2009 Ekim Anneleri

merhaba iyi aksamlar kizlar neler yapiyorsunuz ?

benim bugün sirtim acayip agriyor kaslarim katilasmis cam kap acik tüm gün elektirige maruz kaldim galiba , yürüyüse ciktik esimle az önce geldik ama pekte yürüdüm sayilmaz parklarda oturduk , yürümeye yürümeye bir hal oldum kac aydir simdi ben nasil doguracaksam , artik günlük ciksam iyi olacak

hg canım dikkat et kendine son zamanda hasta falan olma

geriye dönüp bakiyorumda ben subattan bu yana bu sitede genelde hergün oluyordum , ne günler gecti sanki dün gibi , nisan mayis haziran temmuz agustos eylul annelerini sayarken onlar dogursunda sira bize gelsin derken geldi sonunda ve simdi cok az bir zamanimiz kaldi bundan sonra bizleri neler bekliyor bilemiyoruz insallah hakkimizda hayirlisi olur

meraba kızlar ben geldim. nilin şekerlerini tasmamlayayım dedim ama belim koptu yani.... ben bu hallere düşecek kadınmıydım(((

ben de marttan beri bu sitedeyim. 28 haftalık hamileler bile o zaman sanki sona gelmiş gibi geliyodu gözüme. ama şu anda kendim 36 olmama rağmen hala önümde çok uzun zaman varmış gibi geliyo... inşallah hepimziin hakkında hayırlısı olur canım.. allah sağlıcakla ve kolaylıkla bebeişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder...

meraba kızlar ben geldim. nilin şekerlerini tasmamlayayım dedim ama belim koptu yani.... ben bu hallere düşecek kadınmıydım(((

merhaba canim hosgeldin , gecmis olsun :))))))))
birazinida yarina biraksaydin yormasaydin kendini ..
bu hallere düsecek kadinmiydin derken benim arkadaslar geldi aklima beni her görüslerinde öyle diyorlarda sen bu hallere düsecekmiydin diye , ben gülüp geciyorum halimizde ne var canim biraz tombik birazcik penguene benziyoruz hepsi o kadar kaydirigubbakcemile3

penguen çok iyi bi benzetme kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bak hacıyatmaz da olabiliriz sırnaşık şey

ilkayım ben bi işe başladımmı yarım bırakamıyorum kardeşimde yardım etti de. benim belde hayır kalmamış.evet penguenlik durumu var ama neyseki az kaldı sağlıkla alalım minikleri kucağımıza leyleğe döneriz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…