naloşum takıldığın şeye bakkkyerimsenibencem garipoglu :S ekim 10 dogumluymuş yaff :bbo: gıcık oldum
kızlar bana dua edin yarın sabah kontrolüm var kuzum yan duruomus karnımda eger haftaya da dönmezse sezeryan olcak 29unda ufff hiç istemiorum yaamafoldumben
canım inşallahh döner bebişin...:Saruboceq:
inşallah canım baqalım olmazsa zaten surada 11 günüm kaldı heyecan yaptım valladelikafadulden
hayırlısı olsun canımm...sağlıkla gelsinnn bebişinnnnopuyorumnanaktan
merhaba iyi aksamlar kizlar neler yapiyorsunuz ?
benim bugün sirtim acayip agriyor kaslarim katilasmis cam kap acik tüm gün elektirige maruz kaldim galiba , yürüyüse ciktik esimle az önce geldik ama pekte yürüdüm sayilmaz parklarda oturduk , yürümeye yürümeye bir hal oldum kac aydir simdi ben nasil doguracaksam , artik günlük ciksam iyi olacak
hg canım dikkat et kendine son zamanda hasta falan olma
geriye dönüp bakiyorumda ben subattan bu yana bu sitede genelde hergün oluyordum , ne günler gecti sanki dün gibi , nisan mayis haziran temmuz agustos eylul annelerini sayarken onlar dogursunda sira bize gelsin derken geldi sonunda ve simdi cok az bir zamanimiz kaldi bundan sonra bizleri neler bekliyor bilemiyoruz insallah hakkimizda hayirlisi olur
meraba kızlar ben geldim. nilin şekerlerini tasmamlayayım dedim ama belim koptu yani.... ben bu hallere düşecek kadınmıydım(((
merhaba canim hosgeldin , gecmis olsun :))))))))
birazinida yarina biraksaydin yormasaydin kendini ..
bu hallere düsecek kadinmiydin derken benim arkadaslar geldi aklima beni her görüslerinde öyle diyorlarda sen bu hallere düsecekmiydin diye , ben gülüp geciyorum halimizde ne var canim biraz tombik birazcik penguene benziyoruz hepsi o kadar kaydirigubbakcemile3
merhaba canim hosgeldin , gecmis olsun :))))))))
birazinida yarina biraksaydin yormasaydin kendini ..
bu hallere düsecek kadinmiydin derken benim arkadaslar geldi aklima beni her görüslerinde öyle diyorlarda sen bu hallere düsecekmiydin diye , ben gülüp geciyorum halimizde ne var canim biraz tombik birazcik penguene benziyoruz hepsi o kadar kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?