2009 Ekim Anneleri

canım puset aldınız mı?

benim bu konu hakkinda pek bir bilgim yok malesef ama ins. bos gebelik degildir yaaa ne zamana kadar bekleyecekmis doktor?hayirlisi olsun arkadasim...

canım üzülme başka doktora git aynı sorun bendede oldu kese var ama bebek yok dediler ve çok üzüldüm sonra eşim başka bir doktora daha gidelim dedi ve kalp atışlarını duyduk sen hiç üzme kendini olabiliyor bazen böyle şeyler içini ferah tut bak sen üzülünce bebeğinde üzülüyor

canım sen nekadarlık ken duydun kalp atıslarını ??? kac haftalıktın?
ben 6+5 im ama bebek daha olusmamis bile

ben de bu konuda bilgi sahibi değilim canım, umarım boş gebelik değildir. sen yüreğini ferah tut ama herşeye de hazır olmaya çalış. bu hepimiz için geçerli. bir sonraki kontrolün ne zaman? inşallah güzel haberlerle dönersin o gün ..

bize 6.haftaya girerken gördük benim gittiğim tüp bebek merkezindeki doktor göremedi aynı gün içerisinde gittiğim doktor görmüştü minicikti inşallah sende en kısa zamanda duyarsın cnm doktor iyice baktımı kesene falan bide alttanmı muayne etti

canım iki gun sonra yani carsamba gunu tekrar kan testi yaptıracaım..

canım bence hemen boyle bi fıkre kapılma ben gecen persembe 7+1 ken doktora gıttım ve o zaman kalbini duydum herkeste farklı oluyormus bazen gec dollenmeden dolayı gebelık haftası sat tarıhıyle tutmuyormus endişelenme eminim sende benim gıbı 7.haftada duyarsın

Alttan muayne etti canım ama keseyi gordu bebek goremedi
36 yasındayim kizlar ya bu bebegi o kadar cok istiyordum ki.
agrim sizim yok dusuk yapacak gibi degilim sanki..
dua ediyorum allahima bebegime can versin kan versin diye

insall canım ya
ne olur benim icin dua edin kızlar hamilelerin dualari kabul olur mus

Alttan muayne etti canım ama keseyi gordu bebek goremedi
36 yasındayim kizlar ya bu bebegi o kadar cok istiyordum ki.
agrim sizim yok dusuk yapacak gibi degilim sanki..
dua ediyorum allahima bebegime can versin kan versin diye

canım yaa, insallah güzel olacak hersey.. dua edeceğim senin için, ama sen de güzel düşünmeye çalış..

esterya ben en son 6+1 ken gitmiştim keseyi ve kalp atışını gördü doktor sadece bebeği görmedik bu cuma gidicem bebeği görmeyi ki alttan bakmıştı gerçe yüksek frekans göndermiyorum o yüzden kalp atışınıda bidaki geldiğinizde dinletirim demişti bebek zarar görebilir die acaba sendede kalp atımı gözüküomu bence hemen başka doktora git takılı kaldın o doktora ben seni takip ediyorum ama ben olsam duramazdım yani

cashmir ben dediğim gibi biraz meydana çıkmadan büyük şeyleri almak istemiyorum o zaman bana pek uymaz hem izmirde :) bu arada kendini yorma sakın bende sürekli dikkatli davranıyorum arabayla bile kasislerden filan nasıl kaçıyoruz :)

dualrim seninle canim Allah yardimcin olsu ins. bebisin vardir ve sagliklidir... diger arkdasin dedigi gibi baska bir doktora gitsen iyi olmaz mi ?bence tek bir doktora guvenme

gidicem canım carsamba gunu baska bir doktora gidicem..
ama adet olmam gereken gun 28 subatti o tarihen beri kac doktora gittim yani 16 gundur kesede olmasi gereken buyume yok , gecen hafta beta hcg guzel artti ama bu hafta durdu..
acaba yasimdan oturumu kizlar ya..

canım gecen hafta bana iki kese var diyen doktordan sonra 2 doktora daha gittim hicbiri kesede gelisme goremiyorlar
kader ksimet arkadaslar ne diyim cok uzluyorum ama Allah ne nasip ettiyse o olacak elbette..
ama aldırmıycam bebegimi en azından 2-3 hafta daha bekleyecegim belkide anası gibi tembel tavuktur :)

yasinla ilgisi olabilir mi bilmiyorum ama hollandada 35ten sonra dogum yapmak normal karsilaniyor:)ciddiyim 30dan asagi doguranlara erken gozuyle bakiyorlar..hayirlisi artik canim yaa umudunu yitirme ...

esteryacım inşallah hayırlısı olur canım ya

kızlar şu anda nasıl midem bulanıo anlatamam yanım yanım yanıo resmen ay bu hafta hiç durmadı her gün aynı kahvaltıdan sonra bi başlıo bida yatana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…