babası bayram tatiliyle izin birleştireyim diye kızıyla pazarlık yapıyo kızım 23ünde gel diyekaydirigubbakcemile3
gelişme yok kuzum belim ve karnım ağrıyo arada o kadar
sen nasılsın nil iyimi?
babası bayram tatiliyle izin birleştireyim diye kızıyla pazarlık yapıyo kızım 23ünde gel diyekaydirigubbakcemile3
gelişme yok kuzum belim ve karnım ağrıyo arada o kadar
sen nasılsın nil iyimi?
midem bulandı şu cem garipoğlu ve münevver olayındannnn
midem bulandı şu cem garipoğlu ve münevver olayındannnn
anam 23 üne bişey kalamdı valla. heyecan basıyo sizin yaklaşan tarihlerinizi gördükçe...
elacım akşamları bide sabahları biarz kasıklarımda ağırlık oluyo gibi ama... kahvaltıdan sonra magnezyum alıyorum ya ondan sonra hiçbiey hissetm,yorum... sadece artık daha aşşağıda toplandığını hissediyorum... ben de nille pazarlık yapıyorum ekimin başında gel 30 unda evde temizlik var o tarihten önce gelme diye... sağlıkla sıhhatle gelsin tabi:)))))
bende şimdi kardeşinin münevver için candanın dünyada ölümden başkası yalan şarkısı eşliğinde resimlerden oluşturduğu haberi izleyip ağlarken kocişe yakalandım:kedi: ne izliyon bunları diyo bana basket maçı açtıfisfisfis
bende şimdi kardeşinin münevver için candanın dünyada ölümden başkası yalan şarkısı eşliğinde resimlerden oluşturduğu haberi izleyip ağlarken kocişe yakalandım:kedi: ne izliyon bunları diyo bana basket maçı açtıfisfisfis
başka bi haber yok dimi...
süper yaa...pazarlık yapıyoz artık bide bebişlerle....bende 29 da gell ajkım diomm..ablanın okul olayını hallediiim öle gel diomm....çocuklar dünyaya gelmeden pazarlıkla tanışıoooodelikafaduldenyasık onlaraaa:1rolleyes:
anam 23 üne bişey kalamdı valla. heyecan basıyo sizin yaklaşan tarihlerinizi gördükçe...
elacım akşamları bide sabahları biarz kasıklarımda ağırlık oluyo gibi ama... kahvaltıdan sonra magnezyum alıyorum ya ondan sonra hiçbiey hissetm,yorum... sadece artık daha aşşağıda toplandığını hissediyorum... ben de nille pazarlık yapıyorum ekimin başında gel 30 unda evde temizlik var o tarihten önce gelme diye... sağlıkla sıhhatle gelsin tabi:)))))
hehehehe....elacım belkim babişini dinlemiş ve valizini pılısını pırtıısını hazırlamıştır minik ela.....opuyorumnanaktan
başka bi haber yok dimi...
süper yaa...pazarlık yapıyoz artık bide bebişlerle....bende 29 da gell ajkım diomm..ablanın okul olayını hallediiim öle gel diomm....çocuklar dünyaya gelmeden pazarlıkla tanışıoooodelikafaduldenyasık onlaraaa:1rolleyes:
kız ela iyiki hatırlattın maçı. az kalsın kaçırıyodukkk..
ii yapmış eşin..insanın psikolojiisii bozuluyor ...zaten bu olayda bence tek suçlu cem değil..kızda suçlu kıızın aileside suçluusengözlerimebaksanab
ayhh iftar vakti gelmiş yemeğe oturuyoz biz iyi akşamlar kuzular...
kızlar şimdi keremimle konuştum... aybike henüz hastanedeymiş.. doktor bebeişin kalp atışlarını çok beğenmemiş. ve kordon dolanmasından şüphe ediyomuş. bebek pazar günü doğabilirmiş... aybikenin morali baya bozukmuş... kızlar hepiniz dua edin... inşallah aybike de alya dua da iyi olsun... tabiyki hepimizin bebişleri iyi olsun... sadece şu anda onların durumu biraz daha zor diye öyle söyledim...
evet cnm, bende de oluyor ama son haftalarda normal, kramp ve ağrı için magnezyum veriyor dr, ama magnezyumu doğuma yakın (39-40 hf) kesiyor, çünkü doğumu geciktiriyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?