2009 Ekim Anneleri

bilmiom zuzum olabilir....ama haber verirdi herhalde amazon doğurdum diyeeee:1rolleyes:
oyy ne sıkıcı bir gün içim daraldıııı:1closedeyes:

arkadaşlar yuzduk yuzduk kuyruğuna geldık ama ben çok sıkıldım zaman geçmıyo sankı?kızlardanda haber yok barı onlara okuyu sevınıyoruz.amazon uyuyo olabılır canım.

bilmiom zuzum olabilir....ama haber verirdi herhalde amazon doğurdum diyeeee:1rolleyes:
oyy ne sıkıcı bir gün içim daraldıııı:1closedeyes:

ewettt bencede sıkıcı.başım belim dahil heryerim ağrıyo..cnm hiçbişiy yapmak istemiyo.midem de kötü bugün(( burda da kimseler yok..kalkıym da akşam için bi tatlı yapim bari...

arkadaşlar yuzduk yuzduk kuyruğuna geldık ama ben çok sıkıldım zaman geçmıyo sankı?kızlardanda haber yok barı onlara okuyu sevınıyoruz.amazon uyuyo olabılır canım.

oo güzelim daha 35 haftada zaman geçmio dersen bu işin sonu zor gelir..çok war daha..bizim bile çok war..bazen oluwersin diyorum da bazen de ne bilim ii bööle ya:))) ayhh ben de ne dediimi bilmiyorum:))

Günayydınlarr...
Kimsecikler yok herkes bayram telaşında sanırsam, yoksa topicin yarısı dourdu diğerleri de onları ziyarete mi gitti delikafadulden

oo güzelim daha 35 haftada zaman geçmio dersen bu işin sonu zor gelir..çok war daha..bizim bile çok war..bazen oluwersin diyorum da bazen de ne bilim ii bööle ya:))) ayhh ben de ne dediimi bilmiyorum:))

hayatım işte öyle ne dıycenı bılemıyosun sıkıldım artık yanımda olsun zayıflayım emzırım ıstıyorum (inşallah) havada kotu bana bayramda zor geçer gıdcek hıç bır yer yok bıde searyen olacam ya 10_15 ekım arası alacaz tatlım.

ewettt bencede sıkıcı.başım belim dahil heryerim ağrıyo..cnm hiçbişiy yapmak istemiyo.midem de kötü bugün(( burda da kimseler yok..kalkıym da akşam için bi tatlı yapim bari...

Günayydın Zuzum. Ne tatlısı yapcan bakalım, ya böle 2 kişiye tatlı yapınca hepsi kalıyo ya günlerce sürünüyo şu bebiler gelse de çoluklu çocuklu ev olsak bizde. Bütün tatlılar börekler yenir o zaman zemuszemus

Hopp ben geldim,aşkolsun zuzu niye gelmeyeyim,iki gündür giremedim,eşim laptopu götürüyoo,anca fırsat buldukça giriyorum,çok heyacanlıyım,canım bir o kadar da sıkılıyoo,taşındık bu kervan geçmez yere,dışarı çıksan araba kullanmam lazım,gerçi hala düne kadar adliyelerdeydim,ama valla çok zorlandım,dün adliyeden Erdoğan düğmeye yürüdüm bebek şekeri hazırlamak için küçük biblolar aldım,getirirken anam ağladı ,yavaş yavaş yürüdüm,eve getirdim,çok beğenerek aldım,kociş beğenmedi,ne bu dedi burdaki bebek kıza benziyormuş,öyle olsa adını Armağan koyardık dedi şakayla karışık,çok üzüldüm yaa,ben şimdi nasıl geri götürüyüm,hem 50 lira verdim,ne alıyım onun yerine bilmem ki...

merhaba kızlar,
sarhoş gibiyim dün öğlen 3te hastaneye gittik..
kan verdim kan değelerim düşük bulundu,nst ye girdim bebikte hiç hareket yok muayene oldum tekrar nst istedi bişiler ye dedi tekrar bağlandık gene tık yok gofret ye limonata iç tekrar bağlicaz dedi tekrar bağlandık tık yok bi sağ bi sola yatmak üzre denendi yok yok yok..hemşireler beni panikletti doktor
alla alla kalbi de çok rutin sen git sabaha gel dedi..
eve gel ağla ağla helak oldum kocik hava alalım dedi dışarda yedik fln ama benim kuzuda hala tık yok ki kıpır kıpır bi veletti..eve geldim görümcem ve annem iyce huzursuz ettiler kordon dolanmıştır git aldır bebeği diye ben başladım mı tir tir titremeye kocik başhekimi aradı oda hemen gelin dedi
gene gittik saatlerce nsttede bebeği dinledik 3 kere hafif kıpırdadı diye eve yolladılar gene hala çok fenayım çünkü istediğim gibi bi hareket hala hissetmedim ,birazdan gene hastaneye gidicez dua edin minik dua'ma anladım ki meğer canımdan öte geçmiş..

Hoşgeldin canım, ben de geçen hafta gittim erdoğan düğmeye daha önce gördüğüm şeylerden yoktu, hiçbişiy beğenemedim. 38 haftam bitcek nerdeyse ne şekerim ne kapı süsüm varr. Bebişin odasını da bitirmedim daha. Hatta Hastane çantamı da yerleştirmedim. Sonra da bebek gesin artık diyorum kaydirigubbakcemile3

Sen nasıl bişiy aldın canım, eşin beğenmediyse bence kendisine ver o götürsün geri, bi daha bu halde oralara kadar yürüme. Ama senin içine sindiyse değiştirme bence çünküm erkekler çok anlamıyo buişleri. Benimkide gösterdiğim hiçbişeyi beğenmedi...

Canım merak ettik bizde. Allah korusun kordon dolanması falan olsa ultrasonda görünmezmiydi. Belki kan değerlerinden dolayı olmuştur. Bir an önce düzelir inşallah canım. Allah yardımcınız olsun :Saruboceq:

oyle canım oylee candan oteymiş bende onceki gun bunu cok iyi anladım aglamıstım buyutmemeye calıstım ama olmuyor yapamıyor insan.. inşallahh ehrsey yolundadır aybikem Allah a emanet kuzun aglama annesii bebişin daha da uzulmesin dualarım seninlee inş.

aybikecim dualarimiz seninle....insallah onemli bir durum yoktur...kordon dolanmis olsa ultrasonda gozukmezmiydi? ciddi bir durum olsa seni eve yollamazlardi kalp atislari iyiymis canim bu guzel bir haber...
seni merak ettik bizi habersiz birakma olur mu? aklimiz sendeydi..

ay canim insallah birsey yoktur.Güzel haberler ile dönersin doktordan. Doktor hersey yollunda diyorsa iyidir bebegin merak etme. Dualarimiz sizinle.

ayyy aybikecım butun dualarımız mınık duayla allahım onu korusun ama benı ağlattın hayatım allahım duayı sana bağışlasın bıtanem.

canım benim bebişin Allaha emanet,yeri çok daraldı,benimkide eskisi kadar çok hareket etmiyor,ben de dün nst ye bağlandım az ve hafif hareket etti,meraklanma, doktorum yeri dar eskisi kadar çok hareket bekleme dedi,niye ultrasonda bakmadılar,hemen seni ultrasona alsalardı yaa,bebişi görmek için,sana niye eziyet ediyorlar...

aybikim çok merak ettik seni inşallah sağlıkla bebeğini alacaksın kucağına hiç merak etme dualarımız seninle rabbim meleğini sana bağışlayacaktır :teselli: nst de kalp atışlarını duydunuz mu nasıl iyi mi ultrasona falan irdin mi geçen benim oğlumun ahreketini hissetmiyorum ama doktor ultrasonda hareket ettiğini gösterdi ama ben hissetmiyordum herşey yoluna girecektir rabbim hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq::Saruboceq:

kalp atışlarıda isntendiği gibi değil dedi çok monoton iniş çıkış hç yok dedi..
ben dün keremime msj yazdım iletmedimi hiç sürekli hergelişmeyi yazdım kendisine..
neyse ben tekrar hazırlanıp çıkıyorum gelemezsem bile haber yollarım bi şekilde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…