh ben de ne dediimi bilmiyorum:))
ewettt bencede sıkıcı.başım belim dahil heryerim ağrıyo..cnm hiçbişiy yapmak istemiyo.midem de kötü bugün(( burda da kimseler yok..kalkıym da akşam için bi tatlı yapim bari...
Hopp ben geldim,aşkolsun zuzu niye gelmeyeyim,iki gündür giremedim,eşim laptopu götürüyoo,anca fırsat buldukça giriyorum,çok heyacanlıyım,canım bir o kadar da sıkılıyoo,taşındık bu kervan geçmez yere,dışarı çıksan araba kullanmam lazım,gerçi hala düne kadar adliyelerdeydim,ama valla çok zorlandım,dün adliyeden Erdoğan düğmeye yürüdüm bebek şekeri hazırlamak için küçük biblolar aldım,getirirken anam ağladı ,yavaş yavaş yürüdüm,eve getirdim,çok beğenerek aldım,kociş beğenmedi,ne bu dedi burdaki bebek kıza benziyormuş,öyle olsa adını Armağan koyardık dedi şakayla karışık,çok üzüldüm yaa,ben şimdi nasıl geri götürüyüm,hem 50 lira verdim,ne alıyım onun yerine bilmem ki...
merhaba kızlar,
sarhoş gibiyim dün öğlen 3te hastaneye gittik..
kan verdim kan değelerim düşük bulundu,nst ye girdim bebikte hiç hareket yok muayene oldum tekrar nst istedi bişiler ye dedi tekrar bağlandık gene tık yok gofret ye limonata iç tekrar bağlicaz dedi tekrar bağlandık tık yok bi sağ bi sola yatmak üzre denendi yok yok yok..hemşireler beni panikletti doktor
alla alla kalbi de çok rutin sen git sabaha gel dedi..
eve gel ağla ağla helak oldum kocik hava alalım dedi dışarda yedik fln ama benim kuzuda hala tık yok ki kıpır kıpır bi veletti..eve geldim görümcem ve annem iyce huzursuz ettiler kordon dolanmıştır git aldır bebeği diye ben başladım mı tir tir titremeye kocik başhekimi aradı oda hemen gelin dedi
gene gittik saatlerce nsttede bebeği dinledik 3 kere hafif kıpırdadı diye eve yolladılar gene hala çok fenayım çünkü istediğim gibi bi hareket hala hissetmedim ,birazdan gene hastaneye gidicez dua edin minik dua'ma anladım ki meğer canımdan öte geçmiş..
merhaba kızlar,
kan verdim kan değelerim düşük bulundu,nst ye girdim bebikte hiç hareket yok muayene oldum tekrar nst istedi bişiler ye dedi tekrar bağlandık gene tık yok gofret ye limonata iç tekrar bağlicaz dedi tekrar bağlandık tık yok bi sağ bi sola yatmak üzre denendi yok yok yok..hemşireler beni panikletti doktor
eve gel ağla ağla helak oldum kocik hava alalım dedi dışarda yedik fln ama benim kuzuda hala tık yok ki kıpır kıpır bi veletti..eve geldim görümcem ve annem iyce huzursuz ettiler kordon dolanmıştır git aldır bebeği diye ben başladım mı tir tir titremeye kocik başhekimi aradı oda hemen gelin dedi
gene gittik saatlerce nsttede bebeği dinledik 3 kere hafif kıpırdadı diye eve yolladılar gene hala çok fenayım çünkü istediğim gibi bi hareket hala hissetmedim ,birazdan gene hastaneye gidicez dua edin minik dua'ma anladım ki meğer canımdan öte geçmiş..
merhaba kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?