2009 Ekim Anneleri

canim ben varim ama bende iftar icin birseyler hazirlayacagim iftara 1 saat kaldi ..
doguran yok simdilik ..aybikeden gelen haberide gormussundur..

kolay gelsin canım ben gecmişe baqayım görmedim aybikeden gelen haberleri de 2gündür giremiorum ewde degildim kayınvalidem sancım var diye bırakamadı giremedim

hay allah yaaa, neden böyle oldu şimdi durup dururken, rabbim şifa versin ikisine de, küçük kuzumuzu korusun, sağlıkla annesine bağışlasın rabbim inşallah, hayırlısıyla alsın kucağına.

Allahım aybikemin alyanın yardımcısı olsun inşallahh guzel haberlele doner inşallah

gizoş niye gelmedi halaa yaa

kızlar bana dua edin yarın sabah kontrolüm var kuzum yan duruomus karnımda eger haftaya da dönmezse sezeryan olcak 29unda ufff hiç istemiorum yaamafoldumben

38+0 oluyorum canım o zaman yan duruslarda dogum sancısıyla beraber kordonda uzama ve dolayısıyla dolanma olabiliomuş o yusden beklemicekmişiz mafoldumben

Yarabbimm yaa insallah doner SAglıcakla bir kucagımıza alsaydık bebişlerimizi hayırlısı ile insallah benim oglumda donmedi daha
uzulme canımherseyin hayırlısı olsun artık insallah doner ama

Yarabbimm yaa insallah doner SAglıcakla bir kucagımıza alsaydık bebişlerimizi hayırlısı ile insallah benim oglumda donmedi daha
uzulme canımherseyin hayırlısı olsun artık insallah doner ama

inşallah dönerler canım cıkırtırız normal normal kaydirigubbakcemile3
ama dönmezse de beklemicem miadını korktum valla bide korktugumu bildigi için dr sölemedi bunu bana tıp okudu kuzenim tus a girdi yeni o söledi pufff

kızlar iyi akşamlar hepiniseeee opuyorumnanaktan

inşallah döner kızlar bebişleriniz ama dönmezlerse takmayın çok kafanıza inşallah hayırlısı olsunda koklayalım meleklerimizi :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…