2009 Ekim Anneleri

babası bayram tatiliyle izin birleştireyim diye kızıyla pazarlık yapıyo kızım 23ünde gel diyekaydirigubbakcemile3
gelişme yok kuzum belim ve karnım ağrıyo arada o kadar
sen nasılsın nil iyimi?

anam 23 üne bişey kalamdı valla. heyecan basıyo sizin yaklaşan tarihlerinizi gördükçe...
elacım akşamları bide sabahları biarz kasıklarımda ağırlık oluyo gibi ama... kahvaltıdan sonra magnezyum alıyorum ya ondan sonra hiçbiey hissetm,yorum... sadece artık daha aşşağıda toplandığını hissediyorum... ben de nille pazarlık yapıyorum ekimin başında gel 30 unda evde temizlik var o tarihten önce gelme diye... sağlıkla sıhhatle gelsin tabi:)))))

babası bayram tatiliyle izin birleştireyim diye kızıyla pazarlık yapıyo kızım 23ünde gel diyekaydirigubbakcemile3
gelişme yok kuzum belim ve karnım ağrıyo arada o kadar
sen nasılsın nil iyimi?

hehehehe....elacım belkim babişini dinlemiş ve valizini pılısını pırtıısını hazırlamıştır minik ela.....opuyorumnanaktan

midem bulandı şu cem garipoğlu ve münevver olayındannnn

bende şimdi kardeşinin münevver için candanın dünyada ölümden başkası yalan şarkısı eşliğinde resimlerden oluşturduğu haberi izleyip ağlarken kocişe yakalandım:kedi: ne izliyon bunları diyo bana basket maçı açtıfisfisfis

süper yaa...pazarlık yapıyoz artık bide bebişlerle....bende 29 da gell ajkım diomm..ablanın okul olayını hallediiim öle gel diomm....çocuklar dünyaya gelmeden pazarlıkla tanışıoooodelikafaduldenyasık onlaraaa:1rolleyes:

kız ela iyiki hatırlattın maçı. az kalsın kaçırıyodukkk..

ii yapmış eşin..insanın psikolojiisii bozuluyor ...zaten bu olayda bence tek suçlu cem değil..kızda suçlu kıızın aileside suçluusengözlerimebaksanab

ayy evet yaa çok az kaldı nerden nereyee çok şükür:Saruboceq:
benim kızda düne göre bugün daha sakin bende aşşada hissediyom sertleşmeyi falan-tatlicadiarzu-
inşallah senin kızlada pazarlıkta anlaşırsınız cicimkaydirigubbakcemile3

hehehehe....elacım belkim babişini dinlemiş ve valizini pılısını pırtıısını hazırlamıştır minik ela.....opuyorumnanaktan

ayy bilmiyom walla lalim bende 29unda gelsin diyorum hayırlısı artık yeterki sağlıkla kavuşalımda çokda önemli değil tarihiyerimseniben

başka bi haber yok dimi...

var var bide selde kaybolan 1,5 yaşındaki dila bulunmuşmafoldumben

kaydirigubbakcemile3

ayhh iftar vakti gelmiş yemeğe oturuyoz biz iyi akşamlar kuzular...

evet elacım hayırlısıyla sağlıkla gelsinlerde...nezaman gelirlerse gelsinlerrryerimseniben

bahair sagol canim haber verdigin icin..
pazar gunu 36+0.haftasinda olacak bebegide enaz 2,500gramdir.insaallah eger dogarsa bi problem olmaz ...
aybike bu sekilde olsun istemezdi ama hep icine erken dogum yapacagi, doguyordu vardir ins. bundada bir hayir uzmesin kendini ..elden birsey gelmedikten sonra uzulmek fayda vermiyor bebegi icin moralli olur insaallah..

haziran canim sagol yaa cevabin icin...
demekki dusundugum dogruymus..kramplardan kurtulayim derken bebegime gec kavusabilirdim:)kaydirigubbakcemile2 ben 1hafta daha kullanip 37.haftada birakacagim icmeyi

evet cnm, bende de oluyor ama son haftalarda normal, kramp ve ağrı için magnezyum veriyor dr, ama magnezyumu doğuma yakın (39-40 hf) kesiyor, çünkü doğumu geciktiriyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…